Queen

Nu sitter jag här söndag 27/4-08 och har fått Don't stop me now Med Queen på hjärnan. Men det ser jag inte som så negativt eftesom den är bra. igår var det grillfest hon David, och det var helt okej. Sen åkte vi och kollade läget utanför parken. Och efter många skratt kom allvaret och vi gjorde kvällens goda gärning.

Annars har det inte hänt så mycket, pratade med syster som håller på att dö av sand och värme. Men jag hoppas du överlever iaf. Har spelat mjölkakossan spelet som Nina utmanade mig i. Har ni mycket fritid så gör det (http://www.frodinge.se/finostkaka/)! Jag har gått runt lite i mina studentskor idag med. Det jag kommit på är att det skulle vara så bra om man vara lite längre! Några centimeter till så ser jag vad jag har för saker på de översta hyllorna hemma! Men den tanken kommer ju inte slå in...

Imorgon är det Nationelltprov i Engelska och det ser jag inte fram emot. Men det måste göras så jag hoppas jag inte dör av det! Godnatt!

Fruktsallad och Torsk

Jaha då var det ett tag sen man skrev nu igen. Dagar och veckor bara flyter iväg och idag fick jag reda på att det är knappt två veckor till Nationella provet i matte! Lite panik men hade lite privatlektion av Nina i torsdags så allt känns lite lättare, tack för att du finns. Idag har det inte varit så mycket lektioner så efter skolan tog jag en tripp till Värnamo och kollade läget för att sedan åka till Kvantum och köpa en otroligt god fruktsallad! Kan aldrig bli för mycket! Ikväll ska jag ta det lite lugnt, lite plugg och sen kanske se en film.

Denna veckan hade vi även religionsprov, får se hur det gick. Men iaf, en fråga var "Vad heter Jesus föräldrar?". Jag tänker att jag ska se vad min pappa kan om Jesus:

-"Pappa, vad heter Jesus föräldrar?"
- "Eva och Adam"

Torsk är en fisk man inte ska äta mycket av.


image3

Hittade bilder från förra året. Sara, Linnéa och Nina

Nötter

Hatar denna veckan. Italienskaläxa, retoriktal, nationelltprov i Svenska och ett religionsprov med 60 frågor. Men för att klara av denna veckan har jag hittat min nya kärlek, nötter!

image2

Hade lite tråkigt igår kväll så gick ut och fotade lite.



Helg

Jaha då var det helg igen då. Denna lördag har börjat med att jag faktiskt har försökt svara på några av dom 60(!?) frågor vi har till religionsprovet. Blir trött av att bara kolla på pappret. Men nu har jag slutat med det och ska snart fixa mig för ikväll är det grillfest hos Mia. Ska bli kul att träffa henne och Alexandra lite. Sen vet jag inte vad som kvällen har att erbjuda, vet bara att jag ska hämta Anna någongång inatt med. Men det kommer förhoppningsvis bli en bra kväll.
För er som inte vet är det bara 47 dagar tills studenten! Kanske tjatar mycket om det men det är så det är.

Ha en kul lördag

Panik

PANIK! Imorgon är det sista dagen att anmäla sig till högskola! Har jag gjort det? Nej. Vill jag? Vet inte. Men att veta att jag inte har jobb eller någonting till hösten känns just nu bara tragiskt. Har suttit och kollat igenom om det finns något intressant men inget som jag riktigt vill. Hittade en KY-utbildning med massage som jag ville gå i Linköping, men när jag kollade efter stod det "Du måste ha gått klart gymnasiet och kan då inte söka om du går sista året". Sen var jag ju några dagar sen att kolla upp det med. Om jag hade börjat kolla efter utbildningar i tid så kanske jag hade hittat något. Det blir väl istället att försöka hitta ett jobb, som tur är har jag iaf jobb över sommaren. Men nu ska jag sluta klaga och istället kolla på Myggan som jag missade igår!

Btw. Inlägget igår som hette "Grodor" glömde jag skriva varför. När jag åkte hem från Nina var det fullt med grodor som hoppade på vägen! Försökte att inte köra på någon men det såg säkert ut som ett slagfält iaf.

Grodor

Dagen började med att jag fick utnyttja min sovmorgon! Någon timme mer att sova gör gott. I skolan hände det inte så mycket så ses gick jag och Sara för att träna. Efter det åkte jag och Nina hem till henne och gjorde en stor skål med fruktsallad! Om jag skulle bli tvungen att fruktbanta skulle inte det vara några problem. Jag menar man kan ju fortfarande äta tacopaj. Köttfärs kommer från kon som äter gräs som kan bli träd som det sen växer äpple på.

Nu är det snart dags för Sverige pussas och kramas och sen är det dags för Myggan! Det är äckligt kul så missa det inte!

"Frusna män söker kärlek"

Haha nytt program på 5 an, Frusna män söker kärlek! Det ska handla om Anders, Jonas och Per arne som ska hitta kärleken i ett kvinnoavfolkat norrland. Från Bonde söker fru till detta, man kan ju bara undra vad som kommer sen.


50 dagar

Idag är det en 15 april och idag skulle ansökningar till högskolan vara inne. Fast insåg sedan att dom ändrat så sista datumet är den 18:e, alltså har jag några dagar till att fundera om jag vill läsa vidare. Men även att det är några dagar till tror jag inte att jag kommer att söka.  Annars har det inte hänt så mycket, men det bästa: Jag har fått min studentmössa!!! Jag har inte velat ta studenten men det räckte med att få hålla i lådan med studentmössan så ville jag bara ta studenten! Idag är det faktiskt bara 50 dagar kvar. Men innan man tar studenten finns det massa saker man måste avsluta. Sitter med en liten hög framför mig som jag ska försöka ta tag i ikväll, som om jag inte försökt alla andra kvällar med. Får tänka på dagen då jag går till skolan utan att ha något att göra och hoppas att jag får motivation! Så dags för ett äpple och sen sätta igång att plugga!


Kundvagn

Igår åkte jag,Nina och Anna till Göteborg för att gå på Oskars fest. Festen var het okej med trevligt folk. Lite som en påse med gott och blandat, mycket gott men alltid några bitar man vill plocka bort. Kvällens roligaste blir iaf kundvagnen. Albin och Jens bestämde sig för att gå och köpa baguetter så jag, Nina och Anna följer med ner. Från ingenstans står det en kundvagn utanför som vi tar med oss. Efter att ha dragit den med oss inser vi att det inte kommer funka att dra den fram och tillbaka. Det slutar iaf med att jag och Anna åker och Nina kör oss, det är då Linde kommmer. Precis när vi ska svänga kommer Linde och puttar på lite extra så vagnen väljer ner i asfalten och jag och Anna ligger dubbelvikta av skratt och smärta. Haha mycket kan man säga men underhållande var det. Att sova på ett köksgolv är inte det bekvämaste man kan göra heller, men det blir faktiskt vad man gör det till.

Imon är det måndag igen och då börjar skolan på riktigt igen efter två slappa veckor. Ska träna för första gången på två veckor med så får se hur det går, men det ska bli skönt att komma igång igen. Mina funderingar är nu faktiskt att lägga mig tidigt så jag är lite utvilad imon. Annars kommer jag svara "que pasa" på alla frågor på Italienskan.

Blogg

Jaha nu var det dags för mig att skaffa blogg med. Ska göra mitt bästa för att skriva så ofta jag kan iaf.
Idag har jag varit i skolan för första gången på lite över en vecka, har varit på Gran Canaria och hälsat på syster lite. Trevligt att träffa alla igen! Efter skolan åkte jag och Anna till Värnamo där jag provade min balklänning för andra gången, är faktiskt nöjd med den. Köpte en silikonbh som jag ska ha till den, fast det ser mer ut som jag har kycklingfiléer på brösten.

Ska snart gå och packa för imorgon bär det av till Göteborg och fest hos Oskar. Ska bli trevligt. Uppdatering om det kommer antagligen på söndag, ha det så bra tills dess!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0