Bring it all back

Jag måste säga att denna helgen har varit mycket underhållande!

Fredag: Mys med idol och provade den nya marabou vinter! Kan verkligen rekommenderas!

Lördag: Sovmorgon till halv 12, sen vidare till Kungsbacka för att skaffa lite bling bling. Senare på kvällen blev det fest hos oss i bryggan 6 för Sofia och Jonas =)

Festens höjdpunkter:

  • Jag och Emma dansade till Bring it all back
  • Fredrik friade till typ alla
  • Fredrik och Martin var väldigt PÅ...Varandra
  • Martin friade till mig, jag sa ja och är nu förlovad
  • Hugo drack för mycket saft och försökte skriva sms i gungstol- Inte bra
  • Jag kom som vanligt hem sist

Söndag: Sov till halv 12 och sen gick jag och Emma till ica för att panta burkar. Men på vägen hände det något konstigt. Plötsligt får vi ett ryck och börjar plocka alla burkar som vi ser på vägen dit! Jag har aldrig fått så många konstiga blickar. Men vad gör man inte för naturen?



Nu väntar en ny och spännade vecka! Dvs mer träning, mindre svull och fler tragiska filmer av bland annat Lukas Moodysson!

Nu väntar mina nudlar på mig, bye


Fredagen den 13:E

Nu har jag äntligen tagit mig tid att sätta mig och blogga. Måste verkligen lägga in bloggtid på mitt dagsschema...

Livet leker på och i skolan har vi börjat med vårresan! Väldigt kul men mycket att tänka på och svårt att få allt att gå ihop. Men det är så det ska vara!

Min sjukdom är typ över med, yeah! Så idag gick jag och tränade som jag nog inte skulle gjort.. Nu har jag ont i halsen och jag orkade inte så mycket heller. Fast jag får skylla mig själv.

Killen som var på sjukhuset och hade sytt sig själv nekar till det som vi hört. Har hört massa historier om vad som hände, men vem vet vad som är sant?

Ikväll blir det mys och imorgon är det fest med stort Z! Ska fira Sofia som fyller år på söndag och Jonas som fyllde år förra veckan. Och jag är taggad!

Nu kommer jag inte på något mer...Eller jo! Jag och Emma kan dansen till Bring it all back med S club 7! ;) Det är respekt, 13:e är respekt, idag är det respekt till oss!

Sjuk

Många på skolan har varit sjuka nu och jag har bara väntat på att det ska hända mig. Och igår kom det, feber och förkyldning. Efter ha sovit sen halv elva igår kväll och gått upp vid typ två i eftermiddag har jag lyckat komma upp och duscha. Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mat. Har bara fått i mig två bananer och en clementin...

I fredags var det iaf fest här. Började med att vi kollade på idol och sen drog vi vidare lite hit och dit.


Bedtime



På skolan händer det ibland udda saker.



Ikväll firade jag halloween lite sent, igår var en kille full och slog sig och sydde igen såret (där det kanske fanns glas) själv. Idag kom ambulansen,  han kanske har svininfluensa... :/

Folk ser anledningar att festa varje dag, kanske har det blivit en grad kallare, firar man det?

Kanske dags att sova

RSS 2.0