Kul på jobbet (!)

Haha idag har det faktiskt varit riktigt kul på jobbet (!!). Jag och Mia håller på att fixa med allt vi ska göra innan måndag då Micke som vi jobbar för kommer tillbaka. På lagret ska vi sätta upp plancher på typ Westlife och andra godingar. Sen blir det att göra en ny bakgrund till datorn med. Har även börjat att måla massa fint på plasten som vi skickar. Så allt ska nog gå bra, bara att jag kommer få göra skitjobb i två veckor nu! Ni alla kan få komma på min begravning. När jag kom hem började jag måla en skylt till pappa som vi ska ha här hemma, och jag hade glömt hur kul det var att måla^^ Hade på mig min tröja som jag hade på karnelevalen med, kändes som man skulle ut och vara galen i Gislaved en gång till nästan. Men så blir det ju inte... Nu ska jag nog ner och bada sen äta, ha det.

Tjurig Norrman

Dagen har börjat med en tjurig norrman som var allmänt jobbig. Jag som alltid trott att alla norska bara är glada, men så är då inte. Igår blev det ett bad med Anna iaf, ganska kallt men väldigt skönt. Sen satt vi i solen och pratade lite skit, trevligt trevligt. idag är det bara onsdag så jag antar att det inte händer så mycket. Funderar på att åka och träna om jag orkar, men som sagt vi får se. Nu väntar frukost och post.

Plastad Aleksandra

Dagen började inte så bra, varför? Jo jag fick stå och jobba med min mamma som står och tjatar tre meter ifrån mig. Men på lunchen blev det bättre. Jag och Alexandra fick ur oss alla tankar som vi ville göra på fabriken innan vi slutar. Detta slutade med att vi bestämde oss för att stanna kvar och plasta in Aleksandra. Sagt och gjort. Vid halv fem när alla gått började vi plasta. Fast vi gjorde lite fel så fick avbryta så hon inte skulle skada sig. Sen skulle vi kolla på filmen men så hittar vi den inte. Så vi får helt enkelt göra om det. Men shit vad mina magmuskler fick jobba där ett tag! HAHA! Nu är jag äckligt varm och tänkte att jag skulle bada men självklart har alla i familjen redan gjort det och Anna är sjuk. Så får väl duscha kallt istället.

Välkommen till helvetet

Oj då, nu var det ett tag sen jag skrev här. Hmm vad har då hänt. I lördags var det den lama bolmendagen som började med en olycka som jag som bor 300 meter ifrån inte märkte. Jag tänkte inte så mycket på att jag mötte någon ambulans. Senare på eftermiddagen kom Nina och hämtade mig för att dra till fest i Gislaved. På söndagen följde Nina och Kalle med mig hem och badade och grillade lite. Sen hade vi tänkt gå på bio men när vi kommer dit är det redan fullt så vi fick hänga i Smålandsstenar för att sen åka hem igen. Ja, detta är väl i stora drag vad som hänt. Var extremt varmt på jobbet idag, jag lovar att det är som i helvetet, och det är väl dit jag kommit. När jag kom hem var det bara att hoppa i vattnet, men hann ringa Anna så hon fick göra mig sällskap. Kan säga att det är dessa dagar man njuter av att bo på landet.

Dröm och verklighet

Trött trött... Inatt drömde jag värsta konstiga drömmen, fast kommer bara ihåg hälften nu. Men i stora drag slutade det iaf med att jag åkte hem från något ställe och var hemma vid två på natten och skulle upp och jobba. Så när klockan ringde i morse tror jag att jag bara stängde av, minns inte att den har ringt och jag har fem olika alarm. Vid halv sju knackar mamma på dörren och frågar om jag inte ska gå upp. Det är konstigt, det känns som jag sovit lika lite som jag gjorde i drömmen. Man slutar aldrig förvånas av drömmar.

Fredagskänsla

Det är konstigt, jag är nästan säker på att det är fredag idag! Just fredagskänslan är här. Pappa grillar och vädret är strålande! Men sen kollar man och inser att det bara är torsdag. Därför kommer det nog bli extra jobbigt att stiga upp imon. Men ikväll är jag pepp för film så ska leta fram någon att glo på.

Allt går sönder

Alltså vad är det jag gjort? Allt går ju bara åt helvete på jobbet. Typ allt jag rör går sönder eller nått. Måste vara solsting eller nått. Fast jag har ju knappt varit ute... Kanske är det som är problemet. Var på jobbet vid sex idag så nu är jag lagom hungrig och hoppas på mat snart.

NEJ!!!!!!

NEJ! Det fick inte hända. Idag har jag varit och klippt mig och allt kändes bra när hon klippte och skönt att få bort allt slitet. Men när jag sen kommer hem och ser mig i spegeln är det för kort!! Va fan är mitt hår!! Jag springer in i duschen och hoppas nu att det ska vara tillbaka. Har inte vågat kolla under handduken än... Kanske bara inbillar mig eftersom jag hade ganska långt innan. Ikväll ska jag bli som ett barn igen och lägga mig tidigt för imon måste jag vara på jobbet senast sex så blir en lång dag.

Själv på jobbet

Idag är det verkligen en seg dag. Alexandra och hennes mamma gick hem klockan tolv så nu är jag själv på hela fabriken. Bara två stycken som sitter inne på kontoret som jag inte ser, kul. Så nu sitter jag och väntar på att jag ska få mina odrar så jag har något att göra. Annars kommer jag avlida. I eftermiddag blir det att snabbt åka till Värnamo och klippa mig och fixa lite annat på typ två timmar eller mindre. Dags att ta sparkcyklen iväg en stund och kolla läget.

Nödvändigt

Det finns ett skåp på jobbet som jag tycker är extra intressant. Just det, skåpet med massa bra att ha saker. Där är jag minst en gång i veckan för att hämta lite pennor, post-it mm som jag tycker jag behöver i min hörna. Men vem har sagt att man inte kan ta med sig lite hem? Det finns faktiskt tillfällen då jag behöver just dessa saker. Fast jag tror inte jag är ensam om att tycka så.

Att lyckas

Suck vad trött jag är idag. Och helt tyst är det på jobbet med, alla sitter i varsitt hörn och tråkar. Idag har jag lyckats med att få ett par arbetsskor, vält ner pallar från pallställ och ta sönder trucken. Men bara för att jag är så bra så lyckades jag lösa allt själv. Japp så är det. Trodde jag skulle ha träningsvärk från träningen men nepp! Får ta och gå eller cykla en runda när jag kommer hem. nu ska jag ta mig en kopp té och läsa på expressen.

Summerbreeze

Hemma, mätt och trött efter träningen. Träffade Edvin på gymmet idag med, var längesedan man såg han på kvantum nu. Nu sitter jag bara och tar det lugnt och lyssnar på Summerbreeze med Johnossi. Tror jag ska ta och lägga mig i sängen och hitta en gammal film att se, det är det som känns bäst just nu.

Måla prickar på dominobrickor

Något av det klassiska man gör på jobbet är verkligen att prata skit. Om allt och alla. Vet inte varför det blir så, men det händer. Nu har jag fått klipptid till på onsdag så äntligen ska jag bli av med lite hår. Får se om det blir någon stor förändring eller inte. Det roligaste dennna dagen har bjudit är nog Alexandras arbetsuppgift. Kan säga att det är något i stil med att måla prickar på dominobrickor, haha. Det är så man får sig ett gott skratt när man går förbi. Själv ska jag ta och sätta mig för att ta sönder lite bubbelplast.

Uppe med tuppen

Måndag igen och det är vecka 30. Kan faktiskt säga att jag är ovanligt pigg idag, vaknade helt klarvaken vid tio över fem idag. Sen efter en timme när jag skulle gå upp var jag inte alls trött! Vet inte om det är vädret som gör det eller vad. Men ganska skönt att slippa vara helt slut när man går upp. Idag började även min mamma jobb igen efter sina fyra veckors semester. Något jag inte alls tycker om eftersom då går hon bara och tjatar på mig hela tiden. Efter jobbet blir det Gislaved och träna lite. Funderade på att simma men tar det en annan dag. Ska även försöka få en tid så jag kan klippa mig denna veckan med. Får se om jag lyckas. Nu är det bara 35 minuter till frukost, ha det!

Tråksöndag

Tråksöndag är nog dagens ord. Fattar inte varför söndagar ska gå så sakta och vara tråkiga. Antar att det är för att man vet att man måste upp tidigt dagen efter. Idag har jag iaf hunnit med att sova, äta, städat lite och en promenad. Funderar om jag ska ta och cykla en runda idag igen men då kommer det väl börja regna. Så jag tror jag sitter kvar här en stund och hoppas att det kanske går någon bra film ikväll. Kollade igenom bilderna jag tog igår med, men allt blev bara kasst. Får väl ta och söka mig inspiration någonstans.

"Du har en klick diaré i ditt ansikte"

Det finns de dagar då man får för sig att man ska radera sms ur inkorgen. Det började jag med idag. När jag kollar igenom alla så hittar jag ett från Anna-bjutt. "Du har en klick diaré i ditt ansikte..". HAHAHAHHA det är verkligen sånna sms man bara får från Anna. Bara på tal om ingenting.

Förvånande

Ibland blir jag förvånad över mig själv. Vaknade vid halv ett iadg, skönt att få sova! Sen fick jag ett ryck att cykla till Bolmsö och fota. Så jag tog min cykel och började cykla på massa småvägar. Vädret var kanon och det gick lättare än jag trodde. Men mitt i allt börjar det ösregna. Efter bara några meter var jag genomblöt. Jag började bli orolig för min kamera så stannade vid ett träd och la min jacka över kameraväskan. Så där fick jag stå och bli blöt och kall i ca tio minuter. Som tur var slutade det och jag kunde ta mig hem efter en stund. Något jag lärde mig idag är iaf att jag har väldigt dålig kondition, borde nog göra något åt detta. Nu ska jag hoppa in i duschen och se vad som händer med kvällen, och om det är någon som ska till Sigges får ni gärna höra av er.

Drömkrossare

Det finns nog ett ord som beskriver min mamma bra, drömkrossare. Jag har suttit och kollat på massa bilder och filmer från Maldiverna och sa att jag ska åka dit någongång. Det enda hon säger är då: "Och hur tror du att du ska ha råd med det?" Hon tror heller inte jag kommer kunna få något jobb eller helt enkelt ingenting. Andra människor man träffar säger mer "Det löser sig alltid", men det är inte så med henne. Det bästa är att åka bort så man slipper höra hur dålig man är och att man aldrig gör något, tack för att man får ha drömmar mamma.

Mus i baguett

Läste precis på aftonbladet att det var någon som hittade en död mus i sin baguett! Okej att man inte ska lita på allt dom skriver men fy fan! Man går upp på morgonen för att äta en god baguett och när man ska ta första tuggan möts man av en blick från en död mus. Nä det är just skaer som detta som gör att man tappar aptiten lite. Så nu är det snart dags för frukost, tur att man inte ska äta baguett idag då.

"Klockan är åtta här är ekot"

Godmorgon alla pigga och glada. Men suck vad jag är trött idag! Fan att det ska vara så skönt att sova när man hör att det regnar ute och det är lite kallt i rummet så man bara vill ligga kvar under täcket. Och en sak till som gör det extra bra är ju mina nya satinlakan! Det är verkligen någor alla borde ha! Nu är klockan åtta, och hur vet jag det, jo. "Klockan är åtta här är ekot". P4 hela dagen är bra det, eller inte. Tror att p4 fått Ted Gärdestad på hjärnan, igår var det minst 3 låtar med honom och nu kommer en till. Ikväll ska jag nog till David och äta om jag kommer iväg. Annars är det inget planerat i helgen. Så jag är väl öppen för något bra förslag.

Post-it

17 juli idag då. Igår var jag i Gislaved och tränade och fick lite massage. Synd bara att det ska vaa så långt för att få träna. Men men så är livet. Hade planerat vad jag skulle göra på jobbet idag men allt förstördes när schenker kom förtidigt och jag fick slänga ihop allt på typ fem minuter. Så nu har jag "inget" att göra fram till 12.15. Sen tror jag att jag är beroende av post-it lappar. Runt hela min skärm finns det och på hela mitt bord. Men har man lite dåligt minne så har man. Ikäll ska jag iaf hem till Sara och äta lite mat. Kul att umgås lite med henne. Nä nu kommer chefen så hej!

Jobb

Äntligen klar med allt som ska göras på förmiddagen på jobbet, så nu har jag en lucka fram till lunch som jag kan slappa på. Eller jag skulle nog kunna göra lite nytta men orkar inte. Det räcker med att sitta vid datorn och se upptagen ut. Konsten att se upptagen ut brukar det ju kallas. Annars har det varit lugnt på jobbet, har lyckats med att typ ta sönder min jobbtelefon. Grattis! Nä nu ska jag pilla lite med papper och kanske tjata lite med Alexandra. Hej!

Nedräkningar

Idag börjar nedräkningarna. Och jag och Alexandra ska till Norge och ränsa fisk och tjäna pengar.

14 juli

14 juli! Fan vad tiden ska gå snabbt! Eller man ska väl på ett sätt inte klaga för jag vill ha semester! Hmm det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Helgen bjöds på fest och lathet. På lördagen var det fest hos David, kom igång lite sent med mitt drickande men som tur är kan man komma ikapp. Kvällen slutade runt femtiden och jag blev förvånad att jag lyckats somna med alla mina kläder på. Vaknade väl vid nio eller tio och sen kan man väl säga att jag kollade på film hela kvällen. Blev ganska sent så somnade nog inte förrän efter tolv. När jag skulle ställa klockan insåg jag med att jag och Mia betsämt att komma tidigare till jobbet så blev inte så mycket sömn. Men nu har jag kommit hem och sitter och njuter av hallonpaj och körsbär. Ikäll blir det nog inte så mycket att göra, kommer nog somna ganska tidigt känner jag.

Får passa på att säga grattis till Fredrik som fyller år idag med, grattis.

En vecka av längtan

NU efter EN VECKA har jag fått tillbaka internet!!!!! Kan inte fatta att man blir så beroende. Men det ju så, man ha sina rutiner man gör varje dag och datorn är ju ett av dem, för mig. Så efter en av de värsta dagarna i mitt liv fick jag internet! Hmm vad har då hänt denna lååååånga veckan. I lördags var jag med David, Sanna, och Jonas x2 på Sigges. Har ju haft lite dåliga minnen från Sigges men nu blev det bättre. Kul att träffa massa folk från skolan med :) Sen har jag bara jobbat som vanligt men övertid varje dag, kul... Imorgon blir det bröllop och fest på kvällen så det blir trevligt. Har inget bättre att skriva så slutar nog här.


Åre chokladfabrik!

Härliga lördag, eller? Jo men den har ju börjat ganska bra iaf. Gick upp vid halv ett och märkte att det var sol idag md(!). Sen cyklade jag, mamma och pappa och åt glass i Sunnaryd smak & design som öppnade idag. Trodde inte det skulle vara så fint faktiskt. Men det fanns mycket snyggt faktiskt. Fast det bästa var väl att dom säljer choklad från Åre chokladfabrik!!! Det tråkiga var att jag var tvungen att vara med på kort för Värnamo Nyheter. Osminkad och helt äckligt hår fick jag ställa upp. Fan.

Ikväll är jag ensam hemma, om jag är hemma. Och imorgon kommer Anna hem och om det är fint väder får hon följa med mig och bada!

Brandlarm

Fick ett telefonsamtal för någo time sedan om att Libeltex (där pappa jobbar) har brunnit för andra gången på bara några månader. Jag och pappa åkte upp för att kolla och det var ju ingen vacker syn. Men dom hade lyckats släcka ganska fort iaf. Att se hur mycket eld kan förstöra och känna lukten gör att man verkligen får sig en tankeställare. Om det skulle börja brinna hemma skulle jag nog få helt panik. Vad gör man liksom? Nä jag hoppas verkligen jag inte behöver vara med om det. Som tur va jobbade inte pappa, tur var väl det. Det är ju ren tur att ingen människa har blivit skadad.

Jaja nu ska jag nog ta och försöka sova lite

Segt

Detta har verkligen varit den segaste dagen på länge. Har bara suttit och pillat med papper, druckit té och gått med fötterna efter mig. Klaga eller inte men så är det. Har precis ätit lite och planerar att se 8 mile om ca 40 minuter och ta det lite lugnt.

Imorgon öppnar Sunnaryd smak & design här med. Alla som kommer dit imorgon får gratis kaffe och tårta, får se om jag smiter dit och lägger på mig lite. Ikvällen vet jag inte hur jag ska spendera, vet bara att jag nog är ensam hemma på kvällen.
Hoppas ni har det bra i värmen!

Allsång på Skansen

Har precis kollat på Allsång på skansen eftersom jag inte kollade på det i tisdags. Och jag måste säga att det är något speciellt med det. Många tycker det bara är för gamla men nej! Något för alla typ, det är något man ska kolla på! Man vet att varje sommar blir det Allsång och det gillar jag. Idiotförklara mig eller inte.

Sol!

Äntligen har solen kommit! Äntligen får man känna lite värme. Idag var det min sista lediga torsdag och istället för att ligga hemma och slappa åkte jag till Värnamo. Tänkte köpt en ny mp3 men så klart var den slut, men pappa kommer nog köpa den nästa vecka. Annars blev det ett par jeans, shorts och en ram till mina A3 bilder. Trodde först att ramen skulle kosta 149 kronor men blev förvånad och positivt överraskad när den kostad 49 kr!! Så dagen har väl varit ganska lyckad faktiskt. Igår hälsade jag även på Nina i hennes nya lägenhet. Vi hade bestämt oss för att äta stuvademakaroner och falukorv men när vi skulle steka kom vi på att vi inte hade något margarin. Eftersom både macken och ica hade stängt fick vi åka hem till Linnéa och låna det. Tillslut blev det mat och massa prat. Kul att umgås lite =) Imorgon är det dags för min sista dag med Micke så det betder att jag måste ha lärt mig allt jag ska kunna inför de närmsta fyra veckorna(!)

Nu ska jag ut och äta massa maaaaaaaat!

Trevligt trevligt

Denna dagen har iaf varit bättre än igår! Lite stressigt på jobbet men kul på samma gång. Ikväll har jag varit med Sara på Bambu, mycket trevligt. God mat och gott sällskap =) Har ju inte träffats sen studenten så mycket att prata om. Imorgon blir det mer jobb och på torsdag blir det värnamo och förhoppningsvis ska jag klippa av mig lite hår.

Ha det bra, godnatt om ett tag

RSS 2.0