Vad har hänt?

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Eller kanske en evighet? Iaf så flyter allt på här i Åsa! Klassen har blivit lite mindre efter folk hoppat av, men det är sånt som händer.

Förra veckan var vi ute på vår resa genom södra Sverige. Fem intensiva dagar av information och nästan konstant trötthet. Fredagen avslutades med fest på bryggan fem, men för min del  blev kvällen kort. Tack för att mina goa rumskamrater finns <3

Veckan som varit har skolan kommit igång på allvar. Innan har vi inte haft så mycket och nu så kom bomben. Till på torsdag ska jag planera en liten resa och göra lite frågor. Sen är det som vanligt tyska och branschen som ska göras. Och i fredads fick vi en annan stor uppgift som jag väldigt snart ska börja med...

I fredags var jag, Ellen, Fredrik och Sofia i Kungsbacka och shoppade och kvällen avslutades med vin och baileys till Idol!

Igår var det bokmässan i Göteborg! Självklart skulle vi dit, men av olika anledningar. Inga böcker blev köpta men kändisbilder blev det. Så det är väl det jag kommer leva på ett tag nu.











När vi väl kommit hem från Göteborg var det bara att slänga sig i duschen och sen börja förfesta och sticka till Mingel i Kungsbacka. Kvällen var kul, men inte mer. Alltså var är det för fel på folk? Ingen hade ju humor! Blev många raggningsrepliker men folket fattade ju inte. Hemma vid fyra och då var det verkligen god natt!

För snart två timmar sen var jag uppe och åt frukost. Min plan var att somna om men det gick inte. Så nu ligger jag här med datorn istället. Idag blir det nog mat, träning och plugg...

Ciao

Hugo och Martin

Sofia och Petronella

Jag, Fredrik, Yuri och Nanette

Iväg

Idag har jag sett Män som hatar kvinnor! Så jävla bra film men lite skrämmande med. Kommer säkert se den många gånger till! Annars har vi inte gjort så mycket idag. Jag insåg att jag behöver tvätta så hittade en tid på söndagkväll...

Imorgon åker vi iväg på vår resa genom södra Sverige, så ni som vill mig något ring på mobilen. Jag kommer vara reseledare på tisdag och fredag, spännande spännande.

Nu är jag trött som vanligt och ska sova!

Vi hörs på fredag eller så!

...?...

Jag är trött... Riktigt trött! Har varit och ätit frukost nu men om jag fortsätter sova blir det säkert bara värre.

Utanför mitt fönster sitter det ett par och äter frukost, samma som igår kväll åt middag på samma plats. Ganska guligt faktiskt..

Skolan är ganska död nu, lika död som jag. Känner mg inte alls på topp och imon ska vi ut på resa i fem dagar. Så när jag hittat min motivation ska ta och plugga lite på mitt material.


090912

Idag har mina föräldrar varit här och ätit och tagit med lite saker hemifrån! Men nu har dom åkt och det är väldigt tyst här... Alla mina rumskamrater är borta och dom andra hittade jag inte... Fast snart är det mat så får hoppas att vi ses i matsalen senare.

Igår var det stress med allt som skulle vara klart med resan som i ska på nästa vecka. Fick reda på sen att jag ska vara reseledare halva dag två med.. Och jag har typ ingen aning om vart vi ska. Sen åkte vi vidare til en mässa i Göteborg som inte alls var kul. Så istället kollade vi efter maskeradkläder! Måste fundera ut vad man ska vara snart... Sen lyssnade jag på Anna med! =)

Nu kom iaf Johanna hem så lite liv! Känns som söndag idag så tror det blir en ganska lugn kväll... Vi får helt enkelt se vad som händer!

090910

Första gången på länge är det fint väder här! Sol och varmt =) Ska snart ut och fota med Petronella, Emma och Sofia.

Idag kom även våra tröjor! Kommer nog en bild sen så får alla se hur snygga vi är...hehe...

Ikväll ska vi först se på Twilight och sen Idol!


Ciao


God morgon

God morgon! Ny dag och jag är som vanligt trött... Men har piggnat till lite efter frukosten nu =)

Fint väder är det med så känns som det kan bli en bra dag!


Friluftsdag

Hej!

Nu är jag hemma efter dagens friluftsdag som faktiskt varit över förväntan =) Har gått runt på olika stationer, gått lite vilse på klipporna och fikat! Så nu sitter jag på mitt rum och försöker plugga lite på Branschen. Och det går sådär... Senare ikväll är det träning med Bertil med! Även att jag är trött så ska jag ta mig igenom det!


Morgon!

Sovmorgon idag =) Kom precis från frukosten som var extra god eftersom jag var jättehungrig redan igår när jag skulle sova.

Om en stund ska vi ge oss ut för att ha en friluftsdag! Är inte jättefint väder men inget regn iaf...


Japaner

Jag glömde berätta om våra söta Japaner som går på skolan! I vår klass har vi en tjej som heter Yuri, hon har bara läst Svenska i två år men är jätteduktig!

Igår kom en Taka(?) som gått på skolan för typ ett år sedan och berättade lite om Japan. Och herregud säger jag bara! Han lät ju helt svensk!? Är så jävla imponerad av dom, att lära sig så fort! Sen nu när jag och Emma varit och ätit möter vi Taka som skulle åka hem till Japan igen och det var nästan en tår i ögat :P Nä men man blir ju allvarligt lite kär! <3




Drygt

Äntligen slut på denna dag... Sen första dagen har skoldagarna gått jättefort, till idag. Kändes som en evighet! Nu är det iaf snart dags för mat! Och det blir TACOS!!!

Imorgon ska vi ha friluftsdag och jag hoppas det bli fint väder! Känner mig faktiskt ganska peppad nu.

Kvällen? Jo först mat och sen ska jag stå i kiosken i en timme...

Ciao

Montag

Så, då var skoldagen slut då... Fast insåg att jag och Sofia ska ha ledarskap imon så måste nog planera det med. Och sen får man inte glömma bort att vi har träning ikväll med. Mycket att göra...

Imorgon trodde jag att jag hade en ledig kväll men visade sig att jag ska stå i kiosken på kvällen >.<

Övrigt känns det väldigt bra att komma tillbaka till skolan efter helgen! Fast mindre bra att det är jättekallt på mitt rum nu! Får se till att dom sätter på lite värme snart..

30 minuter till mat! Mmm

I skogen

Igår kom jag hem till skogen... Jag steg innanför dörren och kände rastlösheten och ensamheten. I två veckor har man bott med massa människor och alltid haft något att göra, så plötsligt blir det tyst. Det är nu jag förstår hur andra som flyttat och kommer hem känner sig.

Idag gick jag upp halv sju för att sen sticka till jobbet. Eftermiddagen har jag spenderat framför datorn och fixat klart bilderna från bröllopet som ska skickas på måndag nu! Sen har jag tjatat på mina föräldrar om hur tråkigt jag har och nu sitter jag här igen. Kul va?

Kvällen kommer bli lugn känner jag... Jag funderar till och med på mig att jag kommer sätta mig och plugga lite! Kanske bättre att göra det nu så slipper jag det sen.


Johannas bil från badet i tisdags(?)

Återvänder

Imorgon ska jag åka hem för första gången på typ två veckor. Det känns konstigt att behöva lämna alla här och åka hem till skogen och tystnaden igen. ..

Idag har vi haft föreläsning av en som varit reseledare och nu br på Bali! Jätteduktig tjej! Sen ikväll har vi varit i Ullared! Men fick bara typ två timmar så sprang fram och tillbaka hela tiden. Ska gå lite i Göteborg innan tåget kommer hade jag tänkt så blir nog något där med...

Nu ska jag måla naglarna och sen packa och sova lite..

Godnatt


090902

Då var Onsdagen äntligen över! Är helt slut i hjärnan nu... Allt med planering inför resan och det nya som heter Branschen. Men det är inte bara jobbigt utan väldigt roligt med!

Kvällens planer är så klart att ta sig till matsalen vid fem för att äta och efter det göra sig iordning för träning. På schemat idag är det som sagt Bodyshape och om kroppen till spänst &styrka.

Dags för mat!

090901

Då var det tisdag igen och tro det eller ej men idag har det varit fint väder! Så efter skolan bestämde vi oss för att gå och bada! Var faktiskt inte så kallt som jag trodde, men ja det var ju inte varmt. Sen har vi så klart ätit mat med. Vid frukosten var jag riktigt hungrig efter träningspassen igår. Vi började med Lättmotion och direkt efter Cardio moves! Ja herregud! Både jobbigt och kul! Ska kolla upp om vi får gratis träning även nere i Åsa. Imorgon är det iaf tid för Bodyshape och sen om vi orkar ska vi direkt efter på Spänst och styrka. Tror Ellen skulle på båda så får se om Småland hänger med Boden.

Ikväll har vi spelat lite sanning eller konsekvens i dagrummet och pratat. Och nu sitter jag på mitt rum och tänkte jobba lite med planering för dagen då jag ska vara reseledare. Är väldigt mycket som ska planeras så lika bra att börja!

Ciao

RSS 2.0