26 Juni

Shit vad denna veckan gått fort! Redan fredag?? Och på måndag börjar shemat för sommaren... Men innan dess ska jag hinna med att jobba imon med.

Trots att jag har slutat skolan känns det faktiskt som om jag har sommarlov. Inte så konstigt kanske för att jag är på samma ställe som för typ fyra år sedan vid denna tiden, haha.

Min och Eriks diskussion idag var en blandning av Povel Rammels barnbarn och Johan Palm.

Rekord!

Japp idag slog jag fan rekord att göra saker på jobbet! Brukar göra runt 70 stycken av detta men idag blev det 87 st! Och jag vet varför. Nu är det många som har semester så är inte så många som jobbar, och då kommer jag in och byter från p4 till p3! Jag älskar verkligen p3!

Dagens höjdpunkt är ju Christer som börjar 14.03 (?). Idag var det om kommentarer man sagt eller hört som man inte kan glömma. Det första jag kom och tänka på var förra sommaren när jag och Mia jobbade på Separett. Jag hade varit ensam med utleveranserna och sen innan Mia skulle komma tillbaka från semestern så hade jag städat, där bland annat torkat tangentbordet och musen. När Mia sen kommer tillbaka så går jag fram när hon sitter vid datorn och säger: "Ser du att jag tvättat musen?!" Den blicken jag får tillbaka är en stel chockad blick som säger typ "är du dum eller". Men efter några sekunder fattar hon vad jag menar... Efter den dagen sa hon att hon inte behövde veta ALLT jag gjorde.




Fler

Vill ha fler galna dagar






Ingenting

Är det inte typiskt att när man måste hitta kläder så hittar man inget? Jag har länge försökt hitta en klänning som jag ska ha på bröllopet i Augusti utan resultat. Sen idag tog jag mig i kragen och åkte till Jönköping för att kolla. Hittar en som jag tyckte ganska mycket om och som det bara var en kvar av. MEN självklart är det då jag upptäcker en stor svart fläck på den! Alltså tack och hej med den... Tur att jag har ett tag till på mig.

Midsommar hos Johan var trevligt och det blev slut på min passoa och sen lite päronvodka på det!

Imorgon är det tillbaka till toaletterna som gäller innan sommaren på konsum börjar.

Ciao

Midsommar?

Nä jag har insett att midsommar är som vilken dag som helst. Idag trodde jag helt säker att det var söndag, det har ju liksom inte hänt något speciellt? Men snart så! Har duschat och ska snart göra mig iordning lite smått innan Vera kommer och vi drar på fest hos Johan.

Annars har det inte hänt mycket, bara varit jobb och jobb. MEN syster har varit hemma! Så har fått umgås några dagar med henne nu innan hon åkte... Fast det dröjer inte så länge innan hon kommer tillbaka!

Nä nu är det nog dags för lite kaffe!

Trevlig midsommar nu då

Ciao

Hurtful

Är det bara jag som hela tiden får Hurtful med Erik Hassle på hjärnan? Det fäster sig riktigt lätt!

Nu börjar jag fundera på att sova för jag hade planer för morgondagen nä rjag var hos Anna, och förhoppningsvis är Anna på och inte fegar ur! Eller så blir det jag.

Från att inte skriva blogg på ett tag till detta, yeah!

Man ska sluta när man är på topp har jag hört, men man ska inte alltid lyssna på allt man hör!




Kväll med Anna

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD TOM OCH GLAD!!!

Har prexcis varit hos Anna och haft lite lördagsmys med vin och minnen! Underbart, och lyssnat på som ni ser Markus krunegård.

Kvällen avslutar jag nu med Baileys, tack och hej klockan är fem i elva!

13/6

Det är jobbig, det är jobbigt att vara rastlös samtidigt som inte orkar göra någonting. Tycker jag har varit duktig som både jobbat och tränat idag så nu sitter jag och lyssnar på tracks i P3... Vad som händer ikväll får vi se. Om jag inte kommer på något kanske jag tar och cyklar en sväng och hoppar in till Anna som äter kottar.


Regndagar

Är inte regn det bästa som finns? Not! Inte i detta nu iaf... Just nu sitter jag och väntar på att jag ska få åka och jobba (13-19) och känner att det vore skönt att röra på sig, men sen slänger man en blick mot fönstret och ändrar sig ganska fort. Önskar att jag börjat tidigare så man hade haft något att göra...

Nu känns det som jag skulle göra något med mitt liv, och då säger jag: Scrubs!!



Ciao


11/6

Okej, att jag lovade komma tillbaka till mitt bloggande var nog inte sant..

Vad som hänt sen sist? Hmm, ja mycket men i korta drag som jag minns det:

* KarnELEVal
* Student
*Syster kom hem
* Vera kom hem
*Jobb

Tja, lite kortfattat. Igår var jag med min syster hos doktorn för hon skulle ta sprutor, duktig som hon va så dog hon inte. Mycket bättre än vad jag själv skulle gjort! Hoppas inte jag behöver göra det på länge!

Sen har jag insett att tiden går så jävla snabbt! Det är nu ett år sedan jag tog studenten! Och om en vecka är det midsommar, vad händer? Något som jag vet är att jag inte vill ha en repris. Just nu låter det som de vill få med mig till Halmstad iaf... Men det är ju en vecka kvar... Som vanligt är jag inte så planerad av mig..

Tänkte avsluta med att lägga upp lite bilder från studenten och balen

Ciao












RSS 2.0