30 September

Jag är sjuk och det är äckligt. Man sitter bara och tycker synd om sig själv.

Nä nu ska jag gå och kolla på TV igen.


Och jag bjuder på en gammal bild på mig.



29 September

Dagens jobbsökning gick sådär. Dagen började med att jag försov mig en timme så hade 30 minuter på mig att duscha, äta och fixa allt. Nu har jag skrivit in mig på ett bemanningsföretag men nu hade dom inga jobb. Får fortsätta leta. Annars har jag varit och letat efter en vinterjacka eftersom jag antar att jag inte kommer få på mig min gamla. Men självklart finns den jackan jag vill ha bara i storlek 34 och den var för liten och dom får inte hem fler. Så antingen får jag åka till annan ort eller hoppas att det kommer fler. Kollade upp om man kunde köpa den via internet men då bara i storlek 40.

En annan sak som kommer med hösten är väl förkyldning mm. Känner nu att jag får mer och mer oni i halsen för varje timme och allmänt seg. Får se vart det leder.

 

Fredag-Söndag

Jaha då ska jag försöka uppdatera vad som har hänt i helgen då. I fredags åkte jag och Elin efter massa krångel till Halmstad till Peter. Och vi lyckades faktiskt hitta dit! Sen några glas vin och bacardi senare gick vi ut. Får erkänna att jag inte minns riktigt allt vad vi gjorde, bara att jag åt mycket mat. På lördagen åkte jag tåget hem vid tolv för jag och mamma skulle till Vaggeryd och Jönköping. Mässan i Vaggeryd var tråkig och gav ingenting bra. Vidare till A6 där jag skulle hitta en vinterjacka. Hittade en jag tyckte om men fanns inte i min storlek så blev ingen. Får leta vidare istället. Sen åkte jag direkt till Gislaved och hämtade Nina, Kalle och Jeppe för att åka till en fest i Tranemo hos Robin. Trevlig fest men som för vissa slutade mindre bra. Åkte därifrån vid halv två typ så var hemma runt kvart över tre tror jag. Orkade knappt byta om när jag kom hem men somnade gott sen iaf.

Idag har det inte hänt så mycket. Gick upp ganska sent och har varit ute en stund och bakat äppelpaj. Ska ta och hitta en film och kolla på ikväll och slappa. I fredags gjorde jag det jag inte ville, jag ringde ett bemanningsföretag. Så imon ska jag dit och se om dom har ett ställe som jag kan skaffa lite pengar på.


"Jason Mraz sprider sig värre än Aids"- Kalle

Denna bilden på Kalle och Jeppe tagen med min underbara mobilkamera får visa gårdagen.


25 September

Nä nu får jag ta och skriva något lite mer seriöst här. Igår gjorde jag typ ingenting och idag har jag kollat lite jobb och ätit lunch med Nina. Har pratat lite med Elin med så imorgon åker vi till Halmstad =) Sen på lördag ska jag och mamma till en jobbmässa och sen kanske till Jönköping. Kvällen är inte riktigt bestämd än men det kommer. Sen känns det som jag har träningsvärk men vet inte riktigt vad jag gjort.

Nu har jag varit sugen på choklad i över en vecka så idag köpte jag så imorgon ska jag äntligen äta lite choklad!

Kanske inte så lika...

... Men som bär



Skål pappa

En sak som jag tänkt på ett tag. Det finns vissa likheter mellan Lasse Holm och min pappa.



23 September

Jaha vad har hänt idag då? Jo vaknade ganska tidigt och begav mig till Gislaved till Arbetsförmedlingen. Och det var väl lika givande som vanligt. Efter det åkte jag till Nina, så vi gjorde mat och kollade på film. När vi båda blev rastlösa och vill göra något bestämde vi oss för att åka till Gislaved och simma. Efter det åkte vi hem till Kalle och spelade lite kort och kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik".

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att inte vända på dygnet.

Godnatt

Tankar

Jag har tråkigt... Riktigt tråkigt! Har ringt till några jobb för att fråga lite men hela tiden är dom upptagna och frå mitt nummer men ringer aldrig tillbaka. Känns ju som att dom bryr sig då, eller inte. Ska skriva ett cv och ett personligt brev med tills imorgon och se vad dom säger. Hade tänkt att gå ut innan men vad händer då om det inte börjar regna! Och nu är jag så trött på att sitta inne så ska ut och cykla lite och få luft. Har varit helt slut hela helgen äben att jag inte gjort något. Igår somnade jag vid tolv för jag var hur trött som helst! Och då hade jag sovit till typ halv elva på dagen.

Kan säga att jag nu har stor lust att ta en sistaminuten till Gran Canaria istället för att sitta här. Om jag åker och köper en trisslott så kanske jag vinner lite pengar med... Men chansen är nog inte så stor.



SCRUBS!

Dagens beroende: SCRUBS!!!





21 September

Trött! Jag borde verkligen inte vara det! Igår var jag jättetrött så stannade hemma och bara slappad och kollade på film. Somnade inte så sent men är trött iaf. Ska gå ut snart och se om det hjälper med lite luft. Just nu är jag ensam hemma, eller ja min bror är här någonstans. Är fortfarande sugen på choklad men för lat för att åka och köpa. I veckan kommer det nog inte hända så mycket. På tisdag ska jag till Arbetsförmedlingen igen och få lite tips om hur man skriver cv. Och när jag ändå är ute och åker kanske jag tar en sväng till Värnamo med. Måste köpa lite garn till min mormor eftersom jag har sagt att hon ska sticka massa saker till mig! Förra året sa jag att hon kunde sticka lite raggsockar till mig och fick typ sex par!

Nä nu måste jag ut innan det blir mörkt...




Choklad!!!!

Efter gårdagen så blir det nog en slappkväll idag. Brukar inte gå ut på fredagar så det känns typ som söndag. Får peppa inför nästa helg istället! Just nu är jag grymt sugen på choklad!!! Känns som det var längesedan jag åt en helt vanlig choklad! Har bara blivit annat onyttigt men jag vill ha choklad nu! Synd bara att affärerna typ är stängda nu, och känner inte riktigt för att åka åtta mil för lite choklad.

Nä nu ska jag gå och äta lite och sen lägga mig i sängen och kolla på tv och kanske en fim.




Sen får jag väl erkänna att jag saknar min syster med...




Flytt

Fick precis reda på att mina granne ska sälja sitt hus och flytta... Kommer bli konstigt eftersom han är väldigt speciell och faktiskt har bott där hela mitt liv. Får hoppas det inte bli för konstigt folk som köper det...

Tjejkväll

Gårdagens tjejkväll blev kanon men ett lite trist slut. Började med att jag, Sara och Linnéa åkte till Nina. Där bjöds vi på trerättersmiddag. När jag precis ätit upp min förrätt kollar Nina jättekonstigt på mig och jag fattar inte varför. Men det visade sig att det jag trodde var päron var mango så jag hade ätit mangon med skal och allt. Nä jag är inte konstig jag skyller på mina smaklökar.

Efter den mycket goda maten så stack jag, Nina och Linnéa till Harry´s i Värnamo för att kolla läget. Och där bjöds det på skumt folk som vissa var roliga och vissa mindre. Lyckades även kläcka ur mig något i en diskussion om en killes arbetskamrater. "Var jobbar dina arbetskamrater?", fattade snabbt vad jag sagt  men han var så full så han märkte inte vad jag sa, haha. Sen var det lite blandat om att eftersom jag bor vid bolmen skulle jag tydligen ha cyklop på mig varje dag.

Senare stack vi upp på dansgolvet och dansade lite. Linnéa hittade någon som var lite intressant att dans med iaf. kvällen slutade med en liten olycka men det blev bra trillslut. Sen satt jag och Nina och pratade lite innan jag skulle dra hem, kan säga att jag somnade direkt när jag la mig ner. Tack för en trevlig kväll tjejer!


Hej

Godmorogn! Nu har jag vaknat och har precis slängt i mig en tallrik med Kellogs special k, mycket gott! Vaknade av det bästa som finns och vad är det om inte en traktor! Någon har fått för sig att dom ska slå gräs utanför och det är ju inte det lättaste att sova då. Men får väl försöka överleva det med.

Ikväll ska jag till Nina på tjejkväll så då är kvällen räddad. Imon hoppas jag att Anna kommer hem så jag får träffa henne lite.

Nä, dags att kolla efter lite mer jobb.

Det vi har är väldigt speciellt...

... En rysk dvärg i källaren.

Sova ensam eller inte?

Satt precis och läste lite på expressen då jag kom över en artikel. "Män blir tröga av att sova med sin partner" hette den. Där stod det att dom gjort ett test med tio män och kvinnor och det visade sig att män inte sover lika bra med sin partner medans kvinnor sover lika bra som ensamma när de väl somnat. Ett citat var "Det är bisarrt att dela säng med någon annan". Tycker väl att det stämmer ganska bra det att man sover bättre själv. Det är klart att det är olika för alla men mest är det nog sant. Själv tycker jag det kan vara mysigt att dela säng med någon annan ibland. Men jag kan ju inte säga att jag sover någon skänhetssömn. Man ligger och försöker sova och plötsligt börjar någon snarka eller ska plötsligt gå på toaletten. Det är ju inte så lätt att inte vakna av det. Så vill jag sova riktigt skönt och länge föredrar jag nog att sova själv. Fast nu när det börjar bli höst och kallt skulle det nog kunna vara mysigt att ha någon att sova med en kall natt.



Strö lite salt...

...Under armarna. Nä jag måste bara säga att den bästa deon som finns är Dermanords saltdeo! Nu tycker ni säker det låter jättekonstigt men den är skitbra! Det går bara inte att jämföra med någon annan.



Kolla in deras produkter!

 http://dermanord.se



Morgon med Top Model

Ja det är konstigt idag vaknade jag vid nio! Var ett tag sen jag vaknade vid den tiden frivilligt. Sen kan det ju vara så att jag ville se Top model som började vid nio med, men det bryr vi oss inte om. Har blivit helt besatt av Top model nu! Herregud jag borde nog gifta mig med en TV snart.

Vad händer annars? Jo igår var Sara här och hälsade på. Vi gick en runda och pratade massa om allt och ingenting, riktigt trevligt! Annars hände det inte mycket igår. Kollade på idol och jag och pappa skrattade åt alla som inte kan sjunga.

Idag har jag inte så stora planer. Just nu sitter jag och ska försöka få iväg ännu en ansökan och sen om jag får motivation ringa till två ställen. Eller om jag ska vara riktigt ärlig så är det mamma som tvingar mig att ringa till ett av dom. Men jag hoppas hon inte dödar mig om jag inte gör det så vi får se vad jag väljer.

Nu blir det att joddla.

Det vi har är mycket speciellt...

Jag spelar säckpipa och du joddlar.

Förvirring

Ja Felicia det sa dom till mig med! Men att jag nu ska behöva vänta tre veckor innan jag får komma dit igen och dom säger inget iaf så kommer jag aldrig få ett jobb! Det är enligt mig bara ett bevis på att dom inte vill ha oss där och att dom inte ser att vi har problem med att få arbete vi med. Så nu var det sagt.

Detta är andra natten jag drömmer helt konstiga saker. Jag vet inte om det är dröm eller verklighet och allt är bara konstigt. Får tänka igenom när jag har gått upp vad som har hänt och inte hänt... konstigt.

Nu har jag precis tagit en dusch och ska väl ta och göra lite mat sen. I eftermiddag kommer Sara hit och hälsa på lite!



På spåret

Lite vuxen poäng till mig eftersom jag suttit och spelat På spåret spelet. Kan säga att jag äger på bildgåtan men med mitt lokalsinne och allt så kan jag aldrig resan.

Vad är det för likhet mellan På spåret och en porrfilm?

- Alla kollar, ingen vill erkänna det och Björn Hellberg är med.





16 September

Då var man hemma från Arbetsförmedlingen och inte mycket klokare för det. Verkar nästan som dom inte vill hjälpa mig att får jobb iaf. "Ja men du har ju sökt många och det ser ju bra ut, du behöver nog inte mycket hjälp". Det vore ju kul om man kunde skaffa sig ett jobb på egen hand för behöver ett jobb nu! Får ju ingen ersättning eller något så pengarna jag tjänade i somras flyger snabbt iväg. Nästa vecka ska jag dit igen och få hjälp med att skriva ett bra cv så får se hur det går.

Annars denna tisdag har jag inte tänkt göra så mycket. Antingen händer något eller inte. Och nu kom pappa och sa att det kommer en ny toalettstol idag.


15 September

Idag har jag varit i Gislaved större delaen av dagen. Började med att jag skulle till Arbetsförmedlingen på information vid halv elva. Kan säga att jag inte belv mycket klokare av det och inte var det det roligaste jag gjort i mitt liv. Sen ringde jag upp Nina och åkte till henne (eller till Kalle). Sen åkte jag, Nina och Emil och köpte pizza. Satt och hängde lite och sen skulle Nina och Kalle sticka till Göteborg så då åkte jag hem. Så nu sitter jag här och har precis fixat klart alla studentkort. Jo jag vet att det är lite sent men bättre sent än aldrig. Är väl bara det att jag verkar ha missat några eftersom jag har några kort över... Får ta och tänka efter lite vilka det är och annars får dom väl komma och fråga varför dom inte har fått. Enkelt.

Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen igen för ett möte med min handledare. Får hoppas hon är bra och allt.

 

14 September

Tjockissöndag ska det bli! Igår tryckte jag i mig massa glass och kakor som min pappa hade köpt ,och inte nog med det! Idag är moromor och moster här och då blir det ännu mer fika... Bra eller dåligt? Det är söndag och det är gott med kakor. Imorgon blir det Arbetsförmedlingen och lyssna på något som alla säger är jättetråkigt. Sen på tisdag ska jag ha möte med min handledare... Fan jag vill verkligen inte! Hon kommer säkert sätta mig på en fabrik och i en truck.

Nej,  jag är inte på ett bra söndagshumör.



 

Bloggdesign

Då var denna lördagen snart slut med, och ett steg närmre söndag. Har inte hittat på så mycket mest suttit vid datorn. Pratade lite med min syster och hon frågade om jag inte kunde göra något med hennes blogg. Inte för att jag är så bra på det men lite kan man ju försöka. Kommer nog bli lite av min nya hobby att ändra utseende på min blogg hela tiden tror jag. Men någon hobby ska man ju ha!

För att kolla in min syster blogg kolla här:

http://yvonnegrancan.blogg.se/

Godnatt!





 

Vitlökslördag

Idag är det lördag och jag luktar vitlök! tror jag tog lite för mycket vitlök på min mat igår. När jag vaknade idag sa mamma att det luktade vitlök i köket och där hade jag bara varit och vänt. Så jag sa att hon skulle kolla om det luktade på mitt rum, och det gjorde det antagligen. Man hör ett litet skrik och sen att fönstret öppnas... He kanske inte så bra med mycket vitlök.

Som sagt igår var jag och åt med Nina, Sara, Linnéa och Elin och det var mycket trevligt! När vi skulle gå sen träffar jag även min kusin Niklas, trevligt trevligt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blev erbjuden att följa med till parken men vet inte om min ekonomi vill det. Var på sigges förrra helgen och kanske Göteborg nästa och sen är det Sigges igen. Så känns som att en helg med mindre utgifter vore bra. Men vädret är bra och jag hade tänkt att gå ut och se om jag kan fota någonting i eftermiddag.

En sak jag glömde nämna var väl att min bror fyller år idag, så är det.


 

Fredag x2

Nu känns det att det börjar bli fredag. Läste min systers blogg och fick reda på att hon hittat en låt hon letat efter som dom spelar på Irish center. Så klar var jag tvungen att kolla upp den och plötsligt har jag med fastnat för den! Så nu är det inte bara hemma oss syster den spelas utan även här hos lillasyster! Haha! Nä men den ger faktiskt en fredagskänsla. Nu ska jag snart gå och byta om för ska åka om 20 minuter.

Bara för att tillägga har andra säsongen av Gossip girl kommit! Har sett första avsnittet och ska snart se andra!

Ciao



Fredag

Fredag och allt är som vanligt. Händer inte så mycket just nu, mina planer går mest åt att jag ska städa lite faktiskt. Vet inte vad alla saker kommer ifrån och känns som jag inte får plats! Annars ska jag ringa och boka bord ikväll för ska ut och äta. Och på tal om mat ska jag snart äta med, ska snart sticka och hjälpa pappa lite.

Har även insett en annan sak, jag börjar bli lite besatt av Desperate Housewives!



Kolla

Ja nu har jag försökt fixa med min blogg men ni ser ju själva hur det går.

Nytt

Eftersom jag har lite mycket fritid hade jag tänkt att fixa lit emed min blogg så om den ser konstig ut så är det jag som misslyckats lite. Men ska försöka göra något lite roligare med den.

Hejs

Jobbletande

Då var det klart, ögoninflammation. Så nu ska jag bara ta lite ögondroppar och hoppas på att det blir bättre.

Annars har jag varit med Henrietta i Värnamo hela dagen och gått runt till olika ställen och frågat efter jobb. Kan väl säga att det inte gick helt bra men inte helt dåligt heller. Det finns iaf lite hopp och jag väntar bara på samtal. Men annats är det bara att fortsätta. Nu har jag iaf försökt. Så tycker det blir lite vuxenpoäng där.

Igår var jag och Elin hos Nina och åt lite mat och kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik". För att tillägga vill Nina med hoppa backhoppning ner i en pool. Eftersom Nina inte hade någon konservöppnare och ingen ville gå till grannen och fråga så fick vi åka till tommi för att öppna en burk majs. Mycket viktigt.

I helgen får vi se vad som händer. Funderar på att åka på ett bröllop på lördag eftersom det inte händer så ofta men vi får se om jag orkar det.



?

Allergi eller något annat? Det är frågan det. Mina ögon är svullna, kliar och rinner hela tiden. Ringde till läkaren idag som inte heller visste riktigt vad det kunde vara så är det inte bättre imon så ska jag åka ner. Egentligen är jag väl ganska dum som inte har någon mer allergi medicin men jag har ju inte kännt av det så extremt innan, om det nu är allergin nu med. Om det fortsätter får jag förhoppningsvis svaret imorgon! Pappa har också haft lite problem så idag åkte han till läkaren och det visade sig att han bältros! Så han ska vara sjukskriven i två veckor. Vet inte om det smittar men hoppas att jag inte får det.

Nu ska jag se om jag orkar göra lite mat, är bara trött,seg och ont i huvudet. Nu ska jag sluta klaga och gå och fixa lite.

8 September

Jag hatar skog! Idag har jag sett två ormar, och det betyder att det är tre stycken på mindre än en vecka!!! Fan lika bra att stanna inne snart. har inte hänt så mycket idag, varit ute och fotat lite bara. På onsdag ska jag till Värnamo och träffa Henrietta och sen blir det kanske Bambu med Lovisa och Ida.

Nu blir det kristallen!









Visslande

Idag belv jag väckt av en såg och en visslande man, även kallad golvläggaren. okej att han måste använda sågen men snälla sluta vissla! Kanske är jag som irriterar mig på småsaker. Vaknade iaf till fint väder så ska ut och gå en sväng sen. Ska även se om det har kommit till något jobb man kan söka. Är nu inne på min andra vecka som helt arbetslös, och det är inget jag njuter av.

En bil som får vi att småle när man har lite tråkigt är denna. Jag och killarna som hjälpte mig att hitta genom överlida. Bilden är nog en av dom sämsta jag tagit och alla ser helt mongo ut, och jag lyckas alltid minst kapa ett huvud.


Sällskap

Sen bara för att alla sak veta. Igår sa pappa till mig att jag kommer få sällskap på måndag. Det han menade var att det kommer golvläggare vid halv åtta imorgon! Alltså kommer jag inte kunna sova till typ halv elva som jag brukar eller gå upp på toa halvnaken i huset som jag brukar nu när jag är ensam hemma. Sen ska dom antagligen göra om något i badrummet med så får passa på att duscha ikväll för man vet ju inte när det blir nästa gång. Om det luktar illa ute så är det säkert jag. Så det var det jag ville säga, så det blir att passa huset imon så dom inte tar med sig en hylla eller något.






Lokalsinne på topp

Ja igår åkte jag och Elin till Sigges, och det blev srännande. Först får Elin syn på en tjej som och gillar så mycket, men hon lyckades hålla sig lugn :) Sen plötsligt dyker det upp folk från midsommar, Ingemar, David och Mattsson. Jag och Elin går runt lite och hamnar sen i baren där Jonas står. Då börjar en man prata med oss och vara allmänt jobbig. Det slutar med att jag blir lesbisk och Elin är upptagen med han i baren. Självklart blir han besviken och går. Mot slutet går vi upp på dansgolvet och  vem hittar vi inte där om inte Christian! Nyklippt och social, dock ingen Rebecka. Sen kom Kalle och Nina och hämtade oss och sen åt vi hamburgare i Anderstorp.

När vi vaknade idag fick Elin ett ryck att åka till Jönköping så vi satte oss i bilen och körde. När vi kommer till Jönköping inser vi att vi kört fel så vänder och ringer till Elins bror som får beskriva vägen. Gick runt på A6 i några timmar och hade det trevligt. Sen skulle vi ta oss hem och tror att vi hittar, men nej då. Plötsligt står det att vägen går mot Stockholm så vi får vända. Tillslut kommer det en skylt där det står Värnamo iaf^^. Väl hemma hos Elin kollar vi lite på Rena rama Rolf och jag färgade Elins hår :) Så detta var nog allt som hänt, en mycket trevlig helg iaf! Och jag tror nog jag ska ta och skaffa mig lite bättre lokalsinne med... 


6 September

Gårdagen blev oväntad men väldigt trevlig. Halv elva ringer Nina och väcker mig och frågar om jag vill med henne till Borås. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så sa jag ja. Kom till Borås vid halv fem och skulle hitta H&M och fråga efter vägen till deras andrasoteringsbutik. Men då säger dom att den har lagt ner. Så istället börjar vi gå i skoaffärer. Först skopunkten, skokanonen,skopunkten,skokanonen och tillslut skopunkten. Hittade fina skor på båda men kunde inte riktigt bestämma oss. Köpte två stycken till Nina och ett par till mig. Får se om jag ska ha dom eller inte, får gå runt och känna efter lite. Vi bestämde oss sedan att stanna och äta i Gislaved och eftersom Linnéa inte hade något att göra kom hon med. Sen åkte vi hem till mig och åt lite äppelpaj, som sagt en trevlig fredag.

Ikväll ser det ut som det blir Sigges med Elin :)

4 September

Att jag är rädd för ormar vet völ de flesta som känner mig. Innan har jag inte äns kunnat köra över en, tills idag. Jag tänkte att jag skulle cykla en runda men när jag har kommit en bit ligger det en liten orm på vägen. Självklart blir jag lika rädd som vanligt men efter att ha cyklat förbi bestämmer jag mig för att jag denna gången ska cykla på den. Så jag vänder och kör som sagt över den. Detta allihopa var ett stort steg för mig! Som att döda en fluga eller spindel kan jag få döda mina ormar.

Annars har det inte hänt så mycket. Var i Värnamo och kollade igenom affärerna efter skor medans pappa klippte sig, men inga fynd. Imorgon händer det nog inte så mycket men det flyter på.

Nu ska jag duscha och sen kolla på Sex and the city.

Måste bara visa upp en bild (som idén är från Lovisa) av Charlies änglar som jag gjorde om till mig och mina föredetta jobbarkompisar.



Rideró

Verkligen ett i-landsprobelm. Jag kan inte köpa en ny mascara! Det är världens inte alls viktiga sak men ändå går jag och grubblar över det. Får ta och kolla upp om jag hittar någon bra.

Igår sa mina föräldrar till mig att gå ut och fota lite höstbilder, så idag tog jag min kamera och gick ut. Men när jag gått ett tag inser jag att det inte alls har blivit så mycket höst som jag trodde. de flesta löven var ju bortfarande gröna och gula. Hade tänk mig hitta massa olika färger men nej då. Så det slutade med att jag inte kuna ta några höstbilder.

Nepp nu ska jag kolla på sjukhuset och sen Idol

Ciao





3 September

Jaha, idag har det inte hänt så mycket. Gick upp vid halv elva och ringde lite samtal och sen fick jag ett ryck att göra en Broccolipaj. Får jag säga det själv så blev jag ganska nöjd. Sen har jag bara varit ute en runda och nu sitter jag här. Ikväll börjar ju Idol med, får se hur det blir med den nya juryn. Egentligen brukar jag inte följa det så mycket men det är uttagningarna som är kul. Sen brukar det faktiskt inte spela någon roll, vem som åker ut kan du läsa på löpsedeln sen.

Något annat att tillägga är att jag köpte en stegräknare för 10 kr igår. Den kommer nog gå sönder snart men va fan. Än har jag då inte blivit beroende som min mamma.

Glasspojken och G-Kås

Idag har jag, Nina, Sara och Linnéa varit i Ullared hela dagen. Åkte hemifrån vid halv åtta så lite seg är man. Själv hittade jag inte så mycket saker, bara nödvändiga saker. Efter vi varit på G-Kås gick vi i skoaffärer i säker över en timme och mer, och det finns bara tre stycken. Hittade en del fina skor men inga som jag fastnade riktigt för. Får leta vidare en annan dag. Innan vi åkte hem skulle vi även äta glass där Linnéa fick sig ett ragg. Eller ja han som sålde glassen tyckte nog det var roligare, haha. Så på vägen hem spelade vi "Var ska vi sova inatt"  för henne, men hon ville inte åka tillbaka till glasspojken.

Något jag lyckades med idag är att byta till Telia Flexibel som jag försökt med hela helgen. Så nu ska det väl funka bra hoppas jag. Nu ska jag kolla klart på Alla hans ex.


None

1 September

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och fått lite papper och så, trist. Men väl där träffar jag först Nina, Fellan och Elin på parkeringen och när jag kommer in träffar jag Malin. Så det var ju något trevligt iaf. Efter jag var klar åkte jag ut till Nina och åt lite mat. Sen åkte vi till akuten för att hämta Erik som hade fått en spricka i foten. Kom hem igen och vi lyckades med att äta upp en påse kanelbullar. Jag är inte bara arbetslös, jag kommer bli tjock med!

Imorgon ska jag, Nina, Sara och Linnéa till Ullared en sväng. Har inte planerat att köpa något speciellt men det lyckas ju alltid bli en del. 



RSS 2.0