Vi har ingen balkong

Tja lite off på bloggen har man varit nu... Har hunnit med ännu en toalettdag, fylla 20 och hänga på låset till systemet.

Igår var det dags att get down med Anna, Vera, Malin och Alinde i Ljungby. Några cider och en flaska vin senare var det dags att ta sig ut, lite sent ute och brandlarm men kul iaf! När de andra skulle köpa mat lyckades jag och Jessica bli omringade av några killar som sjöng "Är det efterfest på eran balkong..."  och prata med någon från Göteborg som hade en farmor som ägde halva bolmsö... Hmm...

Idag är man inte helt på topp, förkyldning och trötthet blir inte bättre av att man ska upp och jobba tidigt imon. Men nog ska jag stå ut tre dagar på mentalsjukhuset.

Kvällens plan är kort och smidig, dricka te under täcket och kolla på film.

Tack och hej

Toalettdagar

Heldag med mina kycklingstickers idag, nice!

Imorgon är det ännu en toalettdag som gäller och jag ser inte fram emot det... Känslan är som att jag visste att jag skulle komma till ett mentalsjukhus eller något. Jag längtar till och med till nästa gång jag ska till Konsum! Sen kommer jag på att det är tre dagar att stå ut med toaletterna nästa vecka med...  Men it's all about the money.

Detta läste jag i Annas blogg idag

"Anneli hade mest CD-skivor och minst sockerbitar i kaffet. Vi var ofta hos henne och jag spelade in låtar på kassettband. Jag lyssnade på dem om och om igen. Spolade fram och tillbaka. Kaffe och kassettband kan beskriva åren 1995 - 2001 ganska bra."



Min tänkta...

Min tänkta morgon dusch blev till en snabb kvällsdusch

Min tänkta sega slappkväll blev till en måste-sova-tidigt-kväll

Min sovmorgon blev till en tidig morgon

Min tänkta lediga dag ska spenderas hos Toaletter

Ja, ibland blir det inte som man tänkt sig...


Kycklingstickers


Tänk

Nästan alltid dagen efter jag druckit så blir jag lite smått deprimerad. Man tänker lite för mycket och för djupt helt enkelt.
Igår var jag, Nina och Linnéa i parken, och jag kan säga att det var första gången det var riktigt kul. Annars har musiken varit lite sådär men igår var det kanon. Vid tvåtiden blev jag hämtad och tror jag somnade runt fyra så har inte varit riktigt på topp idag. Inte bakis, bara tom i huvudet men ändå massa tankar.

Som det ser ut nu blir det inget jobb i veckan men man vet aldrig om det kommer ett telefonsamtal. På fredag ska jag till Ams på möte, trevligt eller inte.

Imorgon ska jag till Vera på middag och sen en lång promenad!



Trött med stort T

Ja just det, äckligt trött! Jobb, jobb och jobb.

Igår var det fint väder så tog med mig kameran ut en stund.






Med tanke på att det börjar bli vår ska jag tillbringa min fredagkväll med julnötter jag köpte idag! Mmmm...

Vår

Ja det kan man verkligen säga! Tog mig en promenad idag på lunchen och det var ju riktigt varmt! Får hoppas på lika bra väder imorgon med. Fler av dessa dagar tack!

Sen tror jag att jag fick lite vuxen poång idag. På fredag bestämde jag att jag ska byta recept med en på jobbet och jag ska även ha med ett smakprov. Det känns lite illa faktisk...


Ciao


090317

Min väckning idag var inte min mobil utan att jag trodde huset skulle blåsa iväg! Går upp och kollar ut och inser att hälften av våra saker har blåst iväg.

Känner att jag var i behov av en sovmorgon idag fast känner mig fortfarande trött och seg... Ska laga lite mat och sen sticka ut och gå en runda och se om jag piggas upp lite. Med tanke på blåsten så kommer jag väl bli lite piggare. Annars tror jag inte jag kommer göra så mycket idag, ta det lugnt inför ännu en dag på jobbet imorgon.




Tummen upp

Kollade precis på Chater hjältar och självklart tycker man det är kul att kolla för att man känner igen sig så mycket men plötsligt dyker ett känt ansikte upp! Då pratar dom med Göteborgaren (Magnus) som skulle lära oss hur man dansar coolt i Göteborg. Det anser jag var lite kul iaf.


Något som verkligen kommer smygande mer och mer är min 20- årskris... Vad fan ska jag göra med mitt liv?


090315



2 Månader

Det finns en anledning

Ja, det finns en anledning till varför jag borde se efter mitt lokalsinne (eller min syn).

Och att köra i ödemarken utan bensin gör att man blir extremt lycklig av att se en bensinmack.

Det är tur att man kan skratta iaf.



090311

Kom precis hem fårn en promenad och tänka sig att jag såg solen i typ 30 sekunder! Från snö och blåst till sol... Vår? Tänkte på våren när jag skulle sova igår och vad man ska hitta på då. Men så tänkte jag lite för långt och kommer på vad som kommer med våren... Jo ORMAR!!! Då är det dags för dom att komma fram och sola lite och skrämma livet ur mig. Förra året såg jag hur många som helst och innan dess har det varit väldigt få. Klart att det är jag som ska råka ut för dom!

En annan sak jag kom att tänka på var varför jag är så godissugen på veckorna men när det kommer till helgen så finns det ingenting. Kanske ska äta godis mitt i veckan och inte på helgen? Nä sluta tänka för mycket var det ja...

Igår bjöd Vera mig på äppelpaj, och jag tror nog det var den godaste jag ätit!

Ciao

090309

Att jag drömmer konstigt ibland är ingen nyhet, men i lördags natt var det sjukt. Det var en konstig dröm men det skulle verkligen kunna hänt. Jag trodde faktiskt att det var verklighet ett tag där. Men det visade sig att det inte var... Eller? Får väl hoppas på det bästa.

Det som nu måste göras är att vrida upp värmen innan jag fryser fast!

Så är det

Det känns konstigt att jag faktiskt har en ledig dag imon. Nu har jag faktiskt haft ganska mycket jobb vilket känns ganska skönt. Men sen ställer man sig frågan om man är arbetslös eller inte? Jo till och från. Och det är väl ett bra svar. Att det rullar in pengar från olika håll är bra men jag ska bli sparatypen! Inga onödiga inköp... Säger jag i detta nu.

Förra helgen skulle det egentligen blivit parken men vi insåg att det var dyrt, inte bra för jag var verkligen pepp! Hela veckan har jag varit lite obeskrivligt pepp på att fest och leva lite. Får se om det blir några P hos Linnéa, annars får jag vänta en vecka till... Eller tills jag fyller 20.

Nu ska jag välja ut bilder som jag ska framkalla imon. Har rabatt så får passa på! När jag gör detta hittar jag bilder som får mig ligga dubbelvikt av skratt och jag blir glad igen! Tack




Bara för att

Jag har världens bästa syster :)



Vi gör reklam för hennes blogg var med på aftonbldet, kolla här

Annars är livet Hard work work

I mitt huvud

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din  är nog de enda orden som funnits i mitt huvud idag. Igår hörde jag låten och nu kan jag inte få bort den! Från stunden jag vaknade och troligen till jag somnar ikväll kommer den finnas där... Och kanske är den borta imorgon.


Och att dina ord i natten är det enda som når in



Vad hände?

Jag vet inte om det brukar hända fler än mig, men känslan när man vaknar och inte veta vad som hände eller var en dröm? Detta var min tanke när jag vaknade idag. Det kändes som det hade hänt så väldigt mycket på bara några timmar, men vad hade hänt och vad var dröm? Hela min dag har jag tänkt på detta.

Något som jag vet är att jag inte fotograferat på år och dar känns det som. Jag har ingen inspiration eller några idéer... Man får hoppas att det kommer det våren kanske, för den är väl på väg? Av någon anledning så börjar jag tro det.




RSS 2.0