Början bra slutet dåligt

Denna dagen började verkligen bra. Första dagen på jobbet då jag skrattat gott! Jag och Alexandra fick stå vid samma ställe så det blev mycket skitsnack och många skratt. Dagen fortsatte med fika och träning i Gislaved och det gick alldeles utmärkt! Sen körde jag hem Emelie till Anderstorp och sen bar det iväg hem. När jag kommer till Bröttjestad märker jag att det bilen låter konstigt så jag stannar och kollar vad det är. Då visar det sig att det är punka på ena hjulet! Jag blir arg och ringer så klart mina föräldrar och skriker. Tillslut får jag tag på pappa som kommer efter ca 20 minuter och räddar mig. Måste tillägga att Bröttjestad inte är den mest intressanta platsen att vänta på heller. Men jag lyckas ta mig hem i snigelfart som pappa sagt åt mig att göra. Kommer hem och då ringer pappa och frågar om jag kom hem och sa att jag kunde kört i 80! Så dagen började bra men slutade som fan.

Bra och dåligt

Mamma sa just att det skulle bli bätter väder nu... Både jag och pappa blev väldigt glada, eller inte. Jag kommer vara inomhus och svettas som en gris och pappa börjar jobba klockan två. Love it! Fast det positiva är ju att man då kanske äntligen kommer att kunna bada lite. Så helt dåligt blir det inte. Nu ska jag cykla en runda sen film och sova till en dag imorgon med.



Sysselsättning

Ibland hatar jag verkligen vår dator! Som idag har den laggat så jag trodde jag skulle slå sönder den. Funderar på att köpa en egen bärbar. Kan ju vara bra att ha om man flyttar sen med. Så om någon har något bra förslag på dator så säg till. Men något måste man ju sysselsätta sig med när man väntar på datorn. Idag har jag lärt mig göra en inbakadfläta eftersom jag inte kunde det innan. Inte för att det blev så snyggt men det gick ju! Hmm kvällen kommer nog bli ganska vanlig. Kanske tar en promenad och sen en film. Imon är det träning som gäller och nu är jag frisk så då kan jag anstränga mig lite mer.

Jag har även lyckats få För en lång lång tid med Håkan Hellström på hjärnan!

Flytta...stanna kvar... Vad vill jag?

Herregud! Nu har jag suttit i några timmar och letat jobb. Men efter dessa timmar kan jag säga att jag bara blir mer och mer förvirrad. Vill jag vara kvar här? Vill jag flytta? Vad vill jag???!!!  Jag har jobb i lite mer än en månad men sen? Jag skulle aldrig kollat efter jobb, nu kommer jag bara tänka på det hela kvällen. Fast det kanske är bra att komma igång med det förr eller senare kommer ju tiden ikapp. Ska kolla upp lite fler jobb och skriva ner om det är något som låter intressant.


Strandvägen- Storgatsbacken

Hela mitt liv har jag bott på landet, och jag både gillar det och inte gillar det. Visst att det är fint och så men det är ju faktiskt dött! Här händer ingenting. Men nu på senaste har det börjat hända saker här. det har blivit Bed & breakfast, Una har min konst och hantverk och nästa vecka öppnar Sunnaryds smak och design. Jag och Anna skämtade lite om att strandvägen (som det kallas) kommer bli som typ storgatsbacken snart, haha. Är det så här det ska vara? Ska inte Sunnaryd vara stället man åker till för det inte händer någonting? Det återstår väl att se vad som händer.

Så om det är någon som vill komma och äta glass med mig i det nya fiket så är det bara att komma!

Nog kristet

Lördag morgon, utvilad! Igår var jag hemma hela kvällen och var jävligt trött. Låg i sängen och kollade på Scream men somnade i mitten någongång så orkade inte kolla vidare.

När jag gick upp till köket imorse hittade jag ett litet häfte som hette Tjocka släkten?. Jag frågade pappa vad det var och han sa att det NOG var något kristet. Så jag börjar läsa lite i den, det var typ en serie. När jag kommer till slutet står det: "Ingen annan kan rädda dig. Förlita dig på Jesus idag!" Och massa saker man ska göra för att komma närmre Jesus. Inget fel med det, men pappa jag tror NOG med det var något kristet budskap där ja. Nu ska jag ta och gå ut en sväng, kanske foto lite med. Men har verkligen tappat lusten till det... Illa...


Njut av en serie i regnet

Jag har konstaterat en sak, jag tycker inte om regn. Efter en hel dag inomhus vill man faktiskt bara gå ut! Men det svenska sommarvädret är så underbart och håller mig inne istället! Igår var min lediga dag då jag tog mig tid att städa. det är annars någon jag gör när det regnar. Får se om jag ska börja fixa i mina garderober idag då så man får lite ordning på saker och ting.

Men nu kom pappa så vi ska se lite på Grotesco som för övrigt kan vara ganska kul. Är ett tips för dig som inte har något att göra. Annars kan jag rekomendera Scrubs eller Gossip gril. Eller helt enkelt en SERIE!



Den där lönen

Äntligen fredag! Idag kan jag verkligen säga att jag varit duktig på jobbet. Sprungit runt som en idiot för att fixa klart allt som ska ut på måndag. Så förhoppningsvis blir det lite lugnt då. Som jag skrev igår så var jag besviken på min lön så idag var jag och Alexandra och pratade med chefen som sa att det blivit fel men att vi får de pengarna. Så lite gladare blev man ju denna dagen iaf.

Pratade med min moster precis som sa att min kusin ligger på akuten. Men som tur var är allt under kontroll, krya på dig. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och imon får vi se vad som händer.

Lön!

I tisdags fick jag min första lön! Då känner man att allt slit har lönat sig lite! Men när jag nu satt och kollade på det märker jag att jag inte fått någon ersättning för midsommarafton (som de andra fått) eller någon löneförhöjning! Visst man ska inte klaga på den lönen man har, men när alla utom jag och några till fått det tycker jag det är dåligt. Nu tror ni säkert att jag bara vill få mer pengar men så är det inte för till och med mamma blev arg för det. Så jag får prata ihop mig med mina andra vänner och gå och prata med chefen.

Nu blir det några avsnitt av Scrubs!


Tonfiskgatan

Innan idag ringde det någon på min mobil, jag svarade men personen la på. Ca 10 sekunder senare får jag ett mms så då tänkte jag att personen som skickade kanske bara skulle kolla om det var rätt nummer. Men det visade sig att jag hade fel. Nu skulle jag iaf kolla upp vem det var som ringde och fick upp ett namn som jag inte kände igen, som bodde på Tonfiskgatan! HAHAHA det är säker bara jag som tycker det var kul...HAHAHA! Så slut på det roliga.

Vet inte vad du ville mig, men det skulle vara kul om det visar sig att du är besatt av tonfisk.

Höna

Den lediga dagen började för en timme sedan när jag vaknade. Att få vakna och faktiskt känna sig utvilad är något som är riktigt nice! Men nog pratat om mina sömnvanor! Igår när jag somnade tänkte jag att jag skulle ta och gå en runda och fota lite, men nu regnar det så då går inte det. Istället blir det nog att städa mitt rum som ser ut som att någon släppt in en galen höna som flygit runt och rivit ner alla saker. Och med tanke på hönor, undra om man kan lära en höna saker? Ja, som en hund. Inte för att jag bryr mig så mycket om våra höns men vi har två som är lite coola iaf. Dom har två vita dunbollar på huvudet och allmänt mysko. En annan tanke på hönor får jag fram bilden på en kyckling som pratar med ett stekt ägg och säger "Jimmie answer me please". Varje gång jag ser den bilden vill jag verkligen sluta äta kyckling. Tror jag börjat bli lite känslig på äldre dar, förr grät jag aldrig när jag kollade på film men det händer nu. Och andra saker som kan vara lite tragiska får mina ögon att vattnas.

Så jag får nog växa upp lite annars kommer det aldrig sluta regna. Eller så gör jag inte det förrän 15 Augusti då jag slutar jobba på separett och framtiden börjar!

Orm på Liseberg

Idag åkte min syster på semester och jag sitter och läser Stefans resedagbok från Japan. Fan jag vill med vara ledig och bara åka bort! Men det får vänta till minst augusti. Något annat jag vill göra är att åka till Liseberg! Var aldrig där förra året så har lite att ta igen nu känner jag. Balder, höjdskräcken, bergbanan mm, mmm me like!  Annars har det varit en lugn dag med jobb och inte så mycket mer. Igår var Nina här och kollade på allsång på skansen :). Fast får väl säga att Nina hade träningspass medans jag låg i sängen. Imorgon är jag ledig så då ska jag soooova! (som vanligt)

Bara så ni vet såg jag en orm när jag var ute och gick! Till ovanlighetens skull belv jag rädd och började nästan gråta. Så jag springer hem till pappa och skriker att jag sett en orm, men han bry sig inte. Tack pappa.

Hejs

Klaga

Andra gången på två veckor är jag sjuk! Eller ja, nästan sjuk. Min hals är helt cp och och jag kan knappt svälja. Och nu efter en hel dag med prat sitter jag nuutan att knappt få fram ett ljud för det känns som någon sitter med en osthyvel på mina stämband! Det är bara två veckor sen jag hade feber och allt. Fan! Får se om jag kan jobba imon, fast det är ju inte halsen jag använder.

Trött,trött och åter trött borde sova nu tror jag. Imon blir det nog att se Allsång på Skansen med Nina :) och nu kom min pappa hem så då ska jag gå och klaga inför honom så han tycker synd om mig och kanske köper en ramlösa eller något

Godnatt

Midsommar?

Nu har midsommarhelgen 2008 över... Allt började iaf i fredags med att jag, Nina och Kalle tog tåget till Halmstad för att fira i Rebeckas stuga. Kom fram och träffade Elin och lite annat folk. Sen flöt allt på men plötsligt går allt åt helvete. vet inte var det började men kul var det inte. Tillslut kom Tommi och tog med oss ut sen somnade vi i hans lägenhet. Vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva om midsommarafton mer än att det finns saker man skulle vilja plocka bort.

Igår när vi kommit hem från Halmstad åkte jag, Tommi och Fellan till Elin för att grilla. Grillade lite och kollade lite på fotbollen och både jag och Elin sa att vi ville göra om midsommar. Då får Elin idén att vi åker till Halmstad. Så vid ca tio på kvällen bär det av till Halmstad. Väl där går vi runt och kollar på folk, sitter en stund på B&B och sen åkte vi hem. När vi kommer till Smålandsstenar har det hänt en olycka så vi måste ta en annan väg, men lättare sagt än gjort. Vi försöker hitta ut men kommer ingenstan så får stå och vänta tills vägen är öppen igen. Men vi kom hem till Anderstorp igen iaf. Kom hem halv fem och jag kan lova att det var skönt att sova sen.

Så, är midsommar något som ska överskattas? Det är ju synd att folk ska behöva dö denna dag med... Sammanfattning blir väl att det är bara att försöka göra det bättre nästa år. Eller vad säger du Elin?

Stanna inte upp i utvecklingen

Ibland kan det vara väldigt svårt för vissa att fatta att man kanske inte vill prata om allt. Alla måste inte veta varför allt blev som det blev, eller vad man har gjort. Det finns saker man vill lämna bakom sig så man kan gå vidare men alla dessa frågor stannar upp utvecklingen.

För att liva upp stämmningen så är det ju faktiskt midsommar imon! Det jag vill ha då är sol, gott sällskap, alkohol och massa flumm. Om det blir så får vi se, uppdatering om det när jag kommer hem. Ikväll ska jag nog se på Eurotrip och sen blir det sängen för att vila upp mig lite.

Tejp?- Nej tack

Fan vad det ska regna hela tiden, man kan ju inte bli annat än deprimerad. Idag var jag i Värnamo för att försöka hitta lite kläder till midsommar, men nej jag hittade ingenting. Det blev bara lite småsaker.

Det finns en sak som jag verkligen inte vill göra när jag kommer hem från jobbet. Klippa och klistra! Varje dag tar jag slut på typ en stor tejprulle och eftersom jag är på lagret måste jag sätta klisterlappar på allt som ska iväg! Jag kan säga att jag hatar tejp nu. Det är tur att jag inte ska dela ut massa presenter nu för jag hade inte velat slå in dom och TEJPA ihop.

2-0

Då var EM över... Hela dagen har dom pratat om att vi skulle vinna över Ryssland, men nej då! Jag vet att jag är en väldigt dålig förlorare men att jag till och med till arg och frustrerad när jag själv inte är med är bra det. AAAAAAAAAAAAAHHH just nu känner jag bara för att slå sönder något. Nä jag får sova på saken och slå sönder något på jobbet istället.

Godnatt

Och Henrietta: Jag tycker inte om Ryssland nu!

En timme och 45 minuter

Nu är det bara typ en timme och 45 minuter kvar till fotbollen! Även att jag är jävligt trött så är jag pepp, så får hoppas det går bra. Idag är det bara två dagar kvar till midsommar! Och midsommar kommer spenderas i Halmstad hos Rebecka. Får hoppas att det trevligt. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har jobbat och alla jag börjar lära mig de flesta sakerna nu så det ska nog lösa sig. Imorgon bär det av till Värnamo för att se om jag hittar något nytt till midsommar och framkalla lite kort till till album.

Ett stort grattis till Tommi Viita (med två i) som har fått jobb!

Nu blir det något avsnitt av Gossip girl innan fotbollen och sen ska jag soooova!

Moulin Rouge

Nu händer det saker! Ikväll har jag bestämt mig för att inte sätta mig ner och se på Gossip girl utan se Moulin Rogue. Har bara sett början på den filmen och vet inte varför jag då vill se den igen. Inte för att jag tyckte den verkade dålig, det var bara det att vi såg den på en historialektion med Gabbe. Att ha en vidrig lärare som sitter och dregglar åt all tjejer på filmen är inte så mysigt. Men ikväll ska jag ge filmen en ny chans!

En helt annan fråga, får vi studiebidrag denna månaden eller inte?

Regn

Ännu en dag avklarad! Fast när det regnar är det nästan lika bra att jobba iaf. Fick veta idag att jag antagligen kommer jobba till vecka 33... Är tvungen att jobba 28,29,30,31 sen får vi se vad jag ska hitta på. Ikväll händer det nog inte så mycket, men imon är det fotboll!

Nu ska jag leta upp mina skor och sticka ut lite innan regnet!

Dött ägg

Sena kvällar, jo det blir lätt så. Det är konstigt att det blir så. Man vet att man borde sova för man ska upp och jobb tidigt men ändå sitter man uppe... Och på jobbet några timmar senare är man helt död, det är vad jag kommer vara imorgon iaf!

Godnatt alla ägg

Getto

Det finns de dagar när man bara inte orkar bry sig om hur man ser ut. Idag var en sådan dag. Jag kommer till Gislaved iklädd mjukisbyxor och en tröja med luvan på (det regnade). Då möter jag Nina som frågar :"Vad gör du i Gislaved i mjukisbyxor och luva som ett annat getto? "

Så getto eller inte men det är väl lite så man känner sig ibland. Men alla har rätt till att ha skabbdag någongång. Fast jag har det nästan varje dag i jobbet,

Truckkort och massage

Nyss kommit hem från en nästan ledig dag. Började med att jag skulle avsluta min truckutbildning så jag får köra. Kan ju inte säga att det var så svår så ja, jag klarade det. Fast läraren tycket det var dåligt att jag hade tre fel på provet, tack för det. Sen bar det av till Gislaved och träning för första gången på länge. Härligt! Sen efter hård träning fick jag massage av David, väldigt skönt, tack för det. Så nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska göra lite mat eller inte. Får väl erkänna att jag är väldigt lat just nu så jag orkar inte äns göra mat.

Men nu ringer mormor så nu lämnar jag er!

40 år och oskuld

Denna dagen har verkligen varit slappast av alla slappaste dagar. Jag gick upp halv ett, åt, sen ringde jag Anna och sen har vi suttit och kollat på film hela dagen. Om min mamma visste hur många steg jag gått idag skulle hon nog döda mig. För er som inte vet är min mamma besatt av sin stegräknare. Hon kollar alltid hur mycket hon har gått och om det är för dåligt måste hon gå minst 4 km till. Suck på henne.

Jag och Anna kollade iaf på The 40 year old virgin. inte helt bra men den har ju sina ljuspunkter. Tänk att det faktiskt finns de som är 40 år och oskuld. Men för att muntra upp dom, det är aldrig försent!

Imon är det nästan jobb för min del. Eller jag ska till Hamra eller något och köra truck. Får väl hoppas jag hittar dit. Sen blir det en sväng till Gislaved till gymmet som jag inte varit på ett tag. Ska bli gött att träna lite efter allt slappande! Nä, nu är det snart dags för Mona Lisas leende, eller ett avsnitt av Gossip girl. 


Are you a Gossip girl?

Efter jag för ett tag sen kollat klart på alla säsonger på Sex and the city  tänkte jag att jag skulle börja kolla på Gossip girl. Men det har liksom inte blivit så, tills nu. Jag har bara kollat tre avsnitt och jag är redan fast! Vissa tycker det är meningslöst att kolla på men inte. Vad är mysigare än att bara få sätta sig och kolla på en riktigt bra och kanske meningslös serie? Har man inget annat för sig är det ett bra val.

Men varför Gossip girl? Jag vet inte. Varje gång jag kollar får jag alltid upp alla frågor. Är det så här livet är? Är livet som ett Gossip girl avsnitt? Spänningen som följer och allt som händer gör att man bara vill kolla vidare. Det är även de saker som händer och hur alla personer är, ibland känns det som att det är i den riktiga världen det är. Hur som helst blir man ju lite gladare att kolla på det, det visar ju sig att vissa har det lite knepigare än vad man själv har.

So, are you a Gossip gril?

Roligare än så här blir det inte

En lördagkväll som sprider sig med hat,omogenhet och studentbilder.

Samtal med Anna:

A: -"Nä men jag måste faktiskt lägga på nu"
J:-"MMmmmm"
A:-"Nä om du skulle gå och hänga dig?"
J:-"Kommer du och plocka ner mig om en timme då?"

Roligare än så här blir det inte.

Kattungar och fisk

Det är inte så ofta jag kommer ihåg mina drömmar men ibland så händer det. Inatt var det helt konstigt. Jag kommer ihåg alla, och det är väldigt konstigt. Allt började iaf med att jag var på en fest där jag inte kände någon som plötsligt kommer Michel och Mette dit. Av någon anledning så kände jag Mette bra och följde med henne hem. På kvällen ska hon plötsligt föda sitt barn och jag måste hjälpa till.

Sen är jag på ett helt annat ställe där Yvonne kommer hem med massa fisk och spikar upp på väggen. Sen kommer hon och säger att alla våra katter har fått kattungar! Alltså fyra korgar med 13 kattungar i varje. Nu ska jag då påpeka att vi bara har en honkatt! Så hal vårt hus var fullt med massa kattungar.

Tillslut hamnar jag på en flygplats med min mamma,pappa och bror. Jag vet inte vart jag är påväg eller någonting. Men pappa säger att vi ska åka till Gran canaria. Jag blir jättearg och ledsen för jag inte har några saker med mig och inte visste om det. Jag sätter mig ner och och gråter då jag ser att Nina sitter bredvid mig. Hon säger att Erik(hennes bror) har bjudit hennes familj på en resa till Teneriffa. Sedan ger hon mig en kondom och en tampong och försvinner. Sen ska jag gå på toaletten då jag upptäcker att på flygplatsen har dom infört någon buggtävling fast med lite vals.

Detta var nog en av de konstigaste drömmarna på länge. Jag vill inte veta var de betyder men om vi nu ska köra med Hasses metod så skulle jag väl ha dolda känslor för någon av personerna.

Jonhossi <3

Äntligen lördag vilket betyder sovmorgon! Och är det något jag kan så är det att sova, eller hur var det?

Satt och surfade lite och hittade sedan till en livekonsert med Jonhossi! Någongång ska jag se om!

Annars ikväll blir det väl att kolla på fotboll Sverige-Spanien. Måste ta reda på om syster har börjart hålla på Spanien nu eller inte. Sen vet jag inte vad det blir. Kanske sticker ner till min kusin som ska ha fest i Kårehamn. Men det är ett senare projekt.
.





Fredagen den 13:e

Det sägs ju att denna dagen ska vara dagen med otur. Jag har faktiskt aldrig riktigt märkt det, förrän idag. Allt på jobbet har gått på helvete! Jag har kört in i massa saker, fått hoppa över maten för att jobba(jag är vig som  ett kylskåp) och jobbat övertid. Visst att mina nya arbetsuppgifter är roligare men nackdelen är ju stressen. Idag blev jag lämnad ute på lagret och vid halv fyra kommer chefen och frågar om jag är klar med Tallin sakerna. Jag hade knappt börjat och så säger dom att bilen kommer om en kvart! Det blev alltså att springa ut på lagret och flytta och plasta 9 pallar(!)! Som tur var fick jag hjälp med det, men iaf. Det skulle ju varit lite kul om man fick veta att det skulle levereras. Jaja så är det. Om det blir mer otur idag får vi se.

Tror det blir en lugn kväll så jag inte förstör något mer, alternativet blir väl då att min dator sprängs. Nä nu blir det till att springa en runda så man kommer igång igen. Om jag kommer tillbaka levande skriver jag nog något mer.

Vad biter,kliar och låter?

Det finns saker jag hatar med sommar... INSEKTER! Dom är överallt, biter,kliar,låter och är allmänt störande! men just nu är det knott som är mest störande. Så fort man går utanför dörren kommer det hur många som helst! Så står man där och vifftar men dom är fortfarande kvar! Något jag är glad för är att jag inte sett så många myggor, eller kanske bäst för dom. I julklapp gav jag nämnligen en myggdödare till papp! Ett ljud som ska skrämma bort dom, vet dock inte om det funkar.

Så jag njuter av de nätter då jag inte behöver gå upp och jaga flugor och mygg mitt i natten. Tror faktiskt bara det hänt två gånger detta året! Så om det är någon mer där ute som hatar insekter lika mycket som jag kan vi ju bilda en klubb!

Första dag på jobbet

Idag var det första dagen på mitt sommarjobb, inget nytt men iaf. Började klockan sju med att öva på att köra lite truck som gick dåligt. Sen har jag bara gjort iordning massa post och räknat ordrar. Visst låter det kul? Nä men allvarligt så är det roligare än det jag brukar. Sen ikväll bjöd chefen alla anställda på mat, så kom precis hem. Trevligt men kallt att sitta ute. Fast vissa började helgen någon dag tidigare så får se hur dom mår imorgon! Imorgon är det en vanlig dag med jobb och sen vet jag inte vad som händer. Är öppen för förslag.

Tror det blir att lägga sig tidigt ikväll eftersom det inte var så lätt att sova inatt p g a åska!

Godnatt, ha det bäst!



Sunset Beach

Sunset Beach, är det inte en underbar serie? Har suttit och kollat på massa klipp nu och jag saknar det! Alla som känner mig vet att jag innerst inne är en såpafantast. Jag har nog kollat på de flesta serier. Men när det kommer till Sunset Beach är det något speciellt! Trots att man kunde missa tre avsnitt i rad utan missa något av handlingen är det en serie man inte kan släppa! Så har ni en stund över så är det dags att börja kolla på denna underbara serie!


Jobba eller vara ledig?

Jag vet att jag borde vara glad idag för jag är ledig idag! Igår var jag glad för det men idag är jag bara rastlös, det finns inget att göra. Ute i skogen utan bil, bra. Men imorgon kommer jag klaga över att jag har jobbat så ingen nyhet. Idag hade jag tänkt skulle bli en sådan dag då jag för första gången på länge går ner till bryggan. Men nej. Så fort man går utanför dörren blåser man ju nästan iväg! Det är ju nästan så man inte vill gå ut alls. Skulle passa perfekt att gå till gymmet idag men kommer antagligen inte att komma dit. Sen är det kanske bäst att ta det lite lugnt efter jag varit sjuk.

Efter att att ha läst på lite bloggar har jag insett att folk plötsligt har blivit vuxna. Dricka kaffe och kolla efter jobb. Jag måste ju erkänna att jag är en av dem. Igår kollade jag efter lite jobb på lite olika ställen men hittade inget som jag gillade. Att allt ska vara så komplicerat. Att varje dag höra mammas tjat om att jag måste skaffa mig jobb och en framtid gör ju inte allt bättre. Tror hon inte att jag vet att jag måste fixa ett jobb?

Så vad händer nu då. Jo imorgon är det visst någon grillfest på jobbet. Alltså jag och 50+ typ. Hoppas på att Mia och Alexandra kommer iaf. Annars blir det att jobba på fredag med. I helgen har jag då ingen aning om vad jag ska göra, får se om det blir en helg hemma eller om det händer något.

Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem så jag har någon att prata med, katterna ger ingen respons. Skulle vara lite kul att veta vad djuren egentligen tycker och tänker. När vi kommer och bara lyfter dom från golvet och börjar gosa med dom. Nä nog om det.

Jag, Kaffe?

Nu har jag äntligen avslutat min truckkurs, eller jag vet inte om jag är godkänd och kanske inte klarar uppkörningen. Det var i alla fall något mycket tråkigt och jag fattade inte så mycket. Idag var jag extra trött på föreläsningen så tror jag somnade ca fyra gånger. Tanken slog mig att jag inte kommer att kunna köra hem igen om jag är så trött. Då gör jag något jag inte trodde skulle hända! Jag går och dricker två koppar kaffe!!! JAG! KAFFE??! Jag kan inte säga att det var gott eller äckligt, men pigg blev jag och kunde ta mig hem. Nu har min feber gått ner och jag har nästan normal temperatur igen. Min chef gav mig ledigt imon så det blir att sova lite tror jag!

Fick lite panik av att det är midsommar nästa vecka, vad ska man hitta på?

Slutet

Jaha då var allt över. I torsdags tog jag studenten, riktigt kul!(orkar inte skriva mer om det) Sen igår var det balen. Jag och Filip tog oss upp för backen och iväg till Hestra. God mat och trevliga människor. Nu sitter jag här en vanlig söndag. Nu är allt verkligen slut och dags att klara sig själv. Allt känns bara tomt och min förkyldning och feber gör det inte lättare heller. Imorgon är det jobb som gäller, eller rakt på sak ska jag vara i Gnosjö klockan åtta för att gå en truckkurs. Pepp?Nej.

Något som har varit extra kul dessa dagar är att min kära syster har varit hemma! Men besvikelse att hon åker imon. Får ta och spendera de sista timmarna med henne ikväll. Får se när jag träffa henne nästa gång. Fick en resa av henne i present med boende hos henne och en tre rätters middag på J&B's.

Nu ska jag kolla igenom bilderna från balen och hoppas att de flesta jag ville ha kort på finns med.

Ha det bäst


Dans och kor

Då var det kväll igen... I kväll var det dansträning inför balen, lite knepigt men kul iaf. Hoppas det blir lika kul på lördag med! Igår landade för övrigt min syster i Sverige för första gången på typ 10 månader! Imorgon ska jag förhoppningsvis hämta henne, om jag hinner. Kommer kännas konstigt att träffa henne i Sverige.

Har börjat fundera på när jag ska gå upp på torsdag, ska vara i Gislaved klockan åtta. Jag kommer säkert stå några fler minuter vid speglen den dagen. Det är nog något jag kommer sova på. Godnatt med er nu, godnatt!

Till Anna: MUUUUUUUU

image6

Ska jag fortsätta ha lugg?

Du är inte ensam på landet

Ledig dag och frihet att göra vad man vill. Jag tänkte att jag skulle ta och springa en runda så byter om och ger mig iväg. När jag kommer in på en skogsväg tänker jag att jag ska ta av mig mitt linne och springa i bikini. För jag bor på landet och hur många är ute en tisdag klockan 14.00 på en skogsväg. Men plötsligt hör jag en traktor och jag får panik och ska få på mig mitt linne så fort som möjligt.  När traktor har kommit fram har jag lyckats ta på mig linnet ut och in och på fel håll. Min sista utväg var att tro att jag inte visste vem det var, men den turen hade jag inte heller. Slutsatsen blir då att även att man bor på landet är man int ensam.

Rastlös

Jag har kommit på en sak, pling! När man verkligen inte har något att göra sitter man bara och tänker för mycket. Nu är allt i skolan slut och detta betyder att jag inte har något att plugga! Det borde kännas väldigt bra men jag blir bara rastlös! Visst jag kan springa en runda, städa och bla bla. Men alla andra timmar då? Imorgon är jag ledig så ska försöka hitta något givande att göra. På kvällen är det iaf dansträning inför balen på lördag.

Om det är någon som är sugen på att bada någon eftermiddag så är det bara att slå en pling, kan garantera att vattnet är varmt!

Årets första

Årets första dopp är avklarat! Riktig sommarkänsla att bara ta cyklen ner och hoppa i vattnet. Ibland glömmer man bort hur bra man har det... Dagen började med sovmorgon och fika med Åsa, det blev skratt blandat med tårar det. men jag lovar att det kommer bli fler tårar på studenten. För er som vill se är det bara att komma och kolla. Nu ska jag ta och gå en runda och sen kanske det blir ännu ett dopp!

Dagens i-landsproblem: Jag har fått Knocking on heavens door på hjärnan

1 Juni

Jaha då var karnelevalen över. Även att vi var bäst så vann tror det eller ej men Spek klasserna. Men inte sura för det, jag hade iaf jävligt kul! Synd bara att det tog slut så fort... Nu är det bara studenten kvar att ladda för, kommer nog ta någon dag att repa sig iaf. Blev en sen kväll igår och alla dagar av förberedelser har gjort att det blivit lite sömn, men idag fick jag iaf sova några timmar extra.

Nu kommer jag inte på något att skriva så ska ta och lägga i solen och vara glad för att det inte regnar. Sen om jag orkar får jag plugga lite på Naturkunskapsprovet imon.

Hejsvejs


RSS 2.0