31 Augusti

Imorgon är det september, och vad betyder det? Jo höst. Så snart kommer alla löven bli gula och träden kala och allt kommer helt enkelt bli fult. Visst att början av hösten kan vara fin men inte sen. Då väntar man bara på att det ska komma massa snö! Inte för att mina förhoppningar på det är så stora men man måste ju få drömma.

Idag har det inte hänt så mycket, är trött efter få timmar av sömn. Men det kan jag ta igen senare. Imorgon blir det Gislaved till äckliga Arbetsförmedlingen och sen vad dom säger.

Nu ska jag fortsätta städa mina garderober och se om jag hittar något kul.





En oväntad kväll

Denna kvällen blev då inte alls vad jag tänk mig. Jag och Anna hade planerat att vi skulle ut till Nina och slappa. Men precis innan jag ska åka ringer Lovisa och frågar om jag kan jobba åt henne på efterfesten ikväll på Kullaberg. Eftersom jag aldrig varit där eller hade någon som ville följa med visste jag inte men jag tackade ja. Så efter att ha fått en vägbeskrivning och tröja så började jag köra för att leta upp det. Tog ett tag innan jag hittade dit men tillslut så. Bilderna blev väl inte så bra som jag hoppats på men får väl skylla på att det var första gången eller något.  Så nu har jag kommit hem och sitter och laddar upp bilderna, får hoppas det funkar. Sen ska jag soooova.

Dött

Då var det lördag igen, men känns som jag inte har koll på dagarna längre. Igår var jag på arbetsförmedlingen för att skriva in mig, jättekul. Sen när jag kom hem skulle jag anmäla mig och så kommer alla frågor om vad man vill jobba med, kan tänka sig jobba med, vad man har för utbildning osv. Fan jag blir bara så trött på allt. Nu önskar jag bara att jag skulle ha ett år kvar i skolan så man hade något att göra. Får försöka hitta på nya saker att underhålla mig med på dagarna tills det dyker upp något.

Igår var jag hos Nina och ska tillbaka i eftermiddag efter hon jobbat med och kolla på finnkampen. Sen på måndag ska jag till Arbetsförmedlingen igen och prata lite. Suck på det.  

Det roligaste

För att sammanfatta resan så var det den bästa faktiskt. Man känner sig liksom hemma fast det inte är det, inte så turist. Roligast var nog fredagens utgång till Playa de Ingles.  När jag hittat flygkillen och allt kommer Jakob och ska prata med mig och lägger handen på hans axel. Herregud vad han sprang! Han bara försvann bort och ställde sig i ett hörn, efter lite skratt gick jag fram och pratade med honom men sen försvann han igen. Det andra jag inte glömmer är det roligaste citatet jag hört i kyrkan, bara kul om man vet grunden. "Herrens frid gumman"  haha! Nu är det bara att se fram mot nästa resa som jag ska kolla efter nu.

Imorgon ska jag av mammas order åka till Arbetsförmedlingen som jag skulle gjort för längesedan. Sen blir det en helg med Nina.  

Tillbaka till verkligheten

Jaha då var man tillbaka i Sverige igen då. Igår körde syster mig till flygplatsen då mitt plan skulle gå 12.25. Satt och väntade på att det skulle komma upp vilken gate jag skulle till, klockan blev 12.30 och fortfarande ingenting. 13.00 fick jag en gate och typ en timme senare så fick vi gå ombord. Dom sa att det varit något fel och plötsligt känner jag hur rädd jag var för att lyfta. För första gången var jag riktig rädd för att flyga! Men allt gick bra och landade på Landvetter mellan åtta och halv nio. Möttes ju inte av det bästa kan man ju säga, lämnar ett helt strålande Gran Canaria och möts av ett regnigt och mulet Sverige.

Nu har jag vaknat och ätit lite. Känner mig helt slut och jag borde packa upp mina saker. Att vara tillbaka till den så kallade verkligheten är inte det minsta kul. Det är nu man måste ta tag i jobb och allt vad det heter. Skulle gärna stannat en vecka till och bara kunnat njuta av livet. Ska ta och skriva en liten sammanfattning av semester senare.

25 Augusti- På Gran Canaria

Idag har jag, Yvonne och Jakob varit på lite utflykt, minns inte vad stället hette men fint var det iaf. När vi stannade på ett ställe för att tanka kommer jag på att jag borde ta ut lite pengar. Går till bankomaten och klickar på knappen för "annat belopp", trodde jag. Istället för att få skriva in hur mycket pengar jag vill ha får jag ut 140€! Fast imon ska vi till Las Palmas så kanske finns hål att stoppa dom i.  Annars har jag haft eftermiddagen för mig själv så har legat och slappat, gått vid stranden och badat lite. Fan vad tiden går fort! Jag vill inte åka hem, jag tycker faktiskt jag behöver lite mer semester! Har ju bara haft en vecka. Eller visst, jag har ju inget jobb så har ju inte så mycket att göra hemma men det är inte samma sak. 

Nu sitter jag och kollar på SVT europa som har så otroligt spännande program. Pappa har två familjer, ett program på tyska som får mig att inse att det verkligen inte är ett fint språk.

  

24 Augusti- På Gran canaria

Helt sjukt vad tiden går fort. Redan söndag och snart åker jag hem... Det som hänt sen sist är väl att vi i lördags var i Playa del Ingles som var mycket trevligt. Ska bli intressant att flyga hem sen, haha. Så igår var vi trötta efter lite sömn så vi tog det bara kugnt. Blev en heldag i Terror och sen hem och kolla på Sex and the city.

Nu har vi precis varit och ätit frukost och jag ska t och läsa lite. Sen vid halv sex ska jag ner till kyrkan och sen äta. Ha det så bra!


22 Augusti- På gran Canaria

Det är helt sjukt hur bra jag sover här nere. Har verkligen ing problem med det! Hemma brukar jag vakna och somna om men inte här. Antar att jag behövde lite semester nu. Nu har jag iaf vaknat och kollar ut och ser att soloen skiner och det är 33 grader. Så mina planer nu är att gå ut och lägga mig och läsa. Sedan kommer syster ringa så ska jag gå till kyrkan sen ska vi bada. Annars händer det inte så mycket, jag tar det mest lugnt och njuter av friheten för snart är den slut som det stod i dikten jag fick  av Emelie.

Nä nu måste jag fortsätta i min bok!

21 Augusti- På Gran Canaria

Japp igår åkte jag från ett regnit Sverige till ett väldigt varmt Gran Canaria. Som tur var kom jag med rätt plan så jag lever. När jag kom fram åkte jag och syster och handlade lite saker och sedan lite bad. På kvällen åkte vi för att äta med Jakob, åt en mycket god Lasange!

Idag har jag sovit ganska länge för var riktigt trött igår! Men har hunnit äta lite frukt och legat ute i solen. Just nu är det 32 grader varmt och sol! Nu ska jag gå ut och börja läsa en bok, Fjäril utan vingar.




19 Augusti

Fan vad skönt det ska bli att slippa regn! Vaknade för en stund sen och insåg att jag var ensam hemma. Håller just nu på att laga mat för måste vara på jobbet om 45 minuter. och som alla vet börjar höjdfinalen om 45 minuter! Alltså kommer jag missa den! Eller jag kommer ju kunna lyssna på den. men förhoppningsvis kommer det inte vara så mycket att göra så jag kommer hem snabbt. Har inte börjat packa än så jag har att göra ikväll.


18 Augusti

Allt går inte alltid som man planerat. Igår åkte jag till Nina och sov där, och vi hade planerat vad vi skulle göra idag. Men klockan åtta blir jag väckt av att min mobil ringer. Det är från jobbet och det visar sig att Micke är sjuk så jag måste komma dit och skriva ut alla papper som ska gå imorgon. Så från Bredaryd och sen till jobbet. Sen stack vi till Värnamo för att gå till banken och Arbetsförmedlingen, som så klart stängde vid fyra så vi inte hann dit. Så leta jobb får jag göra när jag kommer hem. Efter det stack vi hem till Nina och fixade träningskläder och åkte till Gislaved. Själv simmade jag lite och satt i bastun och svettades.  Sen var det några som skulle spela Vollyboll men orkade inte vara med och sen blev det ju som det blev.

Så nu sitter jag här och är lite småtrött. Ska se lite på OS och sen sova. Måste till jobbet några timmar imorgon med och sen hem och packa och sova.



17 Augusti

Nu har jag vaknat efter att ha sovit väldigt gott. Antagligen har jag sovit hårt för jag hade tre missade samtal och jag sover med min mobil precis vid huvudet. Igår var jag, Mia, Aleksandra och Henrik på Liseberg och det var riktigt skoj. Kom dit vid tretiden och sen var det bara att sätta igång. Några skrik men mest av allt massa skratt. Vissa blir rädda men jag kan fan inte sluta skratta, haha. Hälsade även lite på Oskar som jobbade, trevligt att träffa honom lite. Fick veta att han ska åka jorden runt så blir en avskedsfest om ett tag.

Om en stund ska jag åka till Nina för att sen dra oss till Gislaved och träna. Får se om jag orkar, känner mig inte riktigt på topp. Sen åker vi tillbaka till Nina och umgås lite för imorgon ska vi till antagligen till Arbetsförmedlingen.


!!!

Det är konstigt hur insatt jag blir under OS. varje kväll kollar jag alltid på sammandrag från dagen. Igår blev jag så jävla arg. Tror ingen har lyckats undgå vad som hände Ara i brottningen. Men herregud! Hur tänker folk?! Nä jag tror inte dom tänker.
Idag när jag kom hem slängde jag mig framför tven för att se Fotbollen mellan Sverige och Tysklnad. Tänkte att dom säkert skulle förlora men det hela skulle avslutas i förlängning! Tråkigt men sant så forlorade Sverige, men spelade bra iaf.

Nu ska jag snart iväg till Nina och äta Tacos och imon Göteborg!

Ett år

Årsdagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Jag och Nina var hemma hos Tommi igår och umgicks lite. Senare på kvällen/natten när jag skulle åka hem insåg jag att  "Aha jag har haft  körkort i ett år nu". När jag är ca 3 kilometer hemifrån ser jag plötsligt två ögon som lyser på vägen. Jag ser inte vad det är, jag vet bara att jag svänger. Helt chockad kör jag hem och kollar om det syns något på bilen, men det gör det inte. När jag åkte förbi platsen idag syndes det ingenting så hoppas det inte hände något. Så det kändes ju bra att starta ettårsdagen med! Hoppas du fick en bättre start Fellan!

Annars idag har jag tagit farväl av Anna som flyttar imon, varit och tränat och handlat lite i Värnamo. Kan inte fatta att Anna ska flytta. Det finns verkligen inte, men jag hoppas hon kommer trivas iaf!

Imorgon ska jag jobba åtta timmar sen är jag arbetslös!




 

Rubrik

Eftersom det bara är jag och mamma som jobbar idag har jag inget att göra på rasterna, därför tar man första bästa dator. För att upplysa alla så har jag bara fredag kvar att jobba. Så då ska jag, Mia och Alex fira med Liseberg! Veckans lediga dag har jag planert nu iaf. Först en skön sovmorgon sedan iväg till Gislaved för lite träning och sen till Värnamo. Kom på att mitt gymkort går ut på söndag, får se om jag fixar nytt eller inte. Är ju inte så smidigt att köpa ett om jag inte blir kvar här. Men det får vi se! Nu ska jag läsa senaste OS-nytt, för jag har hört att det blev ännu ett silver till Sverige!

Radiosporten

Hade faktiskt glömt hur spännande det är att lyssna på sport på radion. Idag spelade damlaget fotboll mot Kanada och jag visste att det skulle börja 13.45. Och eftersom jag jobbar så var det bara att sätta igång p4 och lyssna! har nog aldrig jobbat på så fort som jag gjorde idag, man blir ju helt nervös och stressad när dom pratar på. Tur var att dom vann iaf så nu väntar Tyskland.

Nu ska jag sätta mig framför tven och se Du är vad du äter  för att hoppas jag äter lite nyttigare iaf.

Kaffe

Helt otroligt, jag har börjat dricka kaffe. Visst att jag drack kaffe med mjölk och 100 sockerbitar när jag var liten, men nu utan någonting. Kanske dags för lite kvällskaffe.  Nu tror jag allt jag fick lite vuxenpoäng.



Silver!

Förlåt om jag tjatar men jag jobbar bara fyra dagar till!!! Ledig ledig!!! I veckan är det jobb som följer och en ledig torsdag som jag inte riktigt har bestämt vad jag ska hitta på. Sen i helgen blir det antagligen Liseberg och sen är det bara några dagar kvar tills jag åker! Så om det är någon som ska till Liseberg så är det bara att slå en pling.

Dagen började vid halv tolv då jag var tvungen att kolla på cyklingen, och det var det värt! Sveriges första medalj och det ett silver! Hoppas att det blir fler medaljer framöver nu!

Nu väntar lite mer OS och sen får vi se vad som händer. Även ett stort grattis till Aleksandra som fyller 19 idag!





Slö

9 Augusti är verkligen en seg dag. Vaknade vid halv ett för att äta. Sen har jag bara gått runt i en stor tröja och mjukisbyxor hela dagen. Pendlat mellan OS och datorn. Herregud kan det bli mer segt? Antar att jag är lite trött sen förra helgen då det inte blev så mycket sömn. Skulle egentligen varit i Malmö med Nina och Henrietta nu men eftersom jag jobbar tyckte jag det var onödigt att bara åka dit och vända. Så mina planer ikväll är att kolla på Scary movie 3 och allmänt vara slö. Får ta och bli annat imon. Fast hörde att det skulle regna hela dagen...




Pest eller kolera

Ännu en vecka avklarad så bara fyra dagar kvar! Igår var jag i Växjö och shoppade lite, hittade lite smått och gått. Sen åkte jag ut till Granngården och hämtade Nina för att sen åka till Gislaved och få massage. En underbart ledig dag! Fast hade varit skönt att få sova med, men det tar vi imorgon.

På jobbet vard et bara jag, Alex och Mia som jobbade så dagen tema var "Pest eller kolera".

Alex: Skulle du vilja att ditt barn såg ut som Saddam Hussein eller Usama Bin Laden?"

"Vad väljer du: Att varje gång din chef går förbi med en kund sjunga "Who let the dogs out" eller att vid frukosten säga till en mannlig kollega som drar ett skämt: Hahahaha......Jag vill föda dina barn."

Ja det tror jag är den stora frågan.

Och idag började OS!!! Men missade invigningen så får kolla på reprisen sen



Finns det en mening?

Herregud! Fem dagar kvar...FEM DAGAR KVAR ATT JOBBA!!!! Då slipper jag gå i skiten(haha) eller sitta med massa papper. Äntligen blir det då semester som jag väntat på i flera månader! Sen börjar livet som inte finns. Får väl försöka skapa något. Men allt låter så tråkigt när man tänker att livet är att skaffa sig ett jobb, partner och barn. Är det så man blir lycklig? Jobb- jo man måste ha pengar, partner- Någon att dela allt med, barn- Jo visst, så att mänskligheten lever vidare. Det är väl detta jag tänker ganska mycket på under dagarna men aldrig kommer fram till en lösning. Imorgon har jag fått en ledig dag, men inte ska den sovas bort! Jag ska försöka ta mig till Växjö och shoppa lite, har bara shoppat där en gång så måste ju bli en gång till iaf. Nu ska jag äta och kolla på Gossip girl.

Andas, andas

Ännu ett helvete på jobbet. En sak är säker, jag ska aldrig jobba med mina föräldrar mer. Att ha någon som tjatar på en hela tiden är det värsta som finns, sen kommer man hem och det blir mer tjat! Som om inte det var allt så är vår chef helt konstig. Tror han har något mot mig för det är alltid jag som måste göra allt! Allt bara kokar så fort han öppnar sin mun och jag vill bara skrika. Men då kommer mamma: "Det är bara att inse och göra det". Ett djupt andetag och ett "Visst" kommer från min mun! Hoppas dessa sista dagar går fort för jag orkar inte mer!

Helgen

Ännu en dag då man ska tänka tillbaka på hur helgen har varit. Och ja, man kan säga att det varit mycket bra. I fredags var vi och firade min mormor lite, kom hem och sov som en stock. I lördags kväll åkte jag till Alexandra, Mia och Henriki Unnaryd för att grilla och bara softa. Hela kvällen/natten slutade med att jag och Alex var upp och spelade Wii hela natten. Men när klockan var halv åtta kände vi att det var dags att sova. Vaknade vid elva och åt frukost sen åkte jag hem och sen till Gislaved och simmade med David. Så nu ska jag ta det lugnt och slappa och lägga mig tidigt för en ny dag.

Fyra fåglar

Bara så alla vet så har vi fyra fåglar som bor inne på fabriken. Så mn sitter bara och väntar på att det ska komma något varm och kladdigt i huvudet. Fast eftersom jag är en fågelskrämma kommer dom inte till mig, haha. Tror snart det blir en liten djurpark för nu kom det en groda och hoppade med. Nu är det bara några timmar kvar och jag ska börja på min lilla storstädning här. Fan jag kommer sakna detta jobbet, hatar att göra det "vanliga". Ikväll ska jag antagligen till mormor eftersom hon fyller år idag (grattis). Fast det finns nog ingen risk att hon läser att jag skrev grattis. Godmorgon

RSS 2.0