Bubbel

Ännu en helg är över och här kommer en uppdatering.

I fredags var jag ledig så då kom Nina hit och gjorde mig sällskap. Vi pratade, snokade och misslyckades med en kolasås som tillslut blev okej men inte mer.

I lördags gick jag upp tidigt och åkte till Nina för att sedan åka vidare mot Jönköping och Dreamhack. Eftersom jag skulle jobba sen så åkte vi tidigt. Träffade kalle och åt lite frukost och sen träffade vi Per lite med. Efter lite rundvandring och mat var jag tvungen att ta tåget hem.

Vid fem började jag jobba och lyckligtvis kunde vi åka hem vid halv elva! Då åkte jag, Anna och Vera hem till Vera. Vid typ halv ett kommer Jessica och Linda som hade lite problem att hiitta dit, så då kunde vi äntligen börja bada! Jag säger bara en sak: Herregud vad härligt det var! Om jag hade en skulle jag bada varje kväll och hela tiden, fast risken är väl att jag skulle bli ett russin inom kort.

Eftersom det inte blev så mycket sömn mellan fredag och lördag var jag helt slut så vid halv femtiden somnade jag som en stock. Sen hade vi tänkt åka till Halmstad idag men alla var så trötta så vi la ner det. Är fortfarande trött och jag kommer nog somna fort ikväll.








utter

Haha varan-tv är så bäst! Lagom underhållning nu säger jag bara!

Kolla på ett klipp här

Nu kommer nog Nina snart och håller mig säl


aouuuuuuuuuuuuuuuu aouuuuuuuuuu

Ny dag nya möjligheter

Ja det brukar ju heta så. Men för mig blev det inte riktigt så. Istället sov jag bort det mesta, inte jätteovanligt när jag tänker efter. Så kan väl säga att jag inte gjort något alls idag, varit ute och sen kollat på tv. Får se vad som händer imon för då är jag ledig!

Tror jag börjar bli beroende av kaffe med, bra eller dåligt? Nä, bara gott!

Ska fixa lite med min systers boggdesign nu och om jag orkar med min egen med.






Mat och prat

Lite halvdålig uppdatering jag vet... Igår var jag hon Vera typ hela dagen, väldigt trevligt! Mat och prat.

Idag har jag varit på ams och pratat om min ungdomsgaranti som jag tydligen snart ska kunna få, inte mycket men alltid något. Sen var jag i Värnamo för att kolla efter julklappar men det gick inte så bra, får tänka lite till. Har lite idéer iaf! Efter det åkte jag till Nina och fikade och spelade yatzy! Har inte spelat det på hur länge som helst! Haha.

Började jobba vid halv sju idag med julbord och kom hem för typ 20 minuter sen. Trodde inte det skulle bli så länge idag men så blev det.

Imorgon ska jag nog ta det lugnt och jobba igen på kvällen.

Nä godnatt!

24 November

Nu ska jag snart gå och kolla på Boston Tea Party men först ska jag lägga in några av bilderna jag tog.

Innan ringde Vera och frågade om jag ville komma till henne imorgon, och eftersom jag inte har något annat för mig tar jag mig dit och bakar lussekatter.








Snö

Nä igår orkade jag inte uppdatera något här, var för trött.  Har lyckats vända på dygnet och det går inte att vända tillbaka! Tror inte jag somnat innan två på hur länge som helst... Får fortsätta kämpa. Igår var jag iaf hos mormor hela dagen, hade med mig kameran så kanske kommer någon bild sen.

När jag vaknade idag insåg jag att det snöade! Men när jag sen öppnade dörren och insåg att FAN vad kallt det är blev jag inte så pepp. Fast jag har bestämt mig för att gå ut och fota lite i eftermiddag.

Nu ska jag hämta posten och laga mat.

"Hej, tjo och klackarna i taket"

Äntligen hemma från jobbet... Började klockan fem idag med julbord. Blev några kände ansikten bland allt folk iaf.

Det bästa med julbord är att man inte behöver bry sig om maten, bara drickat. Fast när folk är på middag där företaget bjuder på allt så blir det ju lite mycket. Det blev mycket jägermeister, gammeldansk, öl och mycket mer jag inte kommer ihåg. Kände mig lite borta när dom börjar fråga efter massa konjak. Några blev lite "Hej tjo och klackarna i taket" men annars lugnt.

Nu sitter jag och är äckligt trött, hungrig, ont i fötterna, funderar på hur många gånger jag hört Rudolf med röda mulen och ska snart sluta klaga och sova.

Godnatt

13 rätt

Äntligen dags att sova. idag blev det att gå upp tidigt för att åka till Ullared med mamma, bror och Nina. Eftersom jag har svårt att somna på kvällarna var det inte kul att stiga upp kvart i sex! Hittade inte så mycket saker men lite smått och gott blev det.  När vi kommit hem var det dags att ta en dusch och sen iväg till Nina och vidare till Elin. Där gjorde vi tacopaj och sen åkte vi till Gislaved för att träffa Sara. Och gissa vad vi gjorde där? Jo music-quiz! Trodde vi skulle få jättedåligt med poäng för det var inte så lätt men det blev 13 rätt för mig och Sara, respekt!

Dagens bästa var när jag och Elin åkte hem och kör genom Anderstorp. Jag ser en kille som jag tycker verkar lite dragen:

Jag- "Kanske ska ta det lite lugnt så han inte vinglar ut i vägen"
Elin- "Nej han är inte full, så går folk i Anderstorp"

När jag sen kom hem var jag tvungen att sätta igång datorn och se så inte mina arbetstider var ändrade. Men nepp.

Så nu säger jag godnatt innan jag somnar över datorn.

Kajalpennan

Sedan vi var på halloweenfest har min kajalpenna varit borta. Sen idag när jag skulle dammsuga så hittar jag den under en kudde i min soffa! Jag lägger den på ett annat ställe och sen råkar jag dammsuga upp den så jag fick leta upp den i påsen sen... Men jag har hittat den iaf!





20 November

Nu har jag gjort det för andra gången, snickerskakor. Åkte och köpte det jag minns som skulle vara med, men glämde lite... Men det stoppade inte mig! Slängde i lite andra saker som verkade funka hoppas det blir bra. Vad jag slängde i ska jag inte säga om det är någon som vill smaka på dom. Fast risken finns att jag äter upp allt!

Imorgon ska antagligen jag och mamma (och kanske Nina) till Ullared. Är väl alltid någon man behöver men ska göra som jag brukar, ta med mig papper och penna och skriva upp allt jag lägger i vagnen och innan jag betalar räknar jag ihop och ser vad jag köpt. Smart va?


19 November

Det är konstigt hur små saker kan göra att man blir lite gladare!

Idag har jag varit hos Sara större delen av dagen. Vi började med fika och massa prat och sen vidare till att göra pizza och slutade kvällen men att göra snickerskakor. Har faktiskt aldrig gjort det innan, tycker det där med jordnötssmör är lite konstigt. Men det var faktiskt helt okej och jag funderar själv på att göra det imon kanske.

Nu har jag precis hämtat min pappa på jobbet och ska ta en filt och kolla på Paradise hotel och sen sova. Måste även tillägga att jag gick upp ganska tidigt, tog på mig massa kläder och gick en runda imorse! Det ni!

Soffliggare

Denna dagen har verkligen varit helt värdelös! Jag kan verkligen kalla mig för en soffliggare. Men trots det så har jag hunnit ringa några samtal och nästan skrivit klart en ansökan.

Nu sitter jag och lyssnar på Bille the vision and the dancers och kollar på bilder som jag sparade från min användare innan studenten.


20-årskris

Dagen har fördrivits några timmar på jobbet med servering och städning. Nu blir det uppehåll med jobb tills på lördag. Då blir börjar jag vid fem och sen är det dags för julbord. Om jag ska servera det varje helg kommer jag vara trött på det till jag själv ska äta det.

Idag träffade jag en liten söt gubbe som var och åt. När jag skulle servera honom satt han själv vid ett bord och kurade vid elementet. Min första tanke var att det är precis så jag brukar göra. Jag såg verkligen mig själv sitta så när jag blir gammal, ensam kurandes vid elementet. Fast om jag har lätt för att frysa nu kommer jag väl frysa ihjäl mig när jag blir gammal.

Tänkte på en sak igår, jag fyller 20 nästa år. 20! Ena dagen känns det så jävla skönt att fylla 20 och andra är det bara ett tecken på att jagh blir äldre och snart är jag 30! Skulle inte förvåna mig om jag faktiskt kommer sitta där med 20-årskris.

Ja, jag vet att jag inte ska tänka så mycket. Ska nog ladda ner lite Sunset Beach eller något lättsamt att titta.


Jag var bara inte gjord för dessa dar

Jag har tråååkigt!!! Tänkte bjuda Nina på fika men när jag väl skulle baka fanns det ju inget att baka med. Kul.

Och nu tror jag att jag fått lite motivation till att baka den där pajen.

Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström som jag inte gjort på ett tag. Konstigt nog kommer jag ihåg texterna och allt.






                                            Ibland får man vara konstig

Just det

Jag funderar att göra en paj

Men det tar lång tid

Lördag

Nu har jag tryckt i mig en mycket god kycklingsallad och ska snart avsluta med choklad. Mmm, underbara lördag, eller kanske tråkiga lördag? Trodde klockan var mer men inser nu att den bara är halv åtta. Hör att mina föräldrar kollar på postkodmiljonären och jag har kunnat varje fråga! Kanske ska gå och se om jag klarar några fler. Annars ska jag nog se om jag hittar någon film att se.

Morgon

Jag som tänkt att jag skulle få sova idag! Vid åtta vaknar jag av att larmet på vår bil går, inte för att någon skulle ta den utan att någon öppnade bagageluckan när bilen var låst. Antar jag. En och en halv timme senare ringer min chef och säger att jag inte behöver jobba i helgen. Visst var det ganska skönt men vad ska jag göra nu då? Jag kunde inte somna om, det är mörkt och det regnar så huset skakar och har inga planer för kvällen.

 Jag minns faktiskt inte sist jag såg solen. Varje dag i flera veckor bara regn... Så jag hade nog gärna jobbat idag för att slippa sitta och inte komma på något att göra. Sen väntar nu en disk som jag inte alls känner för att ta tag i. Igår tror jag att jag diskade typ 60 tallrikar och glas. Nej jag har ingen motivation!

Men mina planer just nu är att dricka te och äta choklad, städa mitt rum, skriva en (eller två) ansökningar och pilla lite med en julklapp till mamma och pappa innan det blir för sent.



Fredagsunderhållning

Andas ut... Idag har det verkligen varit fullt upp. Klockan åtta ringde min klocka för skulle börja jobba vid nio. Fick ta hand om lunchen och städa idag. Vid typ fyra stack jag hem och in i duschen och sen åka till Nina. Sen åkte vi och hämtade Elin för att åka till Gislaved och träffa Stefan. Vi hade planerat att vi skulle äta på hotellet och sen vara med i pop quiz! Temat var bil och det gick ganska bra för vårt lag, "Vilka är snyggast? Vilka är bäst? Tallin -98 gänget". Fast bäst var vår chansning på en grupp vi inte hade en aning om. Självklart dra vi till med The Cars, och ja det var rätt!! Haha. Efter pop quizet åkte vi runt lite och funderade på vad vi skulle göra. Plötsligt säger Stefan att Jens bor i närheten. Vi åker till hans hus och drar med honom till Stefan i en halvtimme och bara snackar skit. Efter ett tag körde Nina och Stefan mig till Bredaryd så jag kunde åka hem och nu sitter jag här. Fick med mig tårta hem från jobbet som jag sitter och äter nu... Moget! Nä men gott, och det är inte varje dag man gör det!

Imorgon ska jag ta sovmorgon men vid tre börjar jag jobba. Vet inte hur länge det blir men tror jag ska jobba på söndag med så hinner inte hitta på något iaf.

Godnatt  

Ny design

Så! Nu har jag fått lite ändring på bloggen. Är väl kanske inte så mycket som är annorlunda, men lite iaf. När jag finner min kreativa sida ska jag komma med något bättre.

Nu ska jag erkänna en sak....

... Jag kollar på Paradise Hotell varje kväll. Och ja, jag har sett det förr.

13 November

Japp ännu en dag på jobbet avklard. Idag började jag klockan elva så fick inte så mycket sovmorgon som jag är van vid men det är väl jag som ska lägga mig tidigare kanske. Idag har det mest varit servering men mot slutet så fick jag diska i några timmar och städa. Imorgon väntar begravning och jag är nervös för jag vet inte riktigt hur jag ska betee mig mig, men det löser sig förhoppningsvis. Fick även se lite av mitt schema framöver och det ser väl ut som jag ska jobba typ varje helg nu... Nästa vecka börjar ju julborden så då lär det bli fullt upp. Mitt största orosmoment är nu nyår. Jag hoppas hoppas verkligen inte att jag ska bli straffad och jobba då. Vet ju inte om dom har öppet då men risken finns ju.

Nu har jag och Nina spelat lite harpan, spindelharpan och kungen över msn och så. Har även planerat att ändra min blogg lite eftersom jag är trött på den, så om den ser helt mupp ut så är det jag som fixar.

Danska pensionärer

Nu är jag hemma efter min andra arbetsdag. Blev inte så länge idag, började tiv tolv och gick hem runt halv fem tror jag. dagen började med att jag skulle plocka disk och disk(!) Kul! Nej, men så är det ibland. Efter någon timme så skulle det komma en buss med ca 50 personer som skulle ha mat och jag skulle servera. Kul tänkte jag och in kommer massa pensionärer. Det jag inte inser fören jag ska fråga vad dom vill dricka är att det är 50 DANSKA pensionärer! HAHA, jag som inte fattar Danska... Men efter att dom fått lite mat att tugga på så var dom nöjda. När vi sen skulle duka av kommer det självklart fram någon och ska prata med mig. Om jag föstår det hela så hade hon paddlat i Bolmen en gång och blivit blöt. Som sagt man får ju försöka fatta lite och sen hoppas att man svarar rätt.

Imorgon börjar jag vid elva och sen vet jag inte om jag ska jobba mer denna veckan. Nästa vecka börjar ju julborden så möjligt att jag jobbar då...

Nä nu ska jag ta och kolla på Gossip girl




Följ min blogg med bloggkoll

Godmorgon

Jag trodde verkligen jag hade blivit en frukostmänniska! Den senaste tiden har jag faktiskt tyckt det varit gott att äta det. Men idag tänkte jag att jag skulle äta en stor frukost eftersom jag ska börja jobba klockan tolv och sen inte vet när jag kan äta igen. Vad händer då? Jo då kommer jag tillbaka till gamla vanor av att det är äckligt med frukost! Så nu sitter jag här och försöker tvinga i mig det... Sen har jag ju kommit på att knäckebröd är ganska gott med, men som sagt, idag är inget gott till frukost!

 

Partypåse

Jag måste erkänna att jag under en tid har skrapat ihop lite saker som man kan ha roligt med, jag kallar den för partypåsen. Inför Halloween skaffade jag ännu en skoj sak till min samling! Så här kommer nu ett smakprov ur lilla partypåsen.







Tillbaka till arbetslivet

Äntligen kan man sätta sig ner och ta det lite lugnt... Idag började jag på ett nytt jobb, eller mer extrajobb nu till jul. Var nervös hela natten men det släppte nästan direkt när jag kom. Mina arbetskamrater är jättesnälla, roliga och hjälpsamma medans chefen är värre. Lärde mig snabbt att det inte bara var jag som tyckte hon var konstig. Så fort hon lämnar rummet börjas det prata. Men det får man leva med. Dagen började med städning av rum och sen var det dags att slängas in i serveringen! Har aldrig gjort det men tycker det gick ganska bra iaf. Lite att tänka på och man vill ju inte göra fel, men som sagt det var ju första dagen bara. Så nu kan jag säga att mina fötter gör ont och jag känner bara för att sitta i några timmar... Ska jobba lite imon men börjar klockan tolv så hinner ju sova lite med.

Nä nu ska jag nog försöka få i mig lite mat innnan jag svälter ihjäl!

Sen fick jag även brev från tandläkaren att jag ska upp till Jönköping för att antagligen skära ut mina visdomständer (som jag fortfarande inte har fått)... Jag är livrädd nu och vet inte vad jag ska ta mig till när dagen kommer. Så ska ta och ringa och be om lite lugnande tabletter eller något. 

10 November

Allmänt seg och deppig, måste vara vädret. Ska försöka sätta på ett leende tills imorgon när jag ska jobba första gången på typ tre månader. Kan ju försöka med att kolla på lite Scrubs. 



Sen blev jag utmanad av Fellan men det tar jag när jag tänkt ut något bra^^


Saw V

Så nu är jag hemma efter en tid i Göteborg. Åkte upp igår eftermiddag för att träffa John och kolla på Saw 5. Filmen var som en Sawfilm ska vara men denna var lite mer fakta typ. Men i helhet var den faktiskt bra, nu får man vänta på Saw 6 sitället. När vi kom hem från bion kollade vi på en annan tecknad konstig film och en somnade vi till Kung fu panda som jag inte minns något av. Sen åkte jag hem i eftermiddags. Och vem kunde tro att jag skulle träffa någon på tåget och prata religion och politik?! Nä det var då en överraskning. Men vad gör man inte för att få tiden att gå. Fick även reda på att jag inte ska jobba imon utan det blir på tisdag istället...

För övrigt har jag köpt en ny jacka som blir grön om man står under lysrör

Mumintroll med fyra ben

Godmorgon! Ännu en dag med äckligt väder! Men det gör inte så mycket för om några timmar åker jag till Göteborg. Inte för att det kanske är bättre väder där men iaf.

Igår var jag och Nina hos Linnéa och bakade. Mina muffins blev äckliga och misslyckade och allt annat med utom Ninas chokladbollar. Fast kul var det iaf. Sen åkte jag och Nina till Reftele och kollade när Erik spelade och det blev väl inte riktigt
som vi tänkt oss till slutet. Efter det var det mat och Singing bee.

När jag var på väg hem igår var det väldigt dimmigt och svårt att se alla djur. Såg något i ögonvrån och tvärbromsade. Ut på vägen flyger ett djur i full fart. Inte så mycket med det men jag kunde bara inte komma på vad det var för djur! Det såg liksom ut som en lemur eller ett mumintroll med fyra ben. Stod kvar och funderade ett tag innan jag åkte hem. Så imorse så frågade jag pappa vad det kunde va. Då fick jag veta att det finns en vit hjort som springer runt ensam så att det nog va den jag sett! HAHA


 

Dagens i-landsproblem

Tidigaste morgonen på länge kan jag säga att detta var. Kvart i sex gick jag upp! Helt ärligt kändes det som om jag skulle till skolan och var tvungen att cykla i tid så jag inte missade bussen... Men så var inte fallet trist nog. Idag har jag både varit hos tandläkaren och klippt mig lite, ojoj produktivaste dagen på länge! Sen fortsatte jag mitt sökande efter en jacka men självklart så hittade jag ingen jag var riktigt nöjd med. Hittade en i fel färg som var ganska snygg men som sagt fel färg. En som jag hittade för ett tag sen var priset sänkt på men är inte säker på storleken... Fan vilket i-landsproblem!!! Nog om detta.

Imorgon tror jag att jag ska umgås lite med Nina annars vet jag inte riktigt vad som händer.









Trååååk

Tråkigt tråkigt tråkigt!!! Men något kul är ju att Barack Obama blev president inatt! För att vara ärlig var jag för trött för att se hela valvakan med Filip och Fredrik men det är är ju bara att gå in på expressen och se talet och allt.

Imorgon ska jag till tandläkaren och se om dom bestämt om dom ska ta bort mina tänder eller inte. Den bästa tiden fick jag med... 07.30! Alltså måste jag gå upp vid typ sex som jag inte gjort på lääänge. Efter det ska jag åka till Värnamo och klippa mitt hår lite eftersom det är så äckligt slitet. Sen bär det nog av till Sara och hälsa på lite =)

På lördag ska jag se Saw 5!!! Och inte bara det... På bio! Jag kommer typ dö... 

4 November

Min tanke idag var att vaka och gå upp ganska tidigt som vanligt. Vid nio tror jag att jag vaknade lite men när jag kollar på klockan senare inser jag att jag nu sovit till halv tolv. Så...ja det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Så nu har jag kollat på Desperate housewives och pratat med Lovisa som hittat en person på bilddagboken som påminner om hon som fick orgasm av grävskopare. HAHA

Nä nu ska jag kolla lite mer jobb och sen är det Top Model

Boston Tea Party

Ikväll är det Boston Tea Party men innan dess så det här



Harpan

Trött trött trött... Jag kan verkligen inte sova på nätterna längre. Sista gången jag kollade på klockan igår var vid halv tre! Sen ställde jag klockan så jag kunde kolla på Top model så hoppas jag är trött ikväll så jag får lite sömn. Sitter och håller på med en ansökan och hoppas att den blir klar så jag kan skicka in den ikväll kanske.

För ca ett år sedan hade jag verkligen skillz på Harpan. Då kunde jag klara det på 30 sek, men igår började jag spela igen och då tog det 90 sek!!! Måste nog bättra mig... och ja... jag är arbetslös!

Halloweeeeeen

Ja jag kom ju på att jag faktiskt tog en bild på mig själv när jag kom hem igår natt. Visst blodet är typ borta och jag ser allmänt trött och sliten ut men ni kan ju få en liten bild av hur jag såg ut igår.








Happy Halloween

Ja igår var det som alla vet Halloween! Dagen började med att jag skulle till min moster på middag så där spenderade jag eftermiddagen med bland andra mina kusiner. Vid halv fyra körde min boror mig till Nina där även Elin och Tommi väntade! Där hade vi fult upp med att sminka oss, sy, äta och dricka öl och kolla på Tv( Tommi). Efter att vi alla blivit bitna och blodiga av vampyren Nina begav vi oss till Gislaved där vi skulle förfesta hos David. Så upp med våra blandade drinkar som Elin(?) blandat mycket bra! Riktigt goda! Efter lite singstar och dricka tog vi en taxi till parken. Efter lite dans fick jag ett samtal av John att han skulle komma han med så då gick vi och mötte honom. Riktigt roligt att träffa han igen. Efter att vi tappat bort Nina och kalle dansade jag , Elin, John och även Tommi Viita lite till. Mot slutet tappade jag bort Elin så blev jag och John kvar. Så vi gick ut och väntade på mina föräldrar och trodde jag skulle frysa ihjäl. Men trots allt så tror jag det blev en bra Halloween.

Idag har jag spenderat en del tid åt att få bort allt blod från både kläder, händer, armar och hals. Men nu tror jag nog allt är borta! Tråkigt nog lämnade jag min kamera hemma men för att beskriva så var Nina den bästa vampyren jag sett och jag såg mest halvdöd ut. Tommi blev otroligt söt med slipsen han fick låna och Elin var med söt med sitt lockiga hår och allt!

Tack för en rolig helg! <3

RSS 2.0