Feber

Nu har jag fått abbafeber! Blev nog för mycket sing star med Abba i lördags...

Men som sagt, Abba blir aldrig tråkiga.


29 December

Fan vad jag hatar att vara förkyld! Just nu  känns det som att jag blivit överkörd av en lastbil eller något...

Det positiva är att min moster ska köpa ett nytt uv-skydd till mig idag!

Negativt: Jag tvivlar på min nyårsklänning och vill ha en ny. Men som alla vet är det bara två dagar kvar till nyår och det känns hopplöst.

Ett stort grattis till Tommi Viita som fyller 20 idag!!!




Skogshatare

Idag har lärt mig en sak... Jag HATAR skogspromenader! Eftersom jag inte hade något bättre för mig följde jag med min bror till Bolmsö för att kolla på vår skog där. Att gå genom skog med passa grenar och vatten ivägen är inget jag rekommenderar. Men jag lyckades ta mig ner till klipporna och tillbaka! Men det är inget jag ser fram emot att göra igen.

Igår var vi på middag hos min mormor. Efter det blev jag bjuden till Johan i Gislaved och drog med med mig Elin och Vera. Där blev det Sing star och dricka för en del. Själv sparar jag mig till nyår istället.

Sen lyckades jag krossa mitt uv-skydd på kameran med, och jag var glad att det inte var linsen som gick sönder! Antar att jag nu lärt mig att vara lite mer försiktig med den. Så imon ska jag nog åka och köpa ett nytt.



Julen

Hej! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men nu är jag här igen.

Julafton spenderades hos min moster med mina två kusiner och min kusins tjej. Massa mat blev det och jag trodde allvarligt att jag skulle spy. Sen var det dags för julklappar och det blev lite smått och gott där med. Men årets julklapp i släkten blev nog godis/choklad.

Nu sitter jag här med vääääldigt mycket choklad! Jag vet inte vad jag ska börja. Allt är ju gott och allt säger bara "'ät upp mig". Får väl äta upp allt innan året är slut och sen banta. Men man måste ju få leva lite på julen.

Jag gav min pappa vem vill bli miljonär som man kan spela på dvd:n i julklapp. Dels för att han gillar det och att jag ska få lite allmänbildning. Igår lyckades jag själv komma till 60.000 kr och är ganska nöjd över det! Annars har jag fan svårt att ta mig över 10.000... Ja jag är inte så smart...

Nu ska jag nog kolla lite på Fanny och Alexander. Har sett hela en gång (6 timmar lång) men så blir det inte idag. Måste tillägga att den visas på 2:an, alltså ingen reklam!    





God jul

Då var det dags att säga god jul igen!

Detta kommer nog bli en sjuk julafton eftersom min bror har feber och jag hostar och är hes. Sen är ju syster magsjuk med, fast hon är ju några mil bort...

God jul!



Old

Hittade en bild på mig och syster för lääängesedan! Och jag fattar inte varför alla småbarn ska ha munnen öppen på kort och visa att man inte ha tänder???

Nu ska jag snart gå och kolla på film och sen sova, det är ju faktiskt julafton imon.

Sen tycker jag extra synd om syster som är sjuk...





Jul?

Jag borde känna julstämning men gör det inte. Sitter inte och lyssnar på julmusik eller undrar vad jag ska få i julklapp. Nä allt känns bara konstigt.

Måste tillägga att jag vägde mig i badhuset och det var då en lyckovåg tror jag, annars vet jag inte vad jag gjort.

Jag är lite butter så tänkte driva lite med pappa innan:

Jag- "Pappa varför kollar du på Bingolotto? Det är gay(NINA??)
P- "VA? Gay? Vad fan ska jag kolla på då? En tråkig och meningslös såpa??
Jag- "Alltså du får kolla på vad du vill jag bara skojar"

Ibland förstår jag var jag får allt ifrån.

Men i huset är det lite julstämning iaf


                                                  Julgran


                                        Våra äckliga tomtar


                                       Det årliga jag-i-kulan-kortet

Dagen D

Idag har jag och Vera varit i Ljungby och kollat i affärer och simmat lite. Skönt nu innan julmaten.

Just nu är jag så jävla arg på en viss gubbjävel så jag trpr jag dör! Eller jag kanske ska vara arg på mig själv istället men aaaaaaaaaaaahhhhhhh!!! FANFANFANFAN!!! En lite bit av julen är nu förstörd, tack!

Nu ska jag städa ut mina agressioner och dricka kaffe så jag inte kan sova

En god jul

Klåparen

Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Du var ensam när du kom
Och du är lika ensam nu
Och så släcker dom ner alla gator alla hus
Och när staden ligger tom inser du
Att det är så ditt liv ser ut
Och allting är som förut

 




22 December

Kom precis hem från en heldag med Anna och Anny. Det började med att dom följde med mig till Gislaved där jag skulle till Ams och köpa något till nyår. Fattade hur jag skulle fylla i mina papper nu så kommer kunna få lite pengar av dom! Sen har vi varit hos Anna hela eftermiddagen och kollat på film. Först blev det Farväl falkenberg där Anny somnade och sen en som jag inte minns namnet på. Ska se Farväl falkenberg en annan gång för nu fattade jag ingenting.

Kollade lite på mina konton igår och insåg att mina pengar verkligen bara försvunnit. Sen är det ju inte konstigt nu när det är jul och jag inte fått några pengar. Så nu sitter jag bara och hoppas att jag kan få lön snart från Alebo. Tror nog att allt kommer åka dikrekt till mitt sparkonto och sen ska jag leva snålt. Eller typ...


Jag är en vampyr

innan när jag satt och kollade på bilddagboken så plötsligt kommer det en röst "Min snopp är sne när jag får stånd, är det normalt?". Jag inser snabbt att jag lyckats klicka på reklamen till höger som alltid är på bdb.

Har varit ute och gått med Anna nu. Trevligt att se henne igen, men väldigt blött och kallt att gå.

Sen har jag fått Jag är en Vampyr med Markus Krunegård på hjärnan!!! Den går verkligen inte att få bort och jag måste lyssna på den hela tiden.

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD TOM OCH GLAD!

 

Hes

Att vara hes är verkligen inget bra. Eller det gör ju inte ont utan man bara pratar konstigt och sen blir man mobbad. Det är precis vad min pappa gjort idag.

Igår var Nina och Sara här för att byta julklappar och leka tomte. Väldigt trevligt och jag gick till och med på att spela Geni! Delad två med Sara!

Idag har det inte hänt så myclet för utom att jag lyckades få igång luftgeväret. Så har skjutit lite med pappa.

Fredag

Sista julbordet är klart!!! Äntligen slipper jag äta julmat (för några dagar) och lukta snapps. Visst har det varit underhållande men skönt att slippa det nu.

Min feber har försvunnit nu iaf, men nu har det gått ner i halsen istället. Får hoppas att det går över det med. Ikväll har jag fixat med en julklapp och blev precis klar. Hoppas de andra tycker det med.

Nu ska jag nog ta och sova lite och slå in lite julklappar.

Godnatt!

Hej feber

Då var det dags för att bli sjuk igen då... KUL!

Igår hade jag tänkt att jag skulle åka iväg tidigt till Växjö. Så stiger upp och äter frukost men börjar sedan må illa och går och lägger mig. Sover tre timmar och anser sedan att jag känner mig bättre och kan åka. Så iväg till tåget och till Växjö. Kan nu i efterhand säga att det nog inte var så lyckat. Kände att jag hade feber och trodde jag skulle svimma hela tiden. Men man får göra det bästa av situationen och vila på golven i provrummen.

När jag kom hem sen insåg jag att jag hade feber och frös som ett ägg och somnade tidigt.

Idag skulle jag börjat jobba vid sex men för mitt eget bästa var det nog en bra idé att vila upp mig tills imorgon då det antagligen kommer bli stressigt.



 

He

He...he...he! Kollade precis på första avsnittet av Blondinbellas tv-show. För er som har missat ska hon nu ha en egen tv-show. Idag fick jag lära mig att hon HATAR att diska. Man blir så torr om händerna och naglarna blir förstörda. Sen när hon flyttat hemifrån ska hon ha städhjälp för "Gud jag får ångset så fort jag tänker på städning, tråkigt". Ja vem tycker inte samma sak? Bara en skillnad, det är detta som vanliga människor faktiskt gör varje dag.

Idag har jag varit på mitt gamla jobb och ska antagligen jobba några dagar i början av Januari. Men hoppas det inte blir så mycket. Att komma dit kändes verkligen som ett bakslag. Livet ska ju gå framåt, inte bakåt!

Imorgon ska jag åka iväg för att fixa de sista julklapparna, och hoppas att det går bra.
 

Lite ledighet

Nu är jag hemma efter en långdag i Ullared. Var där med Vera och det blev en dag utan stress och lite julklappar. Det är ju nästan bara en vecka kvar nu! Har några till att köpa men det ser ju ljust ut iaf. Många planer och jag hoppas allt löser sig!

Nu väntar några lediga dagar innan det är dags att jobba igen. Och på lördag är jag "ledig" för första gången på läääänge!



December

Ett tag sedan jag skrev men det har inte hänt så mycket sen senast. I helgen har det varit julbord och jag är nu ännu mer äcklad av maten. Men har bara typ två stycken till sen är det över! På lördag är  det personaljulbord men ska antagligen inte gå, är inte så pepp på att gå själv.


Vera har nu hämtat sin hund Chico och jag är helt förälskad




I'm dreaming of a white christmas

I'm dreaming of a white christmas











Bländande snö

SNÖ!!! Vaknade och blev helt bländad av den vita snön utanför mitt fönster! Eller ja, nästan. Vaknade av att "danskan" ringde och ville att jag skulle jobba idag. Även att jag sagt att jag inte kunde så skulle hon självklart ringa. igår kändes det ganska bra i munnen och jag tryckte i mig lite mat. Men på kvällen när jag skulle sova börjar det värka i hela munnen. Kunde inte sova på någon sida men tillslut lyckades jag somna på något sätt. Nu har jag tagit lite tabletter så känns lite bättre. Men bara för att jag är så smart lyckades jag slinta med tandborsten i såret! GÖTT!

Idag händer det nog inte så mycket. Ska bestämma mig om jag ska jobba imon eller inte. Tydligen så har många blivit magsjuka så det är inte så mycket folk. Men får se hur jag känner mig.

Måste gå ut och ta lite snökort nu när det äntligen har kommit lite! Och om jag ska vara riktigt elak ska jag göra en stor snögubbe framför huset bara för pappa tycker det är så fint... Not!

MAT

Slöaste dagen någonsin. Att bara kolla på tv och sitta vid datorn gör verkligen att man blir slö... Men har börjat läsa en bok nu iaf, så ett steg framåt.

Annars tänker jag bara på mat, mat, mat. Är så otroligt sugen på lasange! 

En tand mindre

Hemma från en heldag i Jönköping. Nina var snäll och följde med mig till tandläkaren där jag skulle ta bort en visdomstand. Hon hade väl kul åt det lugnande medlet iaf...

Annars kan jag säga att det gjorde jävligt ont och tror mina tårar rann hela tiden. Så nästa gång får jag åka till Ryhov.

Nu börjar bedövningen släppa och det är åt helvete och jag är hungrig...  

Mamma mia

Jaha, nu har även jag efter lång tid sett Mamma mia. Vet inte riktigt var jag tyckte om den faktiskt, den var ju inte dålig men inte den bästa jag sett direkt.

I morgon blir det Ams och sen jobb...

Dagen

Jag har inte mycket att säga mer än


Hej


6 December

Suck och seeeeg... Har nog kommit på varför jag är så trött nu. Jag har drömt en massa jättekonstiga saker denna veckan och vaknat hela tiden så jag tror det har gått upp ett ljus.

Igår var jag och Sara på bio, vi såg Vi hade i alla fall tur med vädret- igen. Den var varken bra eller dålig så helt okej. Sen åkte vi till McDonalds och åt glass och pratade. Mycket trevligt!

Ikväll är det julbord igen och jag är inte pepp någonstans. Hade varit kul om man fick någon lördag ledig innan jul men det ser ju inte så ut. Får ta och åka iväg och fixa resten av mina julklappar snart.

 

Runda tallrikar?

Ibland går tiden bara så segt. Kom till jobbet vid tolv och efter bara två timmar kändes det som typ åtta... Men nu är jag hemma och eftersom mamma är i Stockholm nu så har jag huset för mig själv!

Igår var det julbord igen och denna gången fick vi höra att det skulle komma ett liveband. Jag hör något om handikappad och in kommer sen några mongolider, bandet heter Hamburgarna. Nu ska jag inte prata skit om dom för dom var ju ganska duktiga och bjöd på sig själva. Men när sista låten kommer och någon ska nynna den brister det lite för mig och nog även för Anna. Efteråt fick vi även en kram från en som tyckte vi hade fina västar. Då ska det tilläggas att dom inte riktigt är så fina, antagligen herrstorlek och sen får man lite kycklingvingar.

När vi skulle duka sen säger Anna till mig att jag ska hämta lite fler tallrikar och jag tänker på några tallrikar som har en rund kant inne så jag svarar:

- Du menar dom runda?

HAHAHA, jag fattade efter Anna knäckt sig vad jag sagt... HAHA jag kan inte annat än skratta.




Misslyckat fika

Japp då var det snart dags för ännu ett julbord... Jag är så trött på det nu! Sen ska man ju äta det hemma snart med... Får försöka stå ut några veckor till.

Idag följde jag med pappa till Värnamo för att kolla lite. Började med en fika på citygross innan affärerna öppnade. Men deras fika var då misslyckat. Först lyckas jag bränna hela tungan på mitt kaffe och sen skulle jag äta en kaka som bara föll i tusen bitar, samtidigt som pappa skrattade åt mig och jag blev argare och argare. Tillslut åkte vi därifrån men jag hade kaffet med mig till bilen. Självklart växlar pappa så dåligt så jag spiller kaffet över mig... KUL! Sen lyckade jag hitta första julklappen! Säger inte till vem men nu är jag på g!

Har precis tagit en dusch och ska snart klä på mig.

RSS 2.0