Jul

God jul alla!

Börjar min julafton med att sitta lite vid datorn såklart!

Igår var jag och Vera i Halmstad och kollade runt lite, och jag lyckades hitta ett riktigt fynd! Eftersom alla mina skor är sönder så har jag varit ganska handikappad nu när det är massa snö ute. Och nu har jag hittat ett par! 50% var det med så plånboken blev glad den med. På hemvägen gick vi in på konsum för jag skulle hämta min present (som jag trodde var en julstjärna eller något). Men tänka sig, en stor fin blomma och en termos från stelton! Och inte bara det, när jag skulle slänga förpackningen till blomman idag hittade jag en lott, så får hoppas jag vinner!

Nu ska jag klä på mig och gå upp för att äta lite julmat!

God jul!

Jullov

Ja, hur längesedan det var jag skrev här behöver vi inte gå in på utan vi lägger det i madrassen och sover på det. Men nu är jag tillbaka (iaf för stunden). I fredags fick jag jullov, skönt tänkte jag! Men nu känns det som jag varit hemma i flera veckor och jag saknar alla på skolan... En annan sak jag ska erkänna är att jag kommit tillbaka i mina gamla vanor. Dessa är:

  • Sova till tolv, vara vaken till ca halv ett
  • Inte äta frukost
  • Dega 100 gånger mer framför datorn
  • Blir småirriterad på mina föräldrar
  • Kolla på massa onödiga saker på tv som en film från 1970 eller en repris av Big brother på tv400

Men detta är ju inte bara dåligt. Jag har faktiskt börjat plugga seterra och IATA. För en stund sen läste jag igenom alla landskoder och städer mm. Och senare ikväll kommer jag nog börja läsa boken vi har med! Bra sak nummer två är ju att man träffar lite gamla vänner med! I lördags träffade jag Vera =) vilket var väldigt trevligt! I söndags träffade jag Anna en stund. Ikväll ska jag träffa Sara och kanske Nina. Och det vi inte ska glömma är att på juldagen är det återträff med mp05!

Så trots att detta inlägg började väldigt klagande och trist så har jag nog kommit på vad som är bra med att vara hemma.

Här kommer bilder på mitt julbak Emma (<3)










RSS 2.0