Fredag

Fredag! Eller ja, det känns väl egentligen som vilken dag som helst. Fast liiiite annorlunda (är inget fel att va). Har åkt runt lite och letat efter några mer Halloweensaker men det gick inte så bra. Men jag ska nog allt hitta på något. Får väl låta fantasin flöda så ska det nog gå bra.

För övrigt vill jag ha en sawmask! Så om någon har en så ge den till mig!!!

Minnen och SNÖ!!!

SNÖ!!! Först snön kom idag... Gillar jag det eller inte? Jag vet inte, kan inte bestämma mig riktigt. Har inte hänt så mycket idag. Eftersom det var kallt och grått ute sov jag extra länge för att sedan äta. Efter det tog jag en promenad och trodde jag skulle frysa fast! Min tanke var liksom lite, när hände detta?? Men tillslut kom jag hem och tog en vaaarm dusch. Senare hängde jag med mina föräldrar till Värnamo för att kolla lite och även hitta en vinterjacka. Men nej, ingen hittad. Så får ha min gammla som är lite för kort och tajt ett tag till.

HAHA något sjukt är att jag kollade på mina och Idas bilder från göteborgsresan idag och mindes tillbaka. När jag kollade min bilddagbok så hade Ida laddat upp en av de bilderna och tänk på det! Massa minnen tillbaka. Och Ida bara så du vet så hade jag sedan retorik med honom i 3:an!

Nu ska vi minnas tillbaka och göra reklam för Idas blogg 






29 Oktober

Bla bla vilken dag. Började med att klockan ringde klockan åtta och jag kan säga att jag då var lagom trött! Men lyckades ta mig upp och in i duschen. Sen åkte jag och hämtade Anna och sen Anny för att åka till Gislaved. Det var drop-in på Ams idag... Kom dit och möts av Emilie! Hon gick i vår klass i ettan men inte ofta man ser henne så det var trevligt. Fick prata med en av dom bästa som jobbar där (enligt mig) men det hjälpte ju inte så mycket. Men nu är det väl bara ca en månad tills jag kommer få liiiiite ungdomsgaranti. Efter detta åkte jag och Anna hem till mig och kollade på Alla hans ex och Insnitarium.

Fan jag tror jag håller på att bli en riktigt tråkig person. Jag är verkligen inte pepp på någoting. Jag är rastlös på att inte göra någonting men heller inte pepp på någonting. AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!

Idag postade jag mitt stora kuvert och känner ett litet hopp om att det kanske kan bli något.


:D

haha nu har hon även fått ta del av Katy Perry! 

Och självklart Muse!

Kväll

Jag borde sova men istället sitter jag och sickar mina favoriter till min syster istället.

The killers <3

Vad är det för likhet mellan Runar Sögaard och en lax?

... Båda är rosa, feta och importerade från Norge.

28 Oktober

För bara några sekunder sen ringde ett privat nummer till min mobil. "Du...Jag har nog fan kommit fel" . Jo han hade kommit lite fel men jag är van. På tal om telefoner så kollade jag på ett otroligt tråkigt spelprogram när jag vaknade. Och eftersom jag kunde ordet tänkte jag att jag kan ju slå en pling och se om jag ha tur. "Hej och välkommen till full pott nu ska vi se om du får vara med och tävla...NEJ!" . Haha blev så chockad när det kom ett "skrikande" nej.

Annars har jag inte gjort så mycket. Var hos doktorn ännu en gång för att få veta att jag fått ögoninflammation igen. Så vi samma medicin plus något mer. Hoppas det försvinner helt denna gången.


Aaajjj

AJ AJ AJ! Jag tycker synd om mig själv för jag har världens största blåsa på min häl!

Idag efter jag tittat på Top model kollade jag på ett spelprogram på 5:an. Ordet var på tre bokstäver och temat var kroppen.

Rättsvar: Rap

...Andas in...Andas ut...

Att jag just nu är irriterad är bara förnamnet. Jag borde kanske inte vara det men är det. Detta beror på en viss person som jag helst av allt vill slippa just nu. Man hinner knappt öppna munnen förän man får något tillbaka som bara gör mig ännu mer irriterad och får lust att bara skrika och säga dra åt helvete....andas in....andas ut...

Kom precis på att jag ska till Arbetsförmedlingen på onsdags. Jag tror det blir som vanligt. Man säger hur det gått och sen åker man hem igen. Om det är någon som ska dit så kan ni slå en pling så kan vi hänga där ihop.


11:11

Nu har jag precis kommit hem från min jobbintervju som varken gick bra eller dåligt. Det dåliga är väl att jag inte har erfarenhet av servering och kassa men ska dit om någon vecka och prova på. Sen får man ju ser vart det leder.

Nu ska jag iaf slänga i mig lite mat och sen dra mig till Värnamo och kolla lite på marknaden och i lite affärer. Så är det någon som ska dit så är det bara att slå en pling så slipper jag gå själv.

Jag lyckades skriva 11:11

Fredagstankar

Att det ska vara så svårt att faktiskt få ihop en bra ansökan... Hur mycket man än skriver blir man aldrig nöjd. Jag vill verkligen att det ska bli bra så man kan ha en chans till jobb.

Och som en sak att tillägga har jag nog fått ögoninflammation igen, fast denna gången bara i ena ögat (just nu) så jag ser ut som jävla missbildning. Ett normalt öga och ett litet rött och blött öga. Kul. 

Regn och vindrutetorkare

Ja idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Hade planerat att åka till Värnamo och sen fika hos min mormor. Vaknade av att telefonen ringde och såg att det var mormor, innan jag svarar kollar jag på klockan och inser att den är halv tolv! Svarar och hon säger att hon tycker jag ska komma och äta middag och bullar. Sagt och gjort så hoppade jag upp ur sängen och åkte dit. På typ halva vägen börjar jag tycka att vindrutetorkarna är konstiga och plötsligt slutar de fungera! Så i allt regn fick jag vara utan. Satt hos mormor i några timmar och tryckte i mig mat och bullar. På hemvägen ringde jag min pappa för att fråga om han visste vad som var felet med torkarna men han visste inte. Det har hänt en annan gång när jag var med fast med den andra bilen. Men lyckades ta mig hem trots att jag inte såg så mycket av vägen. Imorgon ska jag på intervju och kanske ta en sväng till Värnamo om det blir bra väder. Fast som det såg ut nu ska det inte regna imon så jag kan nog åka.

Inser ännu en gång att jag och bilar inte går ihop!

Nu är jag sugen på paj så det ska det bli!

Katten äter mig ur huset

Ojdå detta va då en dålig uppdatering jag haft. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Fick besök av Nina i Tisdags och sen stannade hon till igår. Våran sysselsättning var i stora tag att ta kort, skriva ansökningar och kolla på Singing bee. Helt okej helt enkelt.

Att vara ensam hemma är verkligen skönt. Ingen som tjatar eller är ivägen. Man kan bara göra vad man vill när man vill! Något annat jag konstaterat är att en av våra katter är helt dum i huvudet. Två gånger har han nu ätit upp mitt bröd. Så ja, katten äter mig ur huset.

Kanske lägger upp någon bild som visar vad jag och Nina gjort men det blir ett senare inlägg.

Btw ska jag på intervju på lördag...

Nu ska jag fortsätta med min mat!

Singing bee

Jaha nu har det varit lite dåligt med uppdatering här i helgen. I fredags var jag och Elin hos Nina och åt mat och kollade på Robins och Singing bee på kvällen. Tror det börjar bli den nya grejen att kolla på Singing bee. Igår hade jag och Nina bestämt med Jenny att vi skulle hjälpa henne med sitt projektarbete. Så gick upp vid åtta och sedan träffade jag Jenny och Nina lite senare. Nina skulle filma och jag var med och tog lite kort. Men efter att ha stått ute ett tag helt still trodde vi att vi skulle frysa ihjäl. Så vi gjorde det vi skulle och stack sedan till bilen och hem till mig. Där blev det mer singing bee. Senare på kvällen kom Jenny så då lagede vi lite mat, spelade kort och pratade om gamla tider. Efter att vi kört hem Jenny tänkte jag och Nina att vi skulle lägga oss, men det gick som det gick. Allt slutade i något väldigt underligt som vi ska uppfölja senare i veckan. Idag ställde vi klockan på nio och det blev inte mycket sömn igår så kommer nog somna snabbt ikväll.

För övrigt är mina föräldrar och bror på semester så är ensam hemma. Och det är väl lite blandade känslor. Visst är det skönt att vara ensam hemma och kunna göra lite vad man vill, men å andra sidan får dom sol och värme OCH träffa min kära syster. Så det är lite blandat där.

Allergi

Jag HATAR allergi! Jag vet inte myclet väl att jag inte ska gosa med katter och andra pälsdjur men idag kände jag bara för att gosa lite med en av våra katter. Efter några minuter började jag nysa och snora, så nu sitter jag här precis som om man hade en riktig förkyldning. Det är väl tråkigt men sant antar jag. Kanske är dags att man går till en läkare och får riktig medicin mot det.

Nu nu blir det snart Du är vad du äter

Fel

Sen tycker jag att Roger från Västra Frölunda ska ta och kolla upp sina nummer. Jag orkar inte med dina samtal och sms, tack.

Älgjakt

Helt sjukt hur människor kan vara ibland. Igår följde jag med mina föräldrar till Värnamo och eftersom Citygross öppnade igår skulle vi så klart dit. Det var bara det att det var hur lång kö som helst för att få komma in. Så jag och pappa åkte iväg och kom tillbaka senare. Väl inne var det precis som att komma till G-kås! Folk överallt, meddelande som ropades upp och lååånga köer till kassorna. En besvikelse var att jag inte hittade någon  quornfärs eller quornfilé så åkte till Willy's istället där det nästan inte var något folk alls.

Idag vaknade som vanligt av klockan som ringde vid nio, idag för att jag skulle kolla på Top model. Sen tänkte jag att jag skulle gå ut en runda. Det jag inte tänkte på var att älgjakten börjar här idag. Och det känns som alla pass är runt huset. Började gå men efter att ha sett alla bilar och jägare inne i skogarna vände jag snabbt. Antagligen har jag sett jägarna för många gånger eller nått. Jägarna hörs inte äns. Det är helt tyst ute och plötsligt hör man massa skrik men det ekar så man vet inte varifrån det kommer. Och självklart vaknade jag av att dom skjöt med.

God morgon

15 Oktober

Igår skulle jag ju varit på jobbintervju men hon jag skulle prata med hade fått influensa så blev inget med det. Men vi skulle ta det en annan dag när hon blivit frisk så hoppas fortfarande att det kan bli något. Nu sitter jag och kollar efter lite annat och hoppas att stöta på något som låter bra.

Igår var jag hos Nina och åt flygandejakob! Mycket gott. Kollade på tv, pratade och spelade lite kort. Inatt vaknade jag av att jag mådde väldigt illa så det var bara att springa till toaletten och spy. Måste ha varit något jag inte tålde som jag åt. Men som tur är väl att det är bättre nu. Ska med mamma och pappa till Värnamo idag och köpa massa saker som jag ska ha nu i veckan eftersom jag är ensam!

Jag är...

... smidig, jag får vatten i öronen när jag duschar.

Kolla in

Nu har jag med fått för mig att skaffa flickr så om ni vill kolla in mina bilder så kolla här

Har inte hunnit lägga upp alla mina bilder eller så men det kommer när jag hinner.

13 Oktober

Idag tänkte jag att jag skulle börja mitt nya liv. Gå upp tidigare och göra något. Ställde klockan på nio för att se om jag vaknade. Visst vaknade jag men somnade om. Vaknade igen vid tio och tänkte att jag skulle ut och gå en runda men efter att ha kollat ut genom fönstret och insett att jag lever på medeltiden sov jag en halvtimme till. Så mitt nya liv gick inte så bra. Sen ringde jag lite jobb och gissa vad! Imorgon ska jag åka och prata lite och kanske kan få extrajobb! Menar pengar som pengar. Blev helt glad när jag fick 100 kr av mamma så blir just nu glad för alla summor.

För att gå tillbaka till medeltiden, ja kolla ut. Grått, blött och man blir ju helt deprimerad. Sen blir det ju inte bättre av att mina föräldrar och bror ska till Gran Canaria nästa vecka och få lite värme. Fast jag får ju huset för mig själv iaf.








Tredje klotet från solen

Japp igår var jag, Anna och lite mer folk i parken och kollade på Maskinen. Kvällen började med att jag åkte och hämtade Anna och sen drog vi till Gislaved, in på Kvantum och vidare till förfest hos Anna. Väl där träffade vi Lotta, en frisör och lite andra tjejer. Vid elva stack vi till Parken för att hinna lyssna på Maskinen om det skulle vara mycket kö. Var inte så lång så behövde inte frysa så länge. Man ser verkligen allt ur ett annat perspektiv när man går ut och är nykter. Var en kille i kön som var riktigt dragen och försökte med massa olika raggningsrepliker men man hörde mest bara sludder. Sen kom vi in och lyssnade på Maskinen, dansade lite och sen gick vi ut och tog lite luft. Precis när vi ska gå ut inser jag att det är min pappas kusin som är vakt, han är för övrigt riktigt lik pappan i Tredje klotet från solen. Så om ni var där och såg han så jämför dom! Bara en liten stund efter det bestämde jag och Anna att vi skulle dra hem, så blev inte en så sen kväll.

Idag har jag sovit och varit ute och precis fikat med mormor. Så nu sitter jag och gör som den gamla goda tiden. Sitter och kollar på youtube klipp från Stockholm live och parlamentet.

 

11 Oktober

Faaan vilket tråkigt väder det är!!! Finns verkligen inget att göra... Nu har jag suttit och spelat det där tråkiga idolspelet i snart en halvtimme. Men ikväll ska jag med Anna och Karin till Gislaved på förfest och sen ska vi ta en tur till parken. Själv är jag inte så sugen på att dricka ikväll, måste ju spara lite pengar. Så antagligen blir det att jag kör. Hoppas att man får träffa lite folk där och ha det lite skoj.




Återseende

En underbar fredag har varit och börjar ta slut. Gick upp vid tio och fixade mig sen drog jag till Reftele och plockade upp Anna. Sen åkte vi till Smålandsstenar och fixade lite saker till mig. Eftersom vi skulle träffa Lovisa klockan ett så hade vi tid över och stack till Smålänningen för att driva lite tid. Haha, jag har glömt hur roligt man kan ha med Anna i en affär. När Lovisa kommit stack vi till Bambu och åt massa mat. Riktigt kul att träffa båda och bara prata skit och flippa ur som den goda tiden. När vi ätit, skrattat och ätit lite till stack jag och Anna till Gislaved för att hälsa på skolan lite. Har inte varit där sen studenten så kändes väldigt konstigt. Träffade dock bara Gudrun och Sonja men det var trevligt iaf. Efter det stack jag och Anna hem och nu sitter jag här och gör inte så mycket. Eftersom det är så fint väder kan man ju ta och gå ut...NOT!


9 Oktober, HAHA

Blaha torsdagen över och helgen väntar. Idag har jag inte gjort så mycket. Varit ute och gått och cyklat och sen bakat en äppelkaka. Tror jag blir ett äpple snart, dom är överallt och jag kan inte motstå att äta dom! Kommer bli helt sjuk när det inte finns några kvar sen, men det är ett senare problem. Ikväll ska jag iaf kolla på "Du är vad du äter" och förhoppningsvis känna mig liiiite nyttig.

HAHAHAHA det som fick mig att skratta som en galning ikväll var denna länk som jag hittade på Lovisas blogg, HAHAHAHAHA förlåt men det var det roligaste idag!!!

 

8 Oktober

Nu kan jag säga att det märks att jag varit arbetslös länge. Jag behöver nästan aldrig ställa klockan eller någonting. Men idag skulle jag vara på Ams vid tio så ställde klockan på åtta för att jag skulle kunna ta det lugnt. Somnade ganska sent men tänkte att det inte var ett problem. Vaknar och inser att det är ganska ljust ute och att något känns fel. Kollar på klockan och inser att den är 09.37! Det tar 40 minuter att åka in till Gislaved så skulle aldrig hinna vara där i tid. Så in i duschen och på med kläderna, 15 minuter för att komma iordning och att duscha var riktigt duktigt! Så kom iväg och väl där får man inte ut mer än vad man redan visste. "Fortsätt söka, det ska inte vara så svårt för dig" Nä tack för det. Sen träffade jag Nina och åt lunch med henne. Efter det kollade vi på vår nya favoritprogram, Singing Bee!

Något jag lärt mig är att jag nu måste ställa lite fler alarm för att jag ska kunna vakna, eller för att det ska bli svårare att stänga av i sömnen.

Ikväll ska jag kolla på Generation fett så jag kan känna mig snygg och smal.



7 Oktober

Idag var Nina här och gjorde mig sällskap. Först kom hon med mat och sen gjorde vi en Persikokaka! Vi gör det vi är bäst på, äter. Sen kollade vi igenom mina bilder för att kolla vad vi gjort under året, och om ni vill se det får ni kolla på bilddagboken. Efter det kollade vi på Singing bee och självklart var vi bäst! Nu har hon lämnat mig och jag sitter och är lite sur på min mamma och att det inte finns bra bussar från Malmö Airport.

Imon har jag drop-in tid på Ams som jag inte vill gå på eftersom dom inte säger något bar iaf. Det enda positiva är väl att jag kanske får träffa några gamla klasskompisar där.


Insanitarium

Okej nu har jag sett Insanitarium och det var en av det sjukaste filmerna jag sett. Vissa jämför den med Saw men det tycker jag verkligen inte. Bara ganska motbjudande vissa stunder. Om jag hade svårt att kolla mig i spegeln från Mirrors igår får jag väl konstiga bilder när jag ser katter nu.





6 Oktober

Jaha ännu en måndag då. Har inte hänt så mycket idag mer än att jag drömde väldigt konstigt! Något jobb har det inte heller blivit... Men jag håller bevakning på både det ena och det andra. På onsdag har jag tid på Ams så får väl gå dit och se vad dom säger.

Kvällens planer blir att kolla på Insanitarium och kanske även på Färgan på 5:an bara för jag hört att det ska vara konstigt.





5 Oktober

Nu är det höst på riktigt... Det regnar hela tiden och det är kaaaallt! Idag fick jag för mig att jag skulle cykla en sväng eftersom jag inte rört mig på länge. Trodde jag skulle frysa ihjäl! Och det är läskigt hur fort den lilla konditionen jag trodde jag hade försvann... Får bli bättre nu!

Men inte bara dåligt med hösten. Igår kväll tände jag lite ljus på mitt rum och kurade ihop mig och kollade på film. Så lite mysigt är det ju med.






Att vara sjuk och så otroligt smart

Dålig uppdatering jag vet! Men har varit sjuk och har då inte orkat ta mig till datorn. Nu är jag på bättringsvägen hoppas jag iaf. Har lite feber idag men värst är hostan och huvudvärken. Sen i tisdags har jag bara legat i min säng och kollat på tv hela dagarna och tyckt lite synd om mig själv. Blev bjuden till både Göteborg och Halmstad men kände att jag inte orkar festa när man inte mår riktigt bra. Så ikväll ska jag kolla på Ugly Betty och förhoppningsvis Mirrors.

En annan händelse idag är att Anna fyller 19 år :) Hoppas hon kommer hem snart annars får jag åka och hälsa på henne!

Nu höll jag nästan på att glömma säga en sak! Igår bjöd Nina mig på Tacos hemma hos henne. Konstigt nog brukar det alltid hända konstiga saker där, eller jag brukar bli konstig. jag tyckte jag behövde en kniv så gick till köket och skaffade det jag trödde var det. När jag ätit lite säger Nina: "Och det funkar bra att äta med en smörkniv?" Vad kan man säga... Jag har gjort det igen.










 


RSS 2.0