Delfin-i-människokropp-förbundet

För ett tag sen fick jag detta mailet:

Hej du!
 Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se. Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp. Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
 Ha det så bra!

Vänlig hälsning, Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
 www.svedimf.3w.se


Detta tycker jag fortfarande är ganska kul.

Förändring

Tröttnade på min blogg så nu kommer det nog bli lite förändring lite då och då. Får se när jag hinner fixa mer.

20090224

Från att vara helt arbetslös till att faktiskt ha fullt upp. Hela förra veckan var det något på gång och stiga upp tidigt och så har även denna veckan startat. Men imorgon ska jag ta mig en lång sovmorgon för sen är det jobb igen.

Idag har jag och Vera varit i Halmstad på bokrean! Vera köpte en del men själv blev det bara en, fast nu ångrar jag att jag inte köpte något mer... Det är ju faktiskt mycket billigare!

Just nu känns det som ett kaos i min hjärna. Man fixar och trixar och plötsligt händer det! Men sen tänker jag bara: VA? Och börjar tänka för mycket och allt slutar dåligt. Fan jag måste sluta med det!

Kollade lite utbildningar nyss och nu har även jag kommit till det läget då det skulle vara bra att ha NK B.

Nu ska jag se Sex and the city före Hannibal

Sen tycker jag att alla ska sluta tjata om den där jävla förlovningen!!!!

Helt död

Ja det kan man säga... Kom hem från parken igår vid halv fyra och somnade ca fyra. Sov som en stock men är helt död...
Parken var väl okej, träffade vissa roliga men framförallt Tommi! Känns som det var en evighet sen jag träffade honom.

Nu har jag städat mitt rum och ska snart slänga mig i sängen och kolla på Grey's anatomy. Och senare kanske lite Sex and the city innan Beck. Sen har jag stora funderingar på att öppna min chipspåse ikväll med... Får se hur det blir med det.

Imorgon ska jag jobba igen... Hoppas det blir en lugn dag.

Lördag!

Gårdagens besök hos tandläkaren blev efter lite smärta och pengar ganska bra. Tog bort stygnen och nu har jag halverat smärtan typ!

Senare åkte vi till Ullared och jag köpte min efterlängtade skolåda med alla säsonger av Sex and the city... Pengarna gjorde lite ont men det var det värt! Sen på kvällen gick jag till Anna och snackade lite skit innan jag gick hem och kollade på När lammen tystnar.

Idag var det jobb och jobb som skulle göras. På eftermiddagen får jag ett sms om att jag måste köra pappa till akuten så hem och iväg. Inget allvarligt men iaf. Jag börjar nästan bli trött på att köra bil nu.

Ikväll ska jag, Anna och Vera till parken =) Blir lite bad hos Vera först! Fast för min del blir det nyktert... Inte bra att blanda tabletter och alkohol.

Duktigt...NÄSTAN

Idag känner jag mig NÄSTAN duktig. Jag var ledig och ensam hemma. Men jag sov bara till halv tio! Och det är nog rekord! Fast kan ju vara att jag har gått upp halv sju de andra dagarna.

På eftermiddagen hade jag lite tråkigt så följde med pappa till Värnamo när han skulle klippa sig. Hann inte med så mycket eftersom det tar tio minuter för pappa att klippa sig typ. Men jag slapp ju sitta hemma och tråka.

Nu ikväll har jag pratat med Nina och Jenny och skulle ha träffat Anna men det blev lite sent och så...

Ringde tandläkaren idag och fick en tid att kolla upp min värk imon, så hoppas att det blir bättre nu! Men innan dess ska jag på trevligt gruppmöte på ams, mmm trevligt!

Ciao

18 Februari

Gud va skönt det ska bli med lite ledighet nu! Och jag har faktiskt bara jobbat tre dagar... hmm. Men efter att ha suttit i en affär i tre dagar ska det bli skönt att komma ut lite. Det jag har vistats ute är väl när jag gått till och från bilen den senaste veckan. Förutom idag när Anna, Vera och Chico hälsade på =)

Nu har jag varit effektiv och fixat bilder som ska skickas till Erica imon med! Bättre sent än aldrig...

Kvällens plan: Kolla på något fettprogram vid tio, efter det Sex and the city och sen sova.

Förhoppningsvis ska jag få träffa Anna imon med!

Sömnlös

Just precis. Jag tänkte att jag skulle vara duktig och somna utan tabletter inatt. Men efter någon timme vaknar jag och har (som vanligt) obeskrivligt ont. Så in med tabletter och sov. Detta gjorde ju att jag inte var så pepp på att gå upp när klockan ringde. När jag kommit till jobbet var jag på gränsen att åka hem igen, men duktig som jag är stannade jag hela dagen!

Nu har jag precis lyckats trycka i mig lite paj även om det inte smakade så mycket och väntar på  alvedon.

Hade lite mycket fritid i fredags kväll och satte ihop en lite film och...HAHAHAHHA gud var jag är bra!!

En himmelsk drog

Slutet av min helg blev att sova och sova ännu mer. Igår bestämde jag att jag skulle försöka gå till jobbet om jag kunde sova. Och detta var den bästa natten sen i onsdags! Jag vaknade bara en gång av värken vid halv två tiden och sen kunde jag sova igen!

Nu har jag kommit hem från jobbet som var en ganska tuff dag. Alla tyckte jag såg trött ut och att jag skulle somna. När dagen var slut så var mina alvedon slut så när jag kom hem proppade jag i mig lite tabletter. Nu känner jag mig dock helt drogad. Både smärtstillande plus ibumetin och alvedon. Hallelulja, ingen smärta! Tror jag kommer somna snart, fast vill se charter hjältar sen! Så måste hålla mig vaken ett tag till!

Imon blir det mer jobb... Sen måste jag ta och skriva en ansökan och göra min "läxa" till ams på fredag.

Godnatt

Jagtyckersåsyndommigsjälvdagen

Idag är det verkligen dagen jagtyckersåväldigtsyndommigsjälv. Inte för att det är den meningslösa dagen alla hjärtans dag utan för att jag har så JÄVLA ont i munnen! Dessutom ser jag ut någon har misshandlat mig. Bossen ringde innan och sa att det var bästa att jag stannar hemma imon och vilar så ska fälja detta.

Hmm, idag har jag inte gjort något alls. Vaknade inatt av smärta och sen vid tolv. Sen kollade jag på skidor. Efter det var jag trött och tänkte jag skulle gå ut, men. Jag somnade och vaknade igen vid klockan sex. Planer inför kvällen är att försöka äta och... ja... och... Inget mer.

Tack

Fredagen den 13:e

Idag vaknade jag exakt 05.20, när jag gick i skolan ringde min klocka 05.30. Jag fattar inte att jag orkade gå upp så tidigt! Eller ja, gick vill inte riktigt upp när klockan ringde.

Idag iaf var det ju dags att ta ut tanden. Åkte upp och fick komma in runt halv åtta och byta om. Sen var det nära att jag inte fick göra det för jag var lite hes, men det ordnade sig. Så sen fick jag lugnande och dropp, och sen är det väl svart. Det jag minns sen är att dom säger nu är vi klara. Känslan av att jag gjort det utan att gnälla, skrika eller gråta var riktigt gött!

Sen fick jag åka in till min plats för att vakna till. Efter en timme tyckte jag att jag var klar men nej då. Klockan gick och gick. Sen ville dom att jag skulle dricka saft (jag gillar inte det!) för att få i mig socker. Men det är ju lättare sagt än gjort när man är bedövad. Hade inte ätit sen åtta på kvällen dagen innan så jag fick inte gå innan jag druckit upp det, så det var bara att tvinga i sig. Efter det gick klockan fortfarande och jag fick bara ligga och kolla in i väggen. Vid halv ett fick jag äntligen ringa och säga att jag ville bli hämtad! Självklart hade mamma och pappa då beställt mat som jag var tvungen att sitta och kolla på.

På vägen hem var jag riktigt trött och sov nästan hela vägen hem, men vaknade sen av blodsmak. Så nu sitter jag med munnen full av kompresser och knarkar. Jag vill kalla detta världens bästa fredag. Fredagen den 13:e.

Sen får jag ju inte glömma der roliga med denna dagen, Nina fyller ju år!


Nej

Fan, min hals är cp (inte create a party)! Tog mig i kragen och köpte mucoangin men utan resultat. Hoppas det blir bättre snart. Eller ja tills imon. Jag börjar bli riktigt nervös nu... imon halv sex åker jag (och pappa) till Jönköping för att ta bort min sista visdomstand. Förhoppningsvis iaf. Jag kommer antagligen vara trött och slö så kanske blir bättre. Det som är värst nu är att jag är hungrig! Sådär riktigt sugen på lagad, varmt mat! Men vem orkar börja laga mat vid tio på kvällen? Nä och sen får jag ju inte äta på sex timmar innan operationen heller! Så Hej hungrig......

Sluta klaga och sova kanske är en bra idé. Men lägger jag mig nu kommer jag bli väckt när pappa kommer hem vid halv elva. Så ingen idé!

Godnatt

 

G

Japp igår åkte jag till Göteborg och väl framme mötte John upp mig vid stationen. Sen åkte vi hem och gjorde lite mat och slappade. Klockan åtta imorse ringde klockan och jag var lagom trött så snoozade tjugo minuter extra... Sen var det bara att sätta sig på spårvagnen och ta sig till intervjun. Och ja... För det första hette ju typ rektor John-John, de andra två var tråkiga eller ointresserad av mig, så mina förväntningar är inte så höga. Men jag får besked nästa vecka hur det går.

Efter intervjun åkte jag in till stan och köpte mig världens skönast pyamasbykor som jag kommer bo i nu. På bussen från Värnamo lyckade jag komma bredvid ett barn som skrek som jag vet inte vad. ajg brukar bli väldigt irriterad på barn som skriker men denna gången trodde jag jag skulle slå till ungen. Sen att jag var trött, ont i halsen och hungrig gjorde det inte bättre. Men lite musik i öronen brukar för det mesta fixa allt.

Ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på top model och... ja inget mer.. För imorgon ringer klockan halv sju och sen är det jobb 8-18, gött. Eh?

Fick ett mail från Sj idag och får ersättning för min försening förra veckan =) Det tackar vi för



fluff

Biljetterna är bokade och klara och om några timmar åker jag till Göteborg igen.


Nu ska jag packa lite saker och dricka den där koppen kaffe jag längtat efter hela dagen!

Det går inte att bortse

Jag har insett det, jag ville nästan förtränga det men det går inte. Det blir bara mer och mer uppenbart... Fan...

Ja jag är från småland och är snål som fan!



På gång

Seg uppdatering igen, jag vet.

I lördags blev det tillslut att jag åkte till Elin och sen drog vi till parken (innan 10= Gratis). Precis när jag kommer till Elin ringer danskan och vill att jag ska jobba dagen efter... Efter en timme var vi trötta på det och blev tillslut att vi hamnade på en fest i Skeppshult. Mystiskt men underhållande. Blev lite sent på festen så hann inte åka förbi och hälsa vid parken igen...
Var hemma runt tvåtiden och lyckades somna ganska fort men väcks senare av ett telefonsamtal som jag senare trodde jag hade drömt, haha.

Några timmar senare ringer klcokan och jag är lagom trött... Städade med Martina i fyra timmar och sen fick vi fika, lön för fika gillar vi! Lemmi kom sen med så fick träffa henne lite med =)

Idag hade jag tänkt mig en ledig dag eftersom jag och Vera skippade Halmstad. MEN vid halvnio ringer danskan och frågar om jag kan komma och jobba. Eftersom jag är lite pengarkåt ville jag inte säga nej. Så upp och in i bilen...

Förhoppningsvis kanske jag får sova lite imon istället. Sen någongång på eftermiddagen/kvällen sticker jag till Göteborg igen.

Kvällen kommer nog gå åt till att försöka leta upp mina körkortsfoton. Måste ha med ett kort till intervjun på onsdag men hittar inget! Stod passfoto men det har jag inga...



Dagen är kommen

Äntligen hemma efter jobbet... Inte så många timmar men mycket folk och idag känner jag verkligen att jag skulle kunna lägga mig och sova några timmar nu.

Kvällen vet jag inte hur den ser ut. Ska försöka pussla ihop den till något bra.

Hittade något idag som gjorde att jag skrattade så jag fick kramp i mina magmuskler. När jag känner mig deppig vet jag nu exakt vad jag ska göra för att bli glad, eller iaf skratta! Anna uttryckte sig så här "Du är så jävla ond och rolig"

Nu kom dagens andra roliga sak:

E- "En nykter kväll på ansgolvet?



Vad ska hända?

Det är verkligen ett under att jag klarat mig från att bli sjuk! Alla runt omkring är ju det! Fast jag tror inte det blir så länge till. Pappa har varit hemma hela veckan och har nu blivit frisk, men istället har mamma blivit sjuk. Hmm, vad kan man vänta sig. Vet inte om jag är förkyld eller om det är allergi men något är det. Får bara vänta och se vad det blir av det...

Ska se om jag orkar titta klart på Top model 11 innan jag måste sova...




Frankrike

Haha läste precis Annas blogg där jag fick lite minnen. "Lilla söta fröken fräken i från Frankrike". Haha precis vad jag behövde nu.

 

Blött

Idag hände något jag faktiskt inte varit med om innan. Jag var ute och gick och på vissa ställen på vägen ligger det massa skitigt snöslabb. DÅ kommer det två bilar där den ena kör förbi lugnt men den andra däremot kör rakt i snön och skvätter ner hela mig! Så TACK! Sen på det fick jag skoskav, haha dagens i-landsproblem.

Fick veta idag om att det blir en resa till Göteborg i veckan som kommer igen. Trevligt men pengarna försvinner ju snabbt.

Kvällen blir lugn eftersom jag ska jobba imon...

 

vad?

Snö? Det var nog min första tanke när jag vaknade imorse.

På eftermiddagen åkte jag och hämtade Vera för att åka till Ullared. Tror nog aldrig jag varit där när det varit så lite folk! Kunde ju köra runt med kundvagn utan att köra in i någon, haha. På vägen hem var jag äckligt nära att krocka med den största älg jag någonsin sett, det kändes som den var flera meter högre än lilla poken. Men som ni märker gick det bra.

Vet inte från var men har fått ett litet ryck att börja söka lite jobb igen efter att jag tröttnade. Kanske för att min 20-årskris börjar komma mer och mer.


Trött

Ja trött är verkligen det rätta ordet just nu... Det är sjukt att man kan bli så trött efter bara en dags jobb, har nog lite för mycket vana av att vara arbetslös. Började vid åtta idag och kom hem runt sju så en heldag på Konsum kan man säga. Träffade även dansken idag och kanske blir det lite jobb där med. Får väl se vad som händer, men pengar vill man ju ha.

Kvällen har jag tillbringat i telefokö hos Telia och Sj som var mycket trevligt, inte. Speciellt inte när man måste prata med en röststyrd sak. Fast den fattade vad jag sa och jag behövde inte upprepa.

Just nu är alla dagar väldigt konstiga i mitt huvud, igår trodde jag det var söndag och idag vet jag inte. Så att det är torsdag imorgon känns långt borta. Planen inför helgen? Vet inte än. Mer än jobb på lördag. Känns som jag blir mer och mer instängd i skogarna nu. Är väl för att jag tappat lusten helt totalt. Det händer ju iaf ingenting. SUCK! Och snart är det bara en vecka till jag ska ta bort min visdomstand och jag får mer och mer ångest för varje dag. Förhoppningsvis kommer det gå bättre denna gången.

Nu ska jag slänga mig framför tven och vänta på att SATC ska börja.

Ciao

Snor

Det ligger något i luften, pappa är sjuk, Nina var halvsjuk, jag börjar bli lite snorig. Hmm, sjuk? Nä inte riktigt än.


Min motivation till att åka till jobbet halv sju är nu väldigt låg kan jag säga. Hoppas nu att Anna och Vera kommer och hälsar på mig.

Nu finns det nog bara en sak att göra innan jag ska sova, och det är att kolla på Sex & the city!


G

Då var man hemma i skogarna igen efter en stund i Göteborg.

Igår åkte jag som sagt till Göteborg, men visste att jag hade en timmes väntan i Halmstad som jag inte ville. Men i Smålandsstenar ser jag P och det visar sig att han ska till Halmstad och kan då hålla mig sällskap. Efter en timme och avsked reste jag vidare till Göteborg. För er som inte vet var jag där för att göra intagningsprov till en utbildning. Lyckades trots mitt dåliga lokalsinne hitta till rätt ställe. Proven gick nog åt helvete men får vänta och se. Vet ju inte om jag vill än heller...

Efter det mötte jag John och handlade och sen vidare hem till lägenheten. Lagade lite mat och såg på film. Vid niotiden åkte John till skolan men seg som jag är sov jag några timmar till. På eftermiddagen drog jag in till Nordstan och kollade lite och åkte jag hem. Eller ja nästan. Jag var med om min första tågförsening. Började med att det var fel på en av vagnarna så det tog ca 50 minuter. När vi sen hade kommit iväg blev det signalfel på halva vägen. Inte för att detta gjorde mig så mycket eftersom jag inte hade någon tid att passa. Själv tycker jag synd om konduktören som alla klagade på.

Det som var mest spännande igår var när jag märkte att jag bokat mina biljetter en månad fel, fast det löste sig. Nu ska jag se om jag kan fuska tillbaka mina pengar.

KALLT

Det är sjukt hur kallt det är! Tvingade mig ut i en timme och trodde jag skulle frysa ihjäl! Sen åkte jag till Nina och satt framför brasan istället =) Synd att man inte har en själv.

Imorgon åker jag till Göteborg en stund och sen på onsdag blir det jobb.

Ciao

Så här kul hade jag, Anna och Äva igår.


RSS 2.0