KarnELEValen

Jag måste bara säga att Mp05 kommer äga på karnELEValen imon!! Just nu är jag så pepp så jag inte kan sova, får väl se hur dagen bilr imon! Nu ska jag iaf ta mig en varm dusch och packa inför morgondagen!

Och om jag inte sagt det är ni en underbar klass MP05!!<3



Ny dag nya möjligheter

Nu är det nära, bara 9 dagar kvar! Äntligen börjar alla kurser avslutas och betyg skall sättas. Idag var nog den mest givande dagen på länge. 40 minuter lektion på morgonen och sen lite Italinska. Sedan var det ett x antal timmar till nästa lektion, och det är bara jag och Nina som vet hur det ska fördrivas. Eller vad säger du Tommi? Hur som helst gick tiden och sen var det avslutning på självförsvaret med lite glass.

Imon är det matte som gäller, ska jag klara det eller inte... Sen ska vi börja bygga lite inför karnelevalen på lördag med. Kan inte riktigt fatta att det faktiskt är vår tur nu!

Men trots att det inte var min dag idag har det varit några bra stunder. Oväntat VG i Italienska och Engelska!
Nu ska jag slappa lite framför tven och dricka en kopp té innan jag sätter igång med matte....

Otur!

Denna helgen har verkligen börjat med otur. Igår skulle jag åka till Värnamo och fixa lite saker. Tänker att jag ska framkalla lite kort till mamma på en timme så går till Expert för jag har rabatt och tänkte köpa ny Mp3. Det visar sig att farmkallningsmaskinen är lite sönder så ska ta tre dagar och den Mp3 som jag hade rabatt på fanns inte. Jag går vidare för att hämta min balklänning som skulle vara klar. Väntar i en halvtimme sen säger hon att hon inte hunnit stryka den så får komma en annan dag. Tack för det, några extra mil i onödan! För att muntra upp mig själv åker jag till Ica för att köpa en god fruktsallad, men den är självklart SLUT!
Idag åkte jag och mamma till Jönköping för att köpa lite studentpresenter till mig. Sen fick jag syn på ett par skor jag velat ha väldigt länge fast jag ville vänta tills priset sjunker. Så klart fanns det bara storlek 37 och 40 kvar. Sen kollade vi på ett smycke jag ville ha men det fanns som passade så vi tänkte att vi hinner kolla i Värnamo. När vi sitter på tåget hem stannar tåget i Vaggeryd och säger att det är en gräsbrand så vi kan inte åka. Alltså blir vi fast där i ca en timme. Detta leder till att vi inte hinner till Värnamo och kolla på mitt smycke! Fan! Det är bara 11 dagar kvar till studenten och jag har börjat få otur, detta kommer säkert inte sluta bra. Så nu har jag fått ut lite aggressioner...

Ikväll ska jag ta det lite lugnt och städa ut lite gamla kläder och kolla lite på Schlagerfinalen. Men då kan man ju ge sig fan på att strömmen går...

Medeltidsveckan

Sitter och läser programmet för årets Medltidsvecka och minns plötsligt hur kul det var! Stämningen och alla roliga människor var underbart. Vet inte om jag kommer åka dit i år men det återstår att se. Kollade igenom mina bilder därifrån och hittade en bild på mig och Nina från sista dagen. Antar att vi var lika pigga som vi ser ut att vara.

image5


Gandhi med choklad

Har varit lite seg att blogga nu men har verkligen inget kul att skriva. Dagarna bara flyger fram och nästa vecka är det karneleval och sen är det student, herregud! Denna veckan har jag iaf klarat av två prov och en inlämning, nu väntar bara religion imorgon och sen mitt nationellatal i svenska. Lite underliga saker har med hänt. I måndags när jag försovit mig och skulle till skolan blev jag stoppad av polisen, inget allvarlig men iaf. Sen var det idag. Jag och Anna satt i bussen och fulade oss lite. Då mitt i våra skratt hör vi hur busschauffören knäcker sig och börjar skratta. Lite komiskt men det får man leva med.

Nu sitter jag här och ska börja skriva lite om Gandhi, får se om jag kommer igång snart eller inte. Är otroligt chokladsugen så hoppas pappa kommer hem snart och att han inte glömt att köpa hem lite choklad till mig!


image4

Laddar även upp en bild från vårt studiebesök på kommunhuset igår

18 Maj

Tråk söndag... Bara massa plugg och allt är skit. Fattar inte varför alla lärare måste lägga alla proven just sista veckorna. Denna veckan kommer bli mycket att göra men sen är det väldigt lugnt, om man bortser från mycket jobb med karnelevalen. Imon är det kursskrivning i Italienska och jag har knappt pluggat något. Alla oregelbundna former av perfekt particip, futurum,konditionalis mm. Che cazzo!

Ska plugga några timmar till sen blir det träning och om jag hinner ska jag kolla på Armageddon.

Världens tråkigaste inlägg jag vet

Ridhästens bön

Idag var foto och grafisk i Jönköping och Gränna. Helt okej även om jag var riktigt trött... som vanligt.
Dagens höjdpunkt var denna dikt:

Ridhästens bön

Fodra, vattna och var vänlig mot mig
ryckta mig väl och borsta min man och svans
kratsa mina hovar och sko mig väl

Ge mig lämplig motion!

Klappa mig och förbered mig inför sadlingen
placera sadel och vojlock rätt och akta min manke
se till att betsel och träns blir anpassade
för att inte skada mig

Rid mig ej för hårt
Låt mig inldea i skritt och trav innan galopp

Spö och sporrar ska användas sparsamt
och med den finess som vittnar en god ryttare

Jag njuter i hög grad som du av vår ridtur
jag kan inte tala till dig, men du känner harmonia
i våra kroppars gemensamma rörelser - vi är ett!

Efter ritten - torka av mig svetten och låt mig fritt få sträcka ut i hagen

En graviditet

Idag har jag (och fellan) haft körkort i 9 månader! Denna dag firades med ett besök på Kärnkraftverket i Oskarshamn. När jag och Anna sedan skulle köra hem kommer det en hund som springer ut mitt i vägen. Som tur är sprang den ca en sekund försent för att jag skulle kört på den. Snälla koppla hundarna!

Efter en massa bussåkande är jag nu trött som en sten så ska kolla igenom min Italienska och leta efter mina träningskläder, sen ska jag få några timmars sömn iaf.

Godnatt!

Var bor gud?

Ännu en måndag avklarad i skolan, fortfarande saker kvar att göra men man känner att det börjar ta slut. I helgen var det fest i Göteborg och det var mycket trevligt. Lördagen började med att jag och Erik åkte bil till Göteborg, och en sak är säker, och jag kan inte neka till det. Men Erik är verkligen en av de sötaste personer jag känner. Vad han än säger blir det bara gulligt. När vi väl kom fram åkte vi till IKEA och köpte säng till John. Sen började grillfesten med mycket trevligt folk. Kvällen blev lång men trevlig.

Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan och inte gjort så mycket. Tränade lite med, brukar inte vara så mycket folk på måndagar men det var det idag. Har kommit en bit på fotouppgiften vi har till på torsdag och ska snart ta tag i Italienskan. Fast nu är det paus i pluggandet. Sitter med en kopp té och pratar om framtiden med Johan. Kul att vissa ska till Boston och jobba...

Lite panik inför morgondagen med, förhoppningsvis får vi tillbaka nationellaproven i matte. Hur är går uppdaterar jag imorgon.

En sak till, är det bara jag som tycker att gudruns mail är småkul? [email protected]

"Hej, har ni megafoner?"

Denna dag började med en underbar sovmorgon! Inte så ofta man har kunnat utnyttja det så idag kunde jag sova några timmar extra. Kom till skolan och hade bara två lektioner och sedan bar det av till Ullared. Hittade inte så mycket men alltid kul att gå och kolla runt. Sen skulle jag kolla efter megafon och Hockeytuta till Natali. Hittar inget så får syn på en gubbe som jag frågar.

-"Hej har ni megafoner?
-"Nej, inte för tillfället"

Tackar och går vidare och kommer tillbaka efter ca 30 minuter.

-"Hej har ni hockeytutor?"
Jag får en väldigt konstig blick av gubben.
-"Är det inte megafon så är det hockeytutor, jag börjar verkligen undra vad du ska göra"

Nu sitter och framför datorn och tar det lugnt med té och never stop. Ska lägga mig tidigt ikväll för ska träffa Erik i Gislaved vid tio. Sen bär det av till Göteborg. Inflyttningsfest hos John,Albin och Olle!

Din pappa

Jag vet inte om det är tragiskt eller inte. Nina hatar när hennes pappa drar dåliga skämt, riktigt dåliga. Man borde inte skratta. Men idag var det samma sak igen. Ninas pappa kommer och drar ett skämt och jag börjar skratta. Ett gott skratt förlänger livet så va fan. Nina, din pappa är faktiskt ganska kul.

Det var meningen att jag och Nina skulle ha en plugga matte dag, men det gick ju som det gick. Fast det blev två tal iaf! Har ju en dag till på mig att plugga sen får det gå som det går. Klarar jag det inte får jag väl gå och bli kristen eller nått... Nä får hoppas på det bästa. Blev sent igår så tänkte att jag skulle lägga mig tidigt ikväll, så godnatt!

Tell me this night is over


"I hope that someone´s gonna call And tell me this night is over `Cause I wanna start living my life Before I get much older Well, I hope that someone´s gonna call And tell me this night is over `Cause I wanna start living my life Before I get much older"

Har hittat lite kärlek till The Ark igen.

30 dagar kvar!

Spridda skurar

Vem var pappan?

Jag kan erkänna att jag brukar drömma konstiga saker. Men just mardrömmar brukar jag klara mig ifrån, tills nu. Inatt drömde jag något som fick mig att vakna rädd och svettig och hela dagen har jag känt mig konstig.

Det jag drömde var att jag var med barn men det var inte så många som visste. Plötsligt så gick vattnet och pappa skulle köra mig till sjukhuset. I bilen var även Nina och Dusko. Jag grät och skrek till Nina att jag ville ju verkligen inte ha barn och kunde inte fatta varför jag inte gjort abort. Men hon bara sa att jag fick skylla mig själv, och vad Dusko gjorde där vet jag inte. Iaf så fortsatte vi till sjukhuset där jag sedan födde mitt barn. Under hela drömmen var jag ledsen och bara ville dö. Min student skulle bli förstörd för att jag skulle vara tvungen att ta hand om mitt barn och jag skulle vara tvungen att vara mammaledig. Tillslut vaknar jag, tar mig på magen och inser att jag inte är med barn och jag har inget heller. En lättnad... Jag vet att jag inte vill ha barn än på ett bra tag och jag tror denna drömmen gjorde mig ännu mer säker. Fast en sak undrar jag fortfarande... Vem fan var pappa till mitt barn? Det framgick inte i drömmen men skulle vara kul att veta.

Eftermiddagen har spenderats hos min mormor och nu ska jag sätta mig och skriva klart min slutrapport.

RSS 2.0