Svininfluensa

Ikväll sa mamma att jag kanske fått svininfluensa. Snart kommer jag få för mig saker och gå och ta ett blodprov.




Tillbaka?

Nu efter semester, sjukdom och allt så ska jag väl försöka ta mig tillbaka till mitt bloggande.

13-20 maj var jag iaf och hälsade på kära syster på Gran Canaria en sista gång innan det blir annan destination! Självklart gjorde jag så lite som möjligt men veckan gick otroligt fort! Kändes som jag bara varit där i två dagar eller något.

Efter en lång och hemsk resa och väntetid i Malmö och bla bla så var jag hemma i ödemarken.

Efter ca 13 timmars sömn vaknade jag och till kvällen började min hals bli äcklig. Dagen efter på jobbet trodde jag att jag skulle dö men lyckades överleva och komma hem med 39 graders feber och sova från 16.00-06.30 innan det var dags för nästa jobb.

Nu känner jag mig lite bätter men kan inte röra mig innan jag svimmar, tack för det.


Bort

Nu har jag ätit den sista måltiden med Vera... Eller ja, den sista är det ju inte. Men sista på länge!

Imorgon bär det av till Gran Canaria för lite semester. Jag tycker jag ska ha det, så det så.

Nä dags att sova för klockan ringer tidigt!

Ses när jag kommer tillbaka ni som vill


Kattlådan

Herrejesus vilken helg! Fredagen har jag redan skrivit om så tar lördagen direkt:

Började med en trött morgon hos Vera och lite avsked innan vi drog hem för lite sömn och mat. Några timmar senare var det dags att börja om igen. Förfesten var hos Emil och Kalle där även Nina och Tommi med flera var. Någon timme senare var det dags att gå till parken och se Sahara Hotnights! På vägen var det självklart med några fotbollskort som faktiskt blev ganska lyckade denna gången, om man jämför med påsken.

Sahara var bra och folket var bra och disco-janne var där och musiken var bra, kan det bli bättre? En helt sjuktkul helg! Nu känner jag att jag skulle behöva sova några dagar men imorgon ringer klockan vid sex...

Ikväll ska jag inte göra mycket mer än att vila och kolla på tv. Sen har jag märkt att jag är väldigt pedant när jag är bakis. Förra veckan städade jag alla mina garderober och denna helgen har jag städat mitt rum två gånger.

Jag skulle skriva mycket om denna helgen men jag orkar inte få ner allt på burken så det får allt stanna som minnen,

Ciao







 

Utkast: En sak ...

En sak om gårdagen som jag måste ta upp. Jag hade varit på toaletten och när jag öppnar dörren sitter Anna i trappan och pratar med en dekorationstupp. Jag kan nog säga att den inte fått så mycket uppmärksamhet som igår! Vad man än frågade fick man ett bra svar. Länge leve tuppen!

Nu har jag nästan gjort mig klar för ännu en kväll. Ska snart ta och peppa till det lite med lite Sahara Hotnight

Fredagen den 9:e

Gårdagen var ett blogginlägg rikare insåg jag nu, kort och gott.

Vet inte hur jag ska beskriva gårdagen mer än att det var riktigt kul och underhållande. Massa trevligt folk och flummigt som bara den. Morgonen var dock värre men om några timmar är vi där igen!

Vi ses

c

I am canadian

Dagens

Dagens:

Jag kommer hem och ena delen av hjärnan tänker att jag ska dricka ett glas vatten och den andra tänker att jag ska dricka te. Jag tar ett glas och fyller med vatten och stoppar i micron. Det är smidigt.De

Balans

Fan att allt ska vara kul och tråkigt på samma gång. Man ska vara glad och ledsen på samma gång, hur går det ihop? Det är nog något man måste lära sig leva med... Men just nu känns det extra svårt.

jag har börjat med stopp och väx nu med. Det smakar jävligt illa men jag biter ju fan iaf. Varför gör man det? Det är ju äckligt men plötsligt är man där igen! Suck.

Nä jag skulle faktiskt sova. Imorgon ska jag till Separett och jobba.Alltså klockan ringer vid sex!






Försent

Denna dagen har verkligen varit lång. Känns som jag gått runt i en försenad bakfylla... Ja vem vet.

På fredag är det avskedsfest med blandade känslor men inte ska vi gråta för det! Sen får vi se vad framtiden visar.

Nu ska jag ta en dusch och fundera på om jag ska sova.

God natt

Dejt med Staffan

Så nu är jag tillbaka efter valborg och allt.

Har varit lite fullt upp nu här men det är gutt. I torsdags efter jobbet hade jag inte så mycket att göra. Så det blev att jag åkte till Stina i Gislaved och träffade lite folk, och sen blev det sigges för att hämta Jenny och Jocke.

Efter lite sömn var det fredag som jag på kvällen spenderade med Anna och Vera i Boda. Mys och sen lite sömn för att sen jobba igen.

Lördagen började med jobb och sen hamnade vi i Annas stuga i Halmstad. Där hade vi en dejt med staffan som satt fint, han kan man alltid lita på. En stund senare kommer Tommi, Per och några till på besök. Trevligt att träffa dom lite. Sen drog vi in till stan och gick till brudar och bärs. Därefter kommer det konstiga. Vi GICK tillbaka till stugan! Inte direkt nära men vi slapp taxipengar.

Några timmar och paj senare var jag hemma och har nu börjat städa som jag nog ska ta och avsluta. Har hunnit med att träffa Anna en stund med eftersom hon är hemma i skogarna! Bra tycker jag!

Nä nu ska jag nog ta och dra tillbaka till min städning... En sak till: Deklarationen är nu klar!

RSS 2.0