Kryss

Jag trodde bara det var jag som var riktigt trög på korsord! Men nu har jag hittat en till! Därför blir det numera teamwork på de lätta kryssen. Detta gör att jag ibland nästan känner sig smart!

Grillad majs är riktigt gott...men jag känner att jag skulle behöva några tandpetare...

19 Juli

Nu är jag hemma igen efter en trevlig helg i Halmstad. Igår åkte jag till Malin i Lidhult, där även Sandra och Linn väntade. Efter ett glas vin drog vi till Halmstad där vi träffade Vera i en kalasfin lägenhet! Sen vidare ut och äta där inte världens trevligaste servitris var och sen till bion. Vi såg The Proposal och kan verkligen rekommendera denna! När vi kom hem sen började jag och Vera kolla på Barnhemmet men efter en stund insåg vi att vi var för trötta och somnade.

När jag kom hem möttes jag av mitt rum som ser ut som en stor klädhög och mitt samvete för att ha ätit massa godis... Klädhögen ska jag snart göra någonting åt och mitt samvete fick mig att springa ut i regnet!

Nu ska jag laga lite mat så jag har något att äta imorgon.

Ciao
 

Lågt

- Jag blev biten av en gös...

- Ja det är ju inte konstigt att du blev biten när du ser ut som en mask...



Humorn är låg och jag är väldigt trött. Ska ta och sova lite innan man ska upp och jobba igen!

Ciao

14 Juli

Sara undrade vad jag gjorde med mina 12 bakelser... Jag åt två, sen försavnn dom andra. Så jag antar att mina föräldrar och bror var nöjda och glada.

Helgen var riktigt nice, över förväntan! Började med att Vera och Lena kom hit och sen drog vi till Gislaved med Jenny. Lite förfest hos David med glatt återseende av vissa! Sen var det sigges som var roligare än jag trodde, men det kan bero på folket man hade med sig med!

Söndagen vaknar jag först vid sju av att Lena måste åka till jobbet, men minns inte när hon åkte^^. Sen vaknade jag och Vera helt döda men efter en timme eller så var man på g igen.

Nu ska jag ta och fortsätta äta blåbär och körsbär som jag lever på nu känns det som! :D

Pigg och party

Ja det är vad jag satsar på ikväll. En tjejkväll på sigges biler det allt. Inte för att sigges är min favorit men med rätt folk kan det bli kanon! Och när staffan är med oss! Det blir iaf Vera, Lena och Jenny som följer med! Sen vet jag att Elin ska dit och sen får vi se, träffar säkert någon mer.

Sen ska jag sluta vara så otacksam, idag så ställer min bror och föräldrar upp och köra oss! Det är inte varje dag alla kan dricka och komma hem till sin egen säng. Tack

Nu kommer snart Vera och Lena sen öppnar vi vinet och drar iväg!

Ciao

Horoskop 9/7

Igår läste jag mitt horoskop till idag. Där stod det att min ekonomi var bra och skulle bli bättre och att det skulle komma en glad överraskning på kvällen.

1. Bra ekonomi, blev bättre? Ja det får jag hålla med om. Gör inget annat än att jobba och så jobbade jag över= 100 % efter 6 (?) eller liknande.

2. Glad överraskning? Hmm, att kylen gick sönder på jobbet? Nä, det jag kan komma på är kanske att jag fick med mig 12 bakelser hem. Men kan ju inte säga att jag blev så glad för det. Om jag har tur händer det något kul de sista timmarna jag är vaken.


Juni, juli augusti

Nu är det verkligen bekräftat att jag inte har någon tidsuppfattning. Förra inlägget ska vara 3 JULI! Det är verkligen sjukt var tiden går fort...

För er som vet har vi en bil som jag inte får i ettan och tvåan på, inget problem att starta på trean. Fast det var lite värre idag när jag skulle till jobbet, då fick jag inte i backen. Det var med en upplevelse.

3 Juni

Numera känns det som jag bor på konsum och när jag är hemma badar jag... Hmm vilket liv, nja, men för mitt bankkonto.

Alltså händer det inte så mycket nu mer än att Nina kommer och badar snart! Sen får jag nog ta och sova så man orkar jobba imon.

RSS 2.0